keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukuun Livbox

Joulukuun livbox esittelyn aika! Tässä kuussa boksi tulikin tavallista myöhemmin, sillä sain sen käsiini vasta maanantaina 7.12. Sisällöltään boksi oli aika keskiverto. Pari kivaa juttua, pari tylsää juttua ja muutama ihan ok. Sen suuremmitta löpinöittä, katsotaan mitä laatikosta löytyi!



Kuukauden teemana on Hemmottelua talveen. Livboxista luvattiin löytyvän tuotteita hemmotteluun sekä talven rientoihin. Mukana myös tilaajien toivoma luonnonkosmetiikkatuote. Tässäkohtaa on pakko sanoa, että kortti ei olisi pahemmin voinut mennä metsään. Laatikossa ei mielestäni ollut yhtäkään hemmottelutuotetta saatika mitään "rientoihin" valmistavaa. Aikalailla pelkkää peruskauraa ja markettitavaraa, mikä oli iso pettymys. 


Mintunmakuinen hammastahna lupaa poistaa värjäytymiä hampaan pinnalta tehden hampaista valkoisemmat. Oikeasti, taas hammastahna! Tää alkaa mennä jo naurettavaksi, kun joka toinen kuukausi tulee hammastahnoja, mitkä mun mielestä ei kuulu livboxiin lainkaan. Iso peukku alaspäin tälle!


24h käsiä kosteuttava voide sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia sekä pehmentävää öljyä. Tuote ei tahmaa ja imeytyy nopeasti jättäen kädet pehmeiksi ja sileiksi. Eipä tämäkään tuote mua erityisemmin sykähdyttänyt. Käsivoidetta on tullut boksista myös paljon ja edellisetkin on käyttämättä. Tämä on myös brändinä ei niin houkutteleva, joten kiertoon taitaa lähteä. 


Kirkkaan värinen suihkusaippua puhdistaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Sisältää karhunvatukkaa, bourbon-vaniljaa ja pitaiyaa. Boksin kolmas kolmen euron markettituote. Ja vielä näytekokoinen! 50ml ei siis ole arvoltaan kuin 1/5 osa tuosta kolmesta eurosta.. Pitääkö sanoa enempää? Kyllä tämä varmasti käytettyä tulee, mutta silti. 


Sitten se boksin paras tuote, eli Laveran huulikiilto. En ole Laveran tuotteita päässyt ennen kokeilemaan, joten tämä oli erittäin tervetullut tuote. Kaunis sävykin vielä! Tuote sisältää kasviöljyjä ja vitamiineja ja mineraaleja, jotka rauhoittavat ja suojaavat huulten ihoa. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 


Pehmeyttä ja sileyttä tuova kolmitehoseerumi minikoossa. Tämä pikkuinen seeruminäyte on mulle vielä mysteeri, eipä tuo selostekorttikaan kauheasti avaa, että mitä tämä oikeastaan tekee tai miten tätä käytetään. Otetaan kuitenkin testiin ja katsotaan! 


Tantantaa. Jälleen kerran shampoota! Tää ei ole enää todellista. Ja vielä hilseshampoota. Juuri kuukausi pari sitten tuli se head&shouldersin hilseshampoon näyte ja nyt tämä. Kyllähän meillä shampoota kuluu ja mies käyttelee näitä ihan tyytyväisenä, mutta nyt oikeasti jotain vaihtelua näihin bokseihin! 


Boksin ylivoimaisesti parasta antia oli tämä pitkäaikaistilaajalahja. Kauniissa meikkipussukassa tuli kolme philosophyn näytettä, jotka kaikki otan testiin enemmän kuin mielelläni. Näitä tuotteita kaipaisin varsinaiseen boksiin enemmän. Sitä oikeaa ylellisyyttä, ei mitään parin euron markettijuttuja. Harmi niille, jotka eivät tätä lahjaa saaneet, sillä ilman näitä olisi boksi ollut ainakin mulle ihan täysi floppi. 


