torstai 6. lokakuuta 2016

Pannuprojekti


Tänään alkaa myös mun blogissa pannuprojekti. Näitä on näkynyt siellä sun täällä, nyt myös mun on aika ottaa osaa tähän varastontyhjennysprojektiin ja koittaa saada kulutettua pari juttua loppuun. Tarkoituksena on siis saada nämä kuvassa näkyvät tuotteet käytettyä loppuun ja voisin asettaa tavoitteeksi vaikka vuoden loppuun mennessä. Saa nähdä kuinka mun käy! Nimi on hieman hämäävä, koska läheskään kaikissa näissä tuotteissa ei niitä varsinaisia pannuja ole, mutta sama idea kuitenkin. 
Valkkasin tähän mukaan tuotteita, jotka mulla on ollut jo pitkään ja jotka olisi hyvä saada käytettyä ennen kun pilaantuvat. 


Urban Decay Naked Skin meikkivoide on ollut mulla alkuvuodesta ja tää on yksi suosikeista. En oo kuitenkaan saanut käytettyä tätä kuin noin 1/3 osaa, joten nyt otan tän tehokäyttöön. 

theBalm Time Balm face primer on ollut mulla jo varmaan 1,5 vuotta ja ostin sen käytettynä Glambotista, joten ikää tälläkin on. Tuote toimii kuitenkin vielä hyvin, joten aattelin käyttää tän loppuun ennen ku pilaantuu. 

MAC pro longwear concealer on myös reippaasti yli vuoden vanha ja tätä ei onneksi ihan hirveesti olekaan jäljellä. Tää oli mun suosikki peiteaine kun innostuin alunperin meikkaamisesta ja aloin peiteaineita käyttää, mutta nykyään mulla on jo uudet suosikit.


NARSin puuterin ostin joskus 1,5 vuotta sitten vloggaaja IA MU:n suosituksesta. Tää ei oo mun lemppari, jäänyt vähälle käytölle. Nyt vihdoin oon saanut pannun näkyviin, joten ajattelin tämänkin koittaa kuluttaa nyt loppuun.

ColourPop super shock shadow sävyssä Wattles on yksi mun lemppari CP luomareista, joka ilmestyi viime kevään kokoelmassa. Tästä on tullut pannu jo hyvinkin näkyviin, kertoo siis siitä kuinka paljon oon tästä tykännyt. 

BareMinerals meikkivoide on myöskin todella vanha, ostettu kesällä 2014. Tää on vielä deluxe näyte, eli ei edes se täysikokoinen. Nyt tästä on jäljellä enää ehkä 1/5 osa, joten koitan saada käytettyä tän loppuun tänä syksynä.

Gerard Cosmetics nestemäinen huulipuna sävyssä Serenity on upea! Se on ainoa, josta mulla näkyy selkeästi kulutusta ja joka on ehkä mahdollista käyttääkin loppuun. Tää oli muuten mun häähuulipuna, joten tunnearvoa löytyy :).


Onko teillä omat pannuprojektit käynnissä?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Mun pannuprojekti on tässä hieman jäänyt ja unohtunut :D Pitäisi tsekata mikä on noiden suhteen tilanne, muutama projektiin ottamistani tuotteista on kyllä jo loppunutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi olla et mulle käy samoin mut yritän parhaani 😂

   Poista
 2. Ei ole, en vaan pysty mihinkään noin pitkäjänteiseen suorittamiseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeeta on mullekin, mut ajattelin että on kiva kokeilla vähän haastaa itseään! 😊

   Poista
 3. Jes, näitä on kiva seurata. Kärsivällisyyttä projektiin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...