torstai 24. joulukuuta 2015

Kosmetiikkabloggaajien Joulukalenteri / Luukku 24
Tervetuloa kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin viimeiseen luukkuun!

Tänään, jouluaattona, luukku aukeaa kaikissa mukana olleissa blogeissa, joten käyhän kurkkaamassa myös muut luukut! Listan mukana olleista blogeista löydät täältä.

Minun luukussani nautitaan tänään Joulun rauhasta ja tunnelmasta. Tähän loppuu koko syksyn kestänyt aherrus. On aika rauhoittua läheisten pariin ja nauttia jouluherkuista, kuunnella joululauluja ja istua kuusenvalossa pukkia odottamassa. 

Haluan myös kiittää teitä kaikkia mukana pysyneitä, uusia tulokkaita ja satunnaisia vierailijoita kuluneesta vuodesta ja toivottaa teille kaikille oikein ihanaa ja rauhallista Joulua tämän seuraavan joululaulun merkeissä!


On aika julistaa jo perinteeksi muodostunut digijoulurauha. Oma blogini on ensimmäistä kertaa mukana, joten olen tästä aivan erityisen iloinen. Itse aion yrittää noudattaa tätä julistusta parhaani mukaan ja ainakin blogi on joulutauolla pyhät. Mahdollisesti sosiaalisen median houkutus käy liian suureksi kinkun ja suklaansyönnin lomassa, jolloin pieniä lipsahduksia saattaa tapahtua, mutta annettakoon sellaiset anteeksi :).


Rauhallista ja rentouttavaa Joulua itse kullekin säädylle!

Love, Mari

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...