Edellä mainittujen lisäksi boksissa tuli myös kaksi muuta lahjaa, joista ei korteissa ollut mainintaa. Mukana oli cocovi:n raakasuklaalevy ja iberon hiusvalkki ruskeana. Suklaa menee eteenpäin, mutta valkin otan käyttöön. Ennestään mulla on vaalea valkki, joten tämä sopii omiin hiuksiini paljon paremmin.

Olio sun boksissa samat tuotteet? Mitä pidit joulukuun tuotteista?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Ittekin oisin näin joulunkunniaksi toivonut jotain erityisempää! Hammastahnaa taas tosiaan, ihan jees silloin tällöin, mutta ei näin peräkanaa!
    Käsirasva tulee käyttöön joo, mutta... toi suihkusaippua oli kiva, mutta ois voinut olla täysi kokoinenkin! Shampoota taas tosiaan. Alkaa niin ärsyttää tuotteiden toistuvuus, että oon nyt päättänyt, että vielä kerään niin monta että saan yhen boksin ilmaiseksi ja sitten loppuu, jos tosiaan nää alkaa vaan toistamaan itseään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti! Etenkin näin jouluna sitä toivoisi jotain todella erityistä eikä sitä ainaista markettikauraa. Mielelläni ostan vastedes hammastahnani ihan sieltä kaupasta, ei niitä tarvitse boksiin tunkea. Mun mielestä ei kyllä ollut nyt edes hintansa arvoinen tuo boksi, Palmoliven suihkusaippua näytteenä, huhhuh.

      Poista
  2. Boksi oli kyllä floppi, vaikka itse en edes ole saanut sitä vielä! Mä lopetan kyllä koko boksin tilaamisen, jahka saan bonuspisteillä lunastettua ilmaisen boksin. En mä vaan jaksa joka kuukausi tulevaa halpaa markettikamaa... Tässä kuussa ei sentään tullut Lumenea :D Täytyy muuten sanoa, että tuo Colgateen hammastahna on omaa lempparia. Se auttaa kirkastamaan hymyä, mutta ei värjää lavuaaria siniseksi. Silti on todella tylsää saada hammastahnaa boksista. Jos sitä hammastahnaa on sinne pakko änkeä, niin voisi edes laittaa Jasonia, Kingfisheriä tai muuta valtaosalle tuntematonta merkkiä.

    Tuliko sulle se ruutu+ katseluoikeus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, nää on nyt viimeaikoina menneet vaan huonommiksi ja huonommiksi :/. Tilasin boksin alunperin, koska sieltä tuli sellaisia brändejä ja tuotteita, joita ei saanut niin helposti lähikaupasta. Nykyään yli 50% tuotteista on sitä markettitavaraa, muutaman euron tuotteita. Iso pettymys oli tämä. Kiva kuulla, että hammastahna on sitten edes hyvä kun se tuonne oli tungettu mukaan :D

      Joo, sain kyllä myös sen ruutu+ lappusen ja toisen alennuskupongin, ne unohtui tästä ihan kokonaan.

      Poista
  3. Mulla oli ihan sama sisältö kuin sinulla, paitsi etten minä saa noita pitkäaikaistilaajan lahjoja. Olen ollut sen liki 2v tilaajana.. Mutta mentyäni naimisiin, uusin pankkikorttini ja jostain syystä sitten veloitus tililtä ei mennytkään läpi, tämä aiheutti yhden boksin tauon. Ärsyttävää. Laitoin sinne sähköpostia, mutta eipä voineet mitään tehdä. Silti jatkan vielä tilaamista.. En varmaan tule ikinä pitkäaikaistilaajaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onpa ikävää että tuollaisen virheen takia ei saa niitä lahjoja :/ Toivottavasti alkavat pian taas lähettää niitä!

      Poista
  4. Oho,onpas köyhäntuntuinen boksi tällä kertaa. Ajattelin itselleni joulun kunniaksi tilata Livboxin, mutta nyt koen helpotuksenhuokauksia kun en sitä tehnytkään :D

    http://minttusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä, en olisi minäkään jäänyt kaipaamaan. Toivottavasti ensi vuonna mennään parempaan suuntaan :)

      Poista
  5. No, mulle ei tullut noita pitkäaikaistilaajalahjoja, joten...
    Ja myös mä sain ton valkin tummana!!!

    http://helmiaisenhohteessa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...