sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Pronssinen meikki

Heipparallaa! Mä oon niin fiiliksissä! Mulla meni varmaan pari viikkoa niin, etten meikannut ollenkaan ja alkoi olla jo kovat vieroitusoireet. Arkisin sitä vaan oli iltaisin niin väsynyt ja viime viikonloppu meni remontoidessa ja nopealla Tallinnan reissulla (lähes meikittä tietty..) Nyt viime torstaina mulla alkoi kuitenkin syysloma, huikeat kaksi päivää, ja otin niistä kaikki irti. Oon tehnyt varmaan 4-5 meikkiä tässä parin päivän aikana ja tälle viikolle on luvassa mm. uusi Halloween meikkikin! Tässä tulee nyt kuitenkin eiliseltä päivältä ihan perinteinen, pronssinen meikki. Tällä naamalla kävin pyörähtämässä kaupungilla ja syömässä miehen ja anopin kanssa. Meikissä ei ole mitään ihmeellistä, mutta en oo pitkään aikaan jakanut meikkikuvia, joten välillä ihan tällästä perusjuttuakin.


Listaan tuttuun tapaan kaikki käytetyt tuotteet tuonne loppuun, josta voitte käydä ne vilkaisemassa jos kiinnostaa! Sen verran kuitenkin avaan, että meikkipohjaan käytin pohjustajaa ja meikkivoidetta mun pannuprojekti kasasta. Hyvin on siis projekti lähtenyt liikkeelle! :D Halusin nuorekkaan ja heleän pohjan, joten en käyttänyt mitään ultimaattisen peittävää pohjatuotetta ja huolehdin myös korostukset ja poskipunat paikoilleen.


Tässä meikissä on käytetty tosi paljon Urban Decay tuotteita ja mulle tulikin tätä tehdessä mieleen, että kiinnostaako teitä nähdä "one brand" meikkilookia ja kenties vielä tutoriaalina? Kertokaahan kommenttiboksiin jos sellainen postaus kiinnostaisi! 
Huulimeikkinä mulla on MACin Velvet Teddy, joka kuvassa näyttää jotenkin oranssimmalta kuin mitä se oikeasti on. Velvet Teddy on mun lemppari MACin punista, se on vaan täydellinen. 


Silmämeikkiin käytin sitä mun Natasha Denona viisikkoa ja paria mattasävyä melt Cosmetics Dark Matter stackista. Natashan paletti on ollut tosi vähällä käytöllä, koska mä en jotenkaan ollut siitä niin vakuuttunut kun olisin halunnut olla. Tää meikki onnistui kuitenkin kivasti, joten ehkäpä se pääsee nyt useamminkin käyttöön. Sen kyllä sanon, että tuo koko luomen pronssinen sävy varisi aika reippaasti poskille ja nenänvarteen.


Aloitin painelemalla vaaleaa mattasävyä koko luomelle ja aivan kulmaluulle asti. Häivytin vaaleaa mattaruskeaa luomivakoon ja sen päälle hieman oranssihtavaa lämmintä ruskeaa. Tummensin ulkonurkkaa tummalla mattaruskealla ja hitusella mattamustaa. Koko luomelle painelin pronssista metallista sävyä. Sisänurkkaa ja kulmaluuta korostin vaalealla satiinisella sävyllä. 

Siinäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan. Nyt kun oon taas ehtinyt kunnolla meikkipöydän ääreen oon tajunnut kuinka paljon oon kaivannut meikeillä leikkimistä. Lähiaikoina on siis luvassa varmasti enemmän meikkikuvia, mutta tiedossa on myös paljon kaikkea muuta kivaa. Mulla on kuvat odottelemassa ainakin viiteen postaukseen ja suunnitteilla pari kivaa ylläriä teille, mutta niistä lisää myöhemmin! Nyt lähden meikkaamaan, tänään ajattelin jotain vähän värikkäämpää ;) 

Herättääkö meikkaaminen teissä hyvää mieltä vai onko se "pakollinen paha"? :D

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

theBalm Time Balm face primer
Urban Decay Naked skin foundation
Urban Decay Naked skin concealer
Urban Decay Naked skin loose finishing powder
MAC matchmaster concealer, 7.5
RCMA no color powder
Urban Decay Beached bronzer, Bronzed
Urban Decay Afterglow blush, Crush
Urban Decay Afterglow highlighter, Fireball
MAC mineralize skinfinish, Soft & Gentle

Inglot eye makeup base
Natasha Denona eyeshadow palette 5, #13
Melt cosmetics Dark matter stack
Smash box always sharp waterproof kohl liner, Penny lane
blinc black lash primer
Doucce punk volumizer mascara
Dior diorshow iconic overcurl mascara

benefit Browvo! conditioning primer
ABH brow wiz
The browgal by Tonya Crooks

Urban Decay glide-on lip pencil, Ex-girlfriend
MAC matte lipstick, Velvet Teddy

2 kommenttia:

  1. Upeasti korostaa sun silmien vihreyttä!
    Yhden brändin meikkipostaus ois kyl jees :)

    Kyllä meikkaaminen vaan on kivaa! Nyt kun sain oman meikkipöydänkin, oikein huokailin tänään yövuoroon meikatessani, että onpa tää niin kivaa :D

    -Tiltu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja kiva kuulla, pistän siis työn alle.

      Oi ihanaa, tiedän niin tuon tunteen, onnea uudesta pöydästä! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...