maanantai 14. joulukuuta 2015

Silver cranberry eyes

Synkän ja pimeän maanantain kunniaksi jotain värikästä ja hohtavaa! Tänään esittelen teille meikkilookin, jonka on inspiroinut itse the queen Jaclyn Hill. Näin Jaclynin videon tästä meikistä noin viikko sitten ja se kolahti, tämä on niin minua kuin joku vaan voi olla. Olenkin tehnyt tämän kyseisen meikin jo pariinkin kertaan, viimeksi lauantaina illanistujaisiin. Laitan vielä Jaclynin videon tuonne alas niin voitte käydä kurkkaamassa miltä tämä parhaimmillaan näyttää ;)


Meikkipohjan halusin mahdollisimman kuulaaksi ja käytinkin meikissä sekä nestemäistä, että puuterihighlighteria. Hehkua sai olla! Meikin pääpaino on silmillä, joten huulet ja kasvot saivat jäädä neutraaleiksi. Valitsin heleän poskipunan ja kevyet varjostukset.


Huulille päädyin tosiaan laittamaan nudea punaa. Aloitin rajaamalla huulet rusehtavalla rajauskynällä ja täytin huulet myös kynällä. Sen päälle levitin NARSin nudea huulipunaa ja huulten keskikohtaan taputtelin vielä aivan hitusen violettia läpikuultavaa punaa. Silmämeikkiin pyrin käyttämään mahdollisimman paljon samoja sävyjä kuin Jaclyn. Kaikkea ei löytynyt, mutta onnistuin korvaamaan ne melko samankaltaisilla. Meikin pääosassa on tuo upea ColourPopin Koosh, se on jotain täydellistä. Häivytykseen ja ulkonurkkaan käytin lämpimiä ruskeita sävyjä sekä karpalonsävyistä tummaa luomiväriä. 


Rajauksen tein Jaclynin versiosta poiketen lilahtavalla geelilinerilla. Olisin voinut jättää rajauksen kokonaan tekemättäkin, mutta halusin kokeilla tuota ColourPopin geelirajausta. Ei mennyt niinku Strömsössä, kaikki hyvät siveltimet oli likaisina, joten käytin liian pehmeää kulmasivellintä. No aina ei voi voittaa. 

Löytyykö sieltä muita Jaclyn -faneja? :)

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Täällä yksi Jaclyn-fani! :) Jaclyn on kyllä ihan älyttömän upea ja hänen tutot ovat ihan huippuja. Mun pitäisi hommata se Beccan Chamagne Pop highlighter, ennen kuin se loppuu joka paikasta. Saa nähdä, olisiko sitä Sephorasssa, missä pääsen ensi viikolla käymään. Jos ei, niin ei auta kuin lähteä tilailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan täysin samaa mieltä! Jaclyn on huippu :) Champagne Pop on myös huippu, suosittelen hankkimaan sen jos vaan mahdollista, yks mun lemppari.

   Poista
 2. Ihana meikki ja vitsit et nuo sun silmät on jotenkin tosi vangitsevat aina näissä meikkikuvissa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...