tiistai 25. lokakuuta 2016

I love me 2016 messusaalis

Palataan hetkeksi viime viikonloppuun ja I love me -messuihin. Kuten joku teistä ehkä jo tietääkin, olin tänä vuonna ensimmäistä kertaa messuilla ja sainpa vielä bloggaajapassin kouraan, mikä teki messuelämyksestä entistä antoisamman. Vietin messuilla koko lauantai päivän ja olin aivan myyty! Siellä oli kaikkea, ihan mieletön määrä näytteilleasettajia ja ihmisiä. Kaikkea ei millään ehtinyt yhden päivän aikana näkemään, mutta aika ison osan kuitenkin. Mulla ei oo itse messuilta juuri mitään kuvia, koin järkkärin käytön todella haastavaksi siellä tungoksessa, joten jätin sen suosiolla kassiin. Jos seuraatte mua snapchatissa olette kuitenkin nähneet pieniä paloja mun messuilusta. Tänään ajattelin esitellä teille mun messusaaliin, eli mitä kaikkea sieltä lähti kotiinviemisiksi. 


Yksi ensimmäisistä pisteistä jossa kävin oli Biozellin piste. Biozellillä oli todella iso ja näyttävä piste aika keskeisellä paikalla, sitä ei voinut olla huomaamatta. Tarkoituksenani oli mennä ostamaan sitä texturising sprayta, johon oon ihastunut, mutta toisin kävi. Biozell oli päättänyt hemmotella meitä bloggaajia oikein kunnolla ja sainkin sieltä oikein henkilökohtaisella opastuksella valitut mulle sopivat tuotteet testattavaksi. Mä olin tästä ihan häkeltynyt ja super innoissani, koska kassissa oli vaikka ja mitä! Näistä tuun varmasti kirjottelemaan lisää myöhemmin, kunhan oon testaillut ensin. Jätti-iso kiitos vielä Biozellille!


Ainiin, eikä siinä vielä kaikki! Biozellin kassiin oli pakattu myös kaksi sinistä kasvopyyhettä ja minipullo shamppanjaa! Siis kyllä, shamppanjaa. En oo ikinä elämässäni saanut sitä aitoa tavaraa, joten tää pullo jää odottelemaan uuden vuoden aattoa.


Aika keskeisellä paikalla oli myös iso piste, josta sai mm. Batisten kuivashampoota. En nyt millään muista mikä tän pisteen nimi oli saati mitään muitakaan nimiä, pahoittelut siitä! Samalla pisteellä oli myös Real Techniques ja olisiko siinä ollut myös Models Own? No kuitenkin, Batisten kuivashampoot on mun lemppareita, joten otin niitä heti kaksi.


O.P.I:lla oli messuilla myös pieni piste, johon pysähdyimme hetkiseksi. Minä kaivelin alelaarista itselleni kaksi ihanaa lakkaa ja nämä on sitten mun ekat täysikokoiset O.P.I lakat. Etenkin tuo roosanauha lakka näyttää niin nätiltä! Sally Hansenin lakka löytyi joltain toiselta pisteeltä, jota en tietenkään muista. Nää oli tarjouksessa 2kpl/15€, joten ostettiin matkaseuralaiseni kanssa puokkiin.


Real Techniquesin pisteellä saatoin mennä hieman höperöksi. Olin kuullut, että messuilla tulee olemaan rajattu erä timanttisieniä ja panikoin koko perjantain, että onkohan niitä vielä lauantaina. No, olihan niitä! Pakkohan tuo nyt oli osaa, ihan vaan mielenkiinnosta ja *vink vink* saatoin ehkä ostaa myös toisen samanlaisen ;). Lisäksi nappasin mukaan kaksi Bold metals -sarjan sivellintä ja alkuperäisen miracle sponge sienen. 


Cailapin piste houkutteli ihastelemaan uusittuja siveltimiä, jotka todellakin ovat kokeneet ilmeen muutoksen parempaan. Ilokseni sain nämä siveltimet testiin tuolta pisteeltä, kiitos paljon Cailap! Nää vaikuttaa todella kivoilta ja ihanan pehmeiltä. 


boho:n piste oli aivan ihanan näköinen, siitä ei vaan voinut mennä ohi. Tää on mulle melko vieras brändi, mutta viimeaikoina on hypännyt esiin muutamaan otteeseen, joten halusin päästä testaamaan näitä tuotteita. Ostin aivan ihanan "luomiväripaletin", joka on kolmikerroksinen ja mitähän puuta tuo pakkaus nyt oli? Sävyt on upeat ja pigmenttiä löytyy, I'm impressed! Tuo kynsilakka huusi mun nimeä, joten se oli otettava mukaan. 


Models Own oli brändi, jota olin jo etukäteen ajatellut meneväni katselemaan. Hyllyiltä löytyi kaikkea ihanaa, nää pakkaukset on vaan niin nättejä! Mun mukaani lähti Sculpt & Glow paletti sävyssä 03, joka todella yllätti mut laadullaan. Tässä on aivan ihanat sävyt ja pigmenttiä todella hyvin, en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan miten nämä toimii kasvoilla. Samalta pisteeltä mukaan lähti myös Eyluren Vegas Nay ripset, ihan vaan koska nää oli viimeinen pari hyllyssä.


Unique haircare pisteellä mulle saatiin myytyä hius- ja hiuspohja öljyä. Tätä testailen todella mielenkiinnolla, josko se vaikka auttaisi mun psoriaasin kuivattamaan päänahkaan. Ja kaikki hiusöljyt on aina ihania, joten käyttöä tälle tulee jokatapauksessa. 
Päivän viimeisenä pisteenä vierailimme Bona Valeren pisteellä, joka jostain syystä jäi melkein huomaamatta, mutta onneksi löysin sen lopulta! Bona Valeren pisteellä oli iki-ihania Signe Seebidin tuotteita, joiden pakkaukset hurmaa kerta toisensa jälkeen. Sain Bona Valerelta testiin Signe Seebidin suojaavan käsivoiteen, joka tuoksuu aivan taivaalliselle! Tää on myös niin kaunis ja jättää kädet ihanan pehmeiksi, oon todella onnessani tästä. 


