lauantai 1. lokakuuta 2016

Glittery & Sparkly

Hauskaa lauantaina kaikki upeat naiset (ja miksei miehetkin)! Tänään, lauantain ja viikonlopun kunniaksi mulla on teille tarjolla säihkettä ja kimallusta. Tän meikin tein viime viikonloppuna ja tää sopii mun mielestä aika loistavasti syksyn juhlakauteen, eli jos oot lähdössä viihteelle niin ehkäpä tässä olisi inspiraatiota iltameikkiin! :)


Silmämeikkiin käytin Too Facedin The Power of Makeup by Nikkietutorials palettia ja satin mukana tullutta glitteriä. Tykästyin itse tosi paljon tähän hopean, kimalteen ja violetin yhdistelmään ja voisin hyvin nähdä itseni tässä meikissä juhlimassa. Tosin itse vietin tässä meikissä mukavan koti-illan sohvalla virkaten :D


Pohjameikkiin käytin muuten sitä uutta Urban Decayn All Nighter meikkivoidetta, joka toimi tosi kivasti. Se jättää ihon aika mattaiseksi, joka mun mielestä sopi tähän lookkiin hyvin. Kuivalle iholle en kyllä tuota meikkivoidetta suosittele, saattaa ottaa kiinni kuiviin kohtiin ja saa ihon näyttämään entistä kuivemmalta. Mulle se kuitenkin (ainakin toistaiseksi) sopi hyvin ja etenkin kesäaikaan voin kuvitella tälle paljon käyttöä kun iho rasvoittuu enemmän. Kaikki muut käytetyt tuotteet listaan taas tuttuun tapaan postauksen loppuun!


Huulille päätyi ihana ColourPopin ultra matte lip sävyssä Privacy Please, joka on upea pinkihtävä violetti. Mätsäsi aika kivasti tuon alaluomen violetin kanssa ja muutenkin piristi tätä lookkia ja toi vähän väriä. Tykkään violeteista huulipunista, koska ne on kivan värikkäitä, mutta kuitenkin helposti käytettäviä, ei mitään liian överiä. 


Silmämeikin aloitin häivyttelemällä ruskeita mattasävyjä luomivakoon. Liikkuvalle luomelle painelin paletin hopeaa sävyä sormella, koska sivellin ei napannut riittävästi sävyä. Ulkonurkkaa tummensin paletin mustalla mattasävyllä. Hopean luomivärin päälle painelin glitterliimaa ja sen päälle tuota setin mukana tullutta ihanaa kimaltelevaa hopeaa glitteriä. Alaluomelle halusin vähän väriä, joten paletin upea shimmerin violetti pääsi kokeiluun. Kulmaluuta korostin mattavaalealla sävyllä ja sisänurkkaan paletin highlight sävyä. 


Suosittelen muuten tekemään silmämeikin (ainakin yläluomen) valmiiksi ennen meikkipohjaa, jos tätä kyseistä palettia ja glitteriä käytät. Sävyt on melko varisevia ja glitter nyt aina varisee, joten poskia sai putsata ihan huolella kun silmät oli valmiit. Mä jätin rajauksen tekemättä tälläkertaa, mutta musta siipirajaus olisi sopinut kanssa kivasti. 


Inspiroivaa viikonloppua kaikille, toivottavasti tykkäsitte meikistä! :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Laura Geller spackle hydrating moisturizing under make-up primer
Urban Decay All Nighter foundation, 3,5
Urban Decay Naked skin concealer, light neutral
RCMA No-color powder
MAC prep+prime transparent finishing powder
Makeup Geek x Kathleen Lights highlighter palette
Too Faced bronzer, Chocolate soleil
Too Faced blush, Justify my love

Urban Decay eyeshadow primer potion
Too Faced The Power of Makeup by Nikkietutorials palette
Too Faced glitter glue
Too Faced glamour dust, Glitterally
Lord & Berry eyeliner, dark black
blinc black lash primer
Too Faced Better than sex waterproof mascara
Essence forbidden volume mascara

Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade, chocolate & soft brown
Anastasia Beverly Hills clear brow gel

ColourPop ultra matte lip, Privacy Please



5 kommenttia:

  1. Kaunis meikki, oli kiva nähdä toi all nighter kasvoilla, omaan makuun selkeästi liian matta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oon vähän samoilla linjoilla ton meikkivoiteen kanssa, en normipäivinä sitä käyttäisi kun on kun laittaisi maalia naamaan :D Mutta tiettyihin meikkeihin haluan mattaisen ja kunnolla peittävän pohjan, siihen tää on omiaan!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...