torstai 10. joulukuuta 2020

MAKETHEMAKE Omega stick foundation

Postauksen tuotteet saatu Skincity.fi

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

 Heipä hei taas kaikille ja mukavaa joulukuuta! 


Sain jokunen aika sitten testattavaksi Skincitylta MAKETHEMAKE brändin uusia Omega stick foundation -puikkomeikkivoiteita ja tänään kerron teillekin mitä ajatuksia nämä ovat herättäneet. MAKETHEMAKE kuuluu tosiaan Skincityn valikoimiin ja brändiltä löytyy laaja valikoima niin ihonhoitoa kuin meikkejäkin. 

Itse ihastuin merkkiin jo viime kesänä kun sain testattavaksi heidän Omega sarjan suojakertoimellisen primerin, josta tulikin kesän luottotuote. Tälle oli siis myös odotukset korkealla!


MAKETHEMAKE Omega stick foundation on kosteuttava ja ihoa ravitseva meikkivoide jännän ovaalisessa puikkomuodossa. Brändin ideologiaan kuuluu, että meikkituotteet ovat myös ihoa hoitavia ja niissä käytetään ihonhoidon ainesosia. 

Meikkivoidetta on saatavilla kahdeksassa ei sävyssä, eli valikoima ei ole mitenkään äärimmäisen laaja, mutta ne hajaantuivat hyvin melko vaaleasta tummaan. 


Meikkivoide on koostumukseltaan erittäin pehmeästi levittyvää ja kermaisen tuntuista. Se ei tuki ihohuokosia, vaan antaa ihon hengittää jättäen kauniin hehkuvan ja kuulaan pinnan iholle. Sanoisin tämän olevan kevyesti peittävä, mutta tuotetta on helppo kerrostaa jopa melko peittäväksikin, sillä sen häivyttäminen on vaivatonta niin siveltimellä, kuin blenderilläkin.

Meikkivoide sopii parhaiten mielestäni kuivalle tai sekaiholle, sillä iholle jää tosiaan kaunis hehku, joka rasvoittuvalla iholla voi olla hieman liikaa.


Olen tykännyt tästä omalla ihollani erittäin paljon, etenkin sen saman sarjan primerin kaverina. Meikkivoide tuntuu iholla ihanan kevyeltä ja huomaamattomalta ja se pysyy hyvin paikoillaan pitkänkin päivän, pienellä puuteroinnilla. Meikkipohjaa on myös helppo korjailla päivän mittaan puikon avulla. 


Onko MAKETHEMAKE sulle tuttu?

Love, Mari


5 kommenttia:

 1. Sain kans nää testiin ja on kyllä kiva! Tän brändin tuotteet on ollu muutki hyviä mitä oon testannu :)

  VastaaPoista
 2. Tämä ei ole tuttu mutta tämän tyyppisistä stikeistä tykkään kyllä.

  VastaaPoista
 3. Nimenä kyllä, tuotteita en ole vielä päässyt testailemaan :)

  VastaaPoista
 4. Nämä on minulle ihan uusi juttu, mutta vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoisilta. Aivan ihana hehku. <3

  VastaaPoista
 5. Searching for Custom Printed 15ml Bottle Packaging Boxes to enrich your product appearance We offer low MOQ end to end solutions from design to shipping.
  Custom 15ml bottle boxes

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...