perjantai 21. lokakuuta 2016

ColourPopin ihanat syysuutuudet!

Heippa kaikki! Tänään tutustutaan ColourPopin tämän syksyn ihaniin uutuuksiin ja pariin hieman vanhempaan juttuun, jotka on kuitenkin mulle uusia. Tässä postauksessa esitellyt tuotteet olen hankkinut pikkuhiljaa ColourPopin omilta sivuilta, ja nyt vihdoin saan ne esiteltyä myös teille! ColourPop on ehdottomasti yksi mun suosikki brändeistä ja käytössä jollain tavalla lähes kaikissa meikeissä. Nykyään ColourPop toimittaa myös suoraan Suomeen, eli kaikki halukkaat pystyy näitä tilaamaan ilman välikäsiä. Suosittelen kuitenkin tekemään kimppatilauksia kavereiden kanssa, postarit kun on aika korkeella. Ainiin, jos siis haluat näitä käydä verkkokaupassa katselemassa, klikkaa tästä.


Aloitetaan huulituotteista. Syksyn aikana on julkaistu ihania Ultra matte lip sävyjä, joista hankin itselleni viisi erilaista. Ainakin kaksi näistä sain ilmaiseksi tilaajalahjana, ehkä kolmekin. ColourPopin kanssa kannattaa pitää silmät auki ja tilata uutiskirje, aika usein on kaikenlaisia tarjouksia, ilmaisia tuotteita ja olipa vähän aikaa sitten myös ilmaiset postikulut! Ultra matte lip huulilakat on ensimmäisiä, jotka CP julkaisi ja mä tykkään näistä todella paljon. Jos sulla on super kuivat huulet, ei nää välttämättä sovi sulle, mutta mun huulilla pysyvät kauniina ja paikoillaan koko päivän. Kuivattavilta nää tuntuu, joten jos sitä et kestä niin kannattaa skipata.


Aivan ihania sävyjä! Rakastan murrettuja oransseja ja tummia sävyjä näin syksyllä, nää on lähes kaikki olleet jo käytössä. Viper on myös todella kaunis, aika violettinen sävy, etenkin huulilla. Ainoa, josta en niin kauheasti välitä itselläni on Times Square, se on hieman liian vaalea mulle, mutta menee vähän tummemman rajauskynän kanssa. Vaaleaihoiselle se on aikalailla täydellinen nude.


Ultra satin lip sarja oli toinen CP:n nestemäisistä koostumuksista ja varmaankin oma suosikkini. Nämä pysyvät huulilla todella pitkään, mutta eivät kuivu täysin mattaisiksi eikä näinollen myöskään kuivata huulia. Nää tuntuu todella mukavilta! 


Femme on näistä se uniikein, upea kylmänsävyinen lila näyttää tosi kivalta huulilla, vaikka vähän neutraalimman silmämeikin kaverina. Baracuda ja Gypsy on molemmat sellaisia täydellisiä syksyn luottosävyjä, jotka käy tilanteeseen kuin tilanteeseen ja lähes kaikkiin syysmeikkeihin. Ihania!


Ultra metallic lip -sarja julkaistiin kesällä ja oli loppuunmyyty todella pitkään. Metallihuulet on nyt kovassa huudossa, joten näiden saanti oli aikalailla mahdotonta. Nyt tilanne alkaa olla jo tasaantunut ja sävyjä on hyvin varastossa, minäkin sain kokoelmiini kolme uutta metallipunaa. Näissä hyvin erilainen koostumus kuin matoissa ja satiineissa. En osaa oikein edes selittää millainen, en oo koskaan aikaisemmin törmännyt mihinkään vastaavaan. Koostumus tuntuu melko kuivalta, mutta kuitenkin moussemaiselta. 


Eikö olekin upeita?? Flitter on mun suosikkini näistä, se näyttää upeelta yksinään ja muiden punien päällä. Kaikki nää on silti tosi kauniita enkä malta odottaa, että pääsen kunnolla käyttämään näitä ja tekemään kenties jotain meikkilookeja teille. 


Uusimmat tulokkaat CP:n huuliperheeseen on nämä Ultra glossy lipit. Eli suomeksi sanottuna huulikiillot. Näitäkin löytyy erilaisilla lopputuloksilla, mikä on vähän hämmentävää ehkä. On kermaista, ohutta ja metallista ainakin. Mulla on kaksi cream kiiltoa ja kaksi metallic kiiltoa.


Wolfie ja My Jam on niitä metallisia. Näitä voi hyvin käyttää yksinään, mutta parhaiten toimii ehkä rajauskynän päällä. Todella miellyttävä koostumus näissä kaikissa, ei ollenkaan tahmainen (jopa minä oon pystynyt näitä käyttää, vaikka "inhoan" huulikiiltoja). Bestie ja Sookie on cream koostumuksella ja ne on näistä kaikista paksuimpia ja pigmenttisimpiä. Sookie on aika täydellinen syksyyn.


Sitten päästään luomivärien pariin. Esittelen nyt vaan nämä syysuutuudet, vaikka tilasin myös pari vanhempaa sävyä. Syksyn sävyvalikoimaan kuuluu sekä lämpimät, terracotta sävyt ja nämä vähän mauveen taittavat viileämmät rusehtavat ja ruusukultaiset sävyt. Molemmat uppoaa muhun täysin! Muse on aivan täydellinen, yksi mun kaikkien aikojen suosikki CP luomiväri, ja se on paljon sanottu. Brady käy sen kaveriksi todella hyvin, oon käyttänyt sitä luomivaon varjostuksiin. Paisley on koostumukseltaan glitter sheers eli vähän niinkuin pressattua irtoglitteriä. Siinä ei ole varsinaisesti mitään värisävyä pohjalla, vaan se levittyy luomelle vaaleana shamppanja glitterinä, todella upea sekin! Fringe on näistä mulle vielä vähän mitäänsanomattomampi. Kaunis sävy sekin, mutta en oo vielä osannut ottaa sitä käyttöön.


Syksyn highlighter Might be on melko tummahko, kullanhohtoinen taupe. Tykkään tuosta tosi paljon ja se onkin ollut poskipäillä jo monet kerrat. Toimii muuten hyvin myös luomivärinä. Poskipuna Bardot onkin sitten vähän erikoisempi tapaus. Mä en oo vielä oikeen ymmärtänyt miten sitä voisi parhaiten käyttää, kyseessä kun on hyvin rusehtavan punainen glitterinen poskipuna. Tätäkin tuun varmaan käyttämään ennemmin luomivärinä, mutta kokeilin kerran myös poskille eikä se nyt ihan kamala ollut. Saa vaan käyttää todella kevyttä kättä tän kanssa!


Sitten ne lämpimät luomivärit. Zingara -setti sisältää neljä ihanaa lämmintä ja syksyistä luomiväriä, joista jokainen on just eikä melkeen ku mulle tehty. Nää on niitä sävyjä, mitä rakastan ja käytän jatkuvasti. Paradox on kaunis burgundyn punainen, Seeker tumma ruskea ulkonurkkaan ja miksei koko luomellekin, Elixir lämmin mattainen ruskea luomivakoon ja Jinxie hohtava ja shimmerinen vaalea korostussävy. Iso peukku kaikille!

Mitä te piditte ColourPopin syksystä?

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. Brady ja Fringe, niistä tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Brady on myös mun lemppareita :) Fringe on kanssa kaunis, täytyy koittaa ottaa se käyttöön jossain meikissä!

      Poista
  2. Tuo tummin matta♡ Ja luomiväreistä ehottomasti meikki kehiin ^_^

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...