maanantai 21. joulukuuta 2015

Treffi-meikki

Kävimme Laurin kanssa lauantaina elokuvissa katsomassa paljon odotetun Star Wars - The force awakens -elokuvan. Itsehän olen Star Wars maailmaan tutustunut vasta Laurin myötä, kun aika pian tutustumisemme jälkeen katsottiin kaikki elokuvat lähes putkeen. Uusinta tuotosta onkin odotettu pitkään ja nyt se on vihdoin nähty. Pakko sanoa, että oli hyvä! Tälläkertaa jatko-osien jatko-osa ei tuottanut pettymystä, vaan elokuva pysyi uskollisena vanhalle tyylille. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa!
Leffa-iltaa varten tein meikin sillä Urban Decayn Gwen Stefani -paletilla, jonka esittelin teille viime viikolla. Tämä oli ensimmäinen Gwen kokeiluni ja sanon vaan, että rakastuin. Paletti on paljon enemmän kuin mitä se ulkopuolelta näyttää.


Vaikka elokuva itsessään olisi innostanut vaikka mihin erikoisiin meikkeihin, päädyin kuitenkin melko neutraaliin lookiin. Ensinnäkin siksi, että halusin kokeilla Gwenin neutraaleja sävyjä ja niiden potentiaalia, toisekseen siksi, että aikaa meikkaamiseen oli hyvin rajallisesti.


Pohjameikissä kokeilin ensimmäistä kertaa kunnolla sitä ItCosmeticsin CC voidetta. Tähän asti olen vain hieman leikkinyt sillä, mutta nyt se pääsi tositoimiin ja selviytyi tilanteesta mallikkaasti! Sävy tuossa on hitusen liian tumma, mutta ei mitenkään häiritsevästi kuitenkaan. CC voide levittyy tasaisesti jättäen ihon kauniin heleäksi. Se myös pysyi paikoillaan yllättävän hyvin koko illan!


Yläluomille päätin siis tehdä melko neutraalin sävyisen meikin. Käytin Gwen -paletista sävyjä zone, punk, serious ja baby. Babya taputtelin liikkuvalle luomelle, zone toimi luomivaon häivyttäjänä ja punk ja serious ulkonurkkaa tummentamassa. Sisänurkkaan ja kulmaluulle laitoin vielä sävyä blonde.


Halusin meikkiin kuitenkin jonkun pienen jujun ja tällä kertaa se oli alaluomi. Alaluomelle levitin siis paletin ihanaa sinistä luomiväriä nimeltään danger ja häivyttelin sitä zonella. Vesirajalle sinistä kajaalia, ripsarit ja meikki oli valmis. Ainiin, yläluomelle en laittanut rajausta, mutta mustalla luomivärillä töpöttelin aivan ripsityveen hieman lisää tuuheutta.

Joko te olette nähneet uuden Star Warsin?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

It's skin babyface one-step base
itCosmetics CC+ voide
UD Naked skin concealer
MAC prep + prime transparent finishing powder
itCosmetics bye bye pores powder
Too Faced Chocolate soleil
MAC subtle breeze poskipuna
theBalm Mary-Lou Manizer

UD eyeshadow primer potion
UD Gwen Stefani paletti
Viva la Diva eyeliner, 6 Ocean
Douce punk volumizer mascara
ABH Brow wiz & Clear brow gel

Manna Kadar huulikiiltopuna, Lucky

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...