tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulukuun LipMonthly

Heippa! Joulukuun LipMonthly saapui tuossa juuri ennen joulua, mutta sen pariin päästään vasta nyt. Olin todella super iloinen tästä joulukuun pussukasta, kaikki tuotteet olivat mieluisia. Mukana oli tuttuun tapaan neljä tuotetta. Yleensä näistä yksi on jokin muu kuin huulituote, mutta tälläkertaa mukana oli kaksi muuta tuotetta ja kaksi huulituotetta. 
Ensimmäisenä käteeni tarttui upea Hikarin poskipuna. Pussista on aikaisemminkin tullut Hikaria, viimeksi huulipuna, mutta tämä poskipuna oli kyllä ehdottomasti parasta antia! Todella kaunis pinkki sävy ja pigmenttiä löytyy myös hyvin, tykkäsin! Ovh tälle on 15 dollaria.

Otetaan seuraavaksi käsittelyyn se toinen ei-huulituote. Tai no, mukana tulleen lappusen mukaan tämä on Lip/Cheek tint, mutta itse pakkauksessa puhutaan vain poskista. Kyseessä on voidemainen poskipuna Evelyn Iona -brändiltä. Ennestään tuntematon minulle, mielenkiinnolla testaan. Sävy on hyvin neutraali poskipuna, sopii hyvin kaikenlaisten meikkien kanssa. Ovh 22 dollaria.

Huulituotteet olivat tällä kertaa erittäin onnistuneita. Mukana oli aiemminkin pussista löytynyt brändi Be a Bombshell ja heiltä sain lip crayon -kynän. Tämä oli ehdoton suosikkini koko pussukasta, sävy on juuri niin minua kun vaan voi olla. Täydellinen jokapäivän puna ja koostumus oli todella miellyttävä. Ovh 16 dollaria.

Viimeinen tuote oli MeMeMe -brändiltä, klassinen huulipuna kirkkaanpunaisessa sävyssä. Todella pehmeä ja kermainen koostumus, levittyi huulille tasaisesti. Punaisia punia mulla on melko paljon, joten joku muu sävy olisi voinut olla kivampi, mutta en valita :D Ovh 15 dollaria.

Tuotteiden yhteisarvo oli siis 68 dollaria ja pussukasta maksaa sen noin 12 dollaria, ei ollenkaan paha siis! Käykää ihmeessä tutustumassa täällä jos kiinnostuitte. :)


Joko sulle kenties tulee tämä huulipussukka? :)

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Ihania tuotteita! Ei tule vielä, mutta voisin laittaa tilauksen varsinkin, kun LivBox meni tauolle. Tai sitten Glossybox tai Boxycharm. Tilaatko muuten näitä kaikkia Shipiton välityksellä? Mitä näistä suosittelisit, jos pitäisi valita vain yksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LivBox on kyllä ollut iso pettymys viime aikoina :/ LipMonthly toimittaa suoraan Suomeen ja postikulut kuului jo tuohon hintaan :). Kahta muuta täytyy tilata Shipiton kautta. Glossybox mulle ei tulekaan kun se yksi laatikko, boxycharm tulee joka kuukausi ja se on kyllä ehdoton suosikki. Glossyboxin tilaaminen oli myös hankalaa, koska siihen tarvittiin USA puhelinnumero (jonka itse otin skypen kautta, myös sonetel tarjoaa). Boxycharmin tilaaminen shipitoon oli helpompaa. LipMonthly on todella edullinen, joten jos pitäisi valita ottaisin sen tai boxyn.

   Poista
 2. Sulle sattui paremmat sävyt noissa kahdessa huulituotteessa, mulla toinen oli sama mikä tuli jo syyskuussa ja toinen oranssi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, onpas tylsää! Mutta jos sait saman kun aiemmin niin laita ihmeessä palautetta asiasta! Mulle tuli kesällä paljon oransseja niin ehkä sen vuoksi sain nyt nämä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...