sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulukalenteri; luukut 7-13

Taas on päästy sunnuntaihin ja aika kurkata mitä kaikkea löytyikään joulukalentereistani tällä viikolla. Enää muuten yksi täysi viikko jouluun! Viisi työpäivää ennen joululomaa. Eilen paisteltiin pipareita, jouluradio soi ja olo alkaa muutenkin olla jo aika jouluinen. Nyt ei puutu muuta kuin se kaunis lumipeite. Joko te odotatte kovasti joulua? Maanantaina Lookfantasticin kalenterista löytyi Paul Mitchellin hoitosuihke värjätyille hiuksille. Tämän taidan laittaa eteenpäin, sillä hiussuihkeita löytyy omasta takaa paljon ja olen melko huono niitä käyttämään. 

Bloggaajakollegan tekemästä kalenterista löytyi Queen Helene -merkkinen Cocoa butter käsi ja vartalovoide, huulirasva ja tyhjä pumppupullo hajuvedelle. Tuon cocoa butterin otin heti käyttöön käsivoiteena, siinä on uskomattoman hyvä tuoksu! Sierra Beesin huulirasvoja löytyy omasta takaa jo, mutta tämä jääköön odottamaan vuoroaan. Myös tuo pikkuinen pumppupullo oli kiva, saa ottaa omaa lempituoksuaan mukaan laukkuun kuljettamatta mukana koko isoa pulloa.


Tiistain Lookfantastic luukusta paljastui hibiscusta ja acai -marjaa sisältävä vartalovoide. Tuoksu oli hyvä, makea ja voimakas. Muuten vähän tylsä tuote, vartalovoiteet ei niin säväytä yleensä. Tämä jää jonoon odottelemaan käyttövuoroaan.

Bloggaajakalenterista paljastui samaa Queen Helene brändiä oleva mint julep masque eli kasvonaamio. Tässä on todella voimakas minttuinen tuoksu, ensimmäisenä tuli mieleen hammastahna, raikas siis. Tuote on tarkoitettu rasvaiselle ja akneiholle, joten saa nähdä miten toimii mun kuivalla iholla. No, mies voi sen käyttää ellei mulle sovi. Luukusta löytyi myös Elemis hydra-balance day cream eli päivävoide kasvoille.


Keskiviikon luukku oli mysteeri. Luukusta löytyi pieni purnukka, kyljessään CULT51, mutta mitään muuta mainintaa ei ollut, eli mulle on vielä vähän epäselvää mikä tämä oikeastaan oli. Käyttöohjeet oli painettu taakse, eli ilmeisesti kasvoille kuitenkin tarkoitettu. 

Bloggaajakalenterista löytyi hiusöljy ja kukkakoriste hiuksille. 


Torstaina löysin luukusta Nudestixin lip + cheek pencilin kauniissa kirkkaanpunaisessa sävyssä. Tämän otin heti kokeiluun ja tykkäsin koostumuksesta kovasti. Nudestixiä olen halunnut kokeilla jo pitkään, joten tämä oli erittäin mieluisa.

Bloggaajakalenterista paljastui myöskin erittäin mieluisa tuote, nimittäin lisää korealaista kosmetiikkaa. Tämä ylisöpö Babyface one-step base on ilmeisestikin punaisuutta taittava primeri. Testaan suurella mielenkiinnolla ja siis onhan se vaan söpö!


Perjantaina Lookfantasticin kalenterista löytyi Eyluren irtoripset. Ripsiä en kovin usein käytä, mutta kiva näitä on silti päästä kokeilemaan, tähän asti kaikki ripseni on olleet ebaysta :D.

Bloggaajakalenterista löytyi kaksi pikkuista käsirasvaa, toinen NUXElta ja toinen Heatthcote & Ivory -brändiltä. Jälkimmäinen on täysin uusi tuttavuus. Käsirasvoja on tullut nyt niin paljon, että varmaan laitan toisen näistä eteenpäin, vaikka ovat nämä kyllä kätevän kokoisia käsilaukkuun.


Lauantaina luukusta paljastui Jurlique rosewater balancing mist, eli virkistävä ja kosteuttava ruusuvesisuihke. Jurlique on tuttu brändi, mutta en ole vielä kokeillut joten kiva testata tätäkin, saa nähdä huomaanko mitään vaikutusta. 

Bloggaajakalenterin luukusta löytyi MONU firming moisturizer ja Murad exfoliating cleanser. MONU on uusi tuttavuus ja koska tämä on vielä tarkoitettu kuivalle iholle, testaan kyllä. Muradista olen kuullut paljon hyvää, mutta en ole vielä kokeillut. Tämä kuoriva puhdistusaine jää siis kokeiluun!


Tänään sunnuntaina luukusta löytyi Caudalíekäsirasva. Tämä oli vähän plääh, koska niitä käsirasvoja nyt on jo niin paljon, mutta brändinä ihan kiva. Voi olla, että tämä jää kaappiin odottamaan käyttövuoroaan.

Bloggaajakalenterista löytyi viikon toinen mysteeri. Vihreään pahvipakkaukseen pakattu Yves Rocherin Elixir 7.9. Tämä oli pakko tarkistaa Yvesin sivuilta! Alla näette mitä sivuilla tuotteesta sanottiin ja mun silmissä tämä muuttui heti todella mielenkiintoiseksi, testaan!

Todella monikäyttöinen pikakaunistaja aktivoi ihon elinvoiman ja antaa sille täydellisen nuorekasta heleyttä sekä kauniin pinnan. 

Mitä teidän kalentereista löytyi?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Voi eih, tuo Babyface pohjustaja *__* Myytäispä Suomessa korealaista kosmetiikkaa..!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...