keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Halloween osa 1; Sarjakuvameikki

Moikka! Halloween lähestyy kovaa vauhtia ja nyt jos koskaan on hyvä aika alkaa hakea vähän inspiraatiota Halloween meikkiin/asuun. Mäkin päätin tänä vuonna kokeilla paria erilaista Halloween meikkiä ja tänään niistä ensimmäinen olisi näytillä. Mä en siis milläänlailla ole mikään maskeeraaja enkä osaa tehdä niitä upeita pelottavia ja ällöttäviä maskeja, mitä blogit ja Youtube on pullollaan. Mun blogista tullaan siis löytämään hyvin helppoja, kaikille sopivia meikkivaihtoehtoja, itsekin tässä olen treenaamassa ja lopputulos ei välttämättä ole aina täydellinen. Tärkeintä on kuitenkin hauskanpito ja näiden tekeminen on hauskaa! Nyt siis rohkeesti vaan kokeilemaan ja sitä inspiraatiota hakemaan. Mun ensimmäiseksi kokeiluksi valikoitui tämä sarjakuvameikki, johon haeskelin vinkkejä googlen kuvahausta. Mun mielestä nää on jotenki tosi makeita ja aina ei tartte olla niin pelottava vaikka onkin Halloween! 


Aloitin pohjustamalla kasvot normaaliin tapaan ja käytin peittävää, mattaista meikkivoidetta. Kiinnitin meikkivoiteen kevyesti puuterilla ja peitin tummat silmänaluset nestemäisellä peiteaineella. Pohjustin silmäluomet ja painelin kokoluomelle ja ylös kulmaluulle asti vaaleaa mattaista luomiväriä. Luomivakoon häivytin aivan hitusen mattaruskeaa tuomaan varjoa ja syvyyttä. Tein melko tavallisen siipirajauksen ja yhdistin sen myös luomivakoon (tai hieman yläpuolelle). Lisäsin kerroksen ripsiväriä ja kiinnitin todella epäaidon näköiset paksut irtoripset. Ripsien kanssa oli isoja ongelmia, ne kun oli niin jäykät ja paksut, etten meinannut millään saada niitä tarttumaan luomelle oikeaan asentoon. 


Seuraavaksi tein kasvoille "varjostukset" eli nuo mustat viivat poskille, leukaan, nenään ja amorinkaarelle. Käytin tässä ihan mustaa silmänrajauskynää. Rajasin mustalla kynällä myös huulet hieman omien huultenrajojen yli. Piirsin kyyneleen silmän alle ja täytin sen voidemaisella kasvomaalilla. Kulmakarvat täytin mustalla kynällä ja tein niihin tuollaisen terävän alun. Seuraavaksi käytin valkoista voidemaista kasvomaalia ja pyörittelin kasvoille valkoisia pisteitä pumpulipuikolla. Pisteitä saa tulla ihan joka puolella ja niitä voi jatkaa myös kaulaan ja rintakehään asusta riippuen. 

Huulet täytin mattaisella kirkkaanpunaisella huulipunalla ja tein niihin pienen korostuksen valkoisella. Alavesirajalle käytin valkoista eyelineria.


Siinäpä se sitten oli, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Peruukki vaan päähän ja lookki oli valmis. Mä valitsin sen ainoan perukin, jonka omistan, mutta tähänhän voisi yhdistää millaisen tukan vaan. Lopputulos ei ollut mitenkään täydellinen, ripset sojottaa ja käyttämäni musta kynä oli ajoittain aivan liian paksu. Idea tästä käy kuitenkin ilmi hyvin ja mä olin oikein tyytyväinen tähän ensimmäiseen yritykseen :). Saa muuten esittää toiveita, minkälaista Halloween lookkia haluaisitte nähdä seuraavaksi?

Aiotko sinä pukeutua Halloweenina?

Love, Mari


11 kommenttia:

  1. Wow! Pitäisiköhän ruveta tekemään tuollaiset kulmakarvat aina?! :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kivannäköinen meikki!
    Pitäisi itsekin joskus uskaltautua leikkimään ja kokeilemaan tällaisia, tähän asti jäänyt vain muiden meikkien ihastelun asteelle :D.
    Ehkä sitä joskus rohkaistuu :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin pitkään vaan katselin muiden tekeleitä, mutta kannattaa oikeesti ryhtyy kokeilemaan! Aina saa pestyy pois jos menee pieleen :D

      Poista
  3. Kiva meikki, sun silmät korostuu tosi kauniisti <3!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...