Ensimmäinen piste messuhalliin tultaessa oli Nordic beauty importin ja sieltähän löytyi sitten kaikkea ihanaa! Beautyblendereitä, invisibobbleja, tangle teezereita ja näitä Color switch juttuja. Oon halunnut kokeilla tätä jo siitä asti kun se Suomessa julkaistiin ja nyt vihdoin pääsen testailemaan, jes! Samalta pisteeltä tilasin muuten myös ennakkomyynnissä olleen NSB beauty boxin, joka ilmestyy joulukuussa! 
Päivän viimeinen ostos oli Make up for everin pisteeltä mun pitkään haaveilema puikkomeikkivoide. En vaan voinut jättää tätä ostamatta, koska oon himoinnut tätä jo yli vuoden. Nyt se on vihdoin mun! 

Kaikenkaikkiaan messut oli aivan ihana kokemus, en malta odottaa ensi vuotta ja uusia messuja! Oli ihanaa päästä viettämään hömppäpäivää hyvässä seurassa ja pääsinpä näkemään myös bloggaajakollegoita ja teitä, mikä on aina huippua! 

Mikä oli sun paras messulöytö?

Love, Mari

*Osa tuotteista saatu pr-näytteinä

10 kommenttia:

  1. Mahtavan upea saalis:)
    Minä shoppailin messuilla ihan ilman etukäteissuunnitelmaa, joten hamusin vähän kaikenlaista. Ehkä jälkikäteen innostavimmat ovat ihonhoitopuolelta Essen ja Mossan tuotteet, sekä YA Naturaen tuotteet. Meikeistä Models Own vaikuttaa ihan kiinnostavalta, ostin tosin vain rajauskyniä, kun en antanut itselleni lupaa ostaa yhtään uutta palettia tms. isompaa;) Palladio on myös uusi meikkimerkki, jota ihan intona testaan. Tuossa nyt enemmän kuin yksi löytö:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kävi ihan samoin, piti kovasti suunnitella, mutta päädyin menemään ilman mitään miettimistä ja hyvin kävi :). Mossa olisi kiinnostanut myös, mutta jäi tälläkertaa ostamatta. Palladion meikkejä en siellä edes nähnyt, se olisi ollut kiinnostava brändi! :o

      Poista
  2. Bohon piste oli kyllä ihana! Mäkin kävin ensi kertaa tutustumassa sarjaan :) Mutta hitsivie, unohdin aivan käydä Real Techniquesin pisteellä, vaikka niin olin sen kirjoittanut omaan lappuuni ylös :D No, mutta monessa paikassahan sitä ehti käydä yhdenkin päivän aikana, kun tosiaan pe-la olin tekemässä pikameikkejä, enkä silloin päässyt kiertelemään. Joskus mietin, että I Love Me -messut voisi ihan hyvin venyttää vaikka 4-päiväisiksi, ehtisipä ainakin nähdä kaiken :D Aina kun lukee näitä muiden messupostauksia, niin muistaa, että joku piste unohtui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, kaikki asettelut oli mietitty tarkkaan ja just tyyliin sopivaksi. Ja henkilökunta pisteellä oli aivan ihanaa, kuten lähes kaikilla pisteillä :). Kaikkea ei millään ehdi päivässä, joten täytyy tosiaan harkita ensi vuonna jos kävisi messuilla ainakin kahtena, vaikka rahaa paloi nyt yhdessäkin päivässä ihan liikaa :D. Silloin ehtisi ehkä hyödyntämään kaikkia noita pikameikkejä ja kampauksia ja näytöksiä paremmin.

      Poista
  3. Mä sain kans Biozellilta ison kassin tuotteita testiin ja ne on niin hyviä! :) Ostin kans ton saman Batisten kuivashampoon, kun oon kuullu paljon kehuja siitä. Matkaan tarttui myös paaaaaaljon muuta ja esittely onkin tulossa piakkoin :) Noi messut on kyllä ihan lempparit! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biozell <3. Innolla odotan mitä kaikkea sun mukaan tarttui, ostoksia on aina niin kiva katsella :D Ja kyllä, ihan parhaat messut ikinä!

      Poista
  4. Biozellin tekstuurisuihke on huippu! Oi tuo Bohon paletti, oon kuolannu sitä mut en oo vielä raaskinu hommaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mun on pakko mennä ostaa se jostain kaupasta kun sattuneesta syystä jäi messuilta ostamatta :D

      Poista
  5. Voi vitsi kivoja löytöjä! Mulla tarttui messuilta mukaan vaan Nyxin liquid liner joka oli ihan normaalihintainen ja sitten ostin Grimasin valkoisen creme makeup värinapin kasvomaalauksia varten. Grimasin tuotteista sai sentään vähän alennusta mainitsemalla että opiskelee kauneusalaa. Harmittaa kun missasin ton Real Techniquesin pisteen jotenkin kokonaan :/ Muutenkin siellä ois ollu niiiiin paljon kaikkee mitä olisin halunnut kotiuttaa mutta oli pakko ajatella tän hetkistä opiskelijabudjettia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla messuilla oli kyllä niin valtavasti kaikkea, että väkisinkin jäi jotain näkemättä :D Mä oon kanssa katsellut muiden blogeista ja somesta, että mitä kaikkea jäikään näkemättä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...