torstai 19. marraskuuta 2020

Sephora saatavilla Suomeen!

 Joko kuulit uutiset? Ruotsin Sephora toimittaa vihdoin myös Suomeen. Näin lähellä ei Sephora ole koskaan vielä ollut ja ilouutinen kiersikin Instagramissa nopeasti kaikki kosmetiikan ystävät läpi. Tätä päivää on odotettu ja pitkään!

Verkkokauppa on ruotsinkielinen, eli mikäli kouluruotsi ei ole ihan tuoreessa muistissa voi välillä joutua turvautumaan googlekääntäjään shoppailun lomassa. Aika hyvin kuitenkin tuotteet sai koriin ja kassalle ilman ruotsinkielentaitoakaan, samalla kaavalla nämä verkkokaupat usein toimivat. Postikulut vaihtelevat ostohinnan mukaan noin 5€ ja 8€ välillä, eli erittäin kohtuulliset postarit mun mielestä!

Sephoran verkkokaupasta löytyi kiva "jul" sivu, jonne oli koottu lahjaideoita ja vinkkejä kosmetiikan ystäville. Keräsin tähän postaukseen muutaman oman suosikkini joukosta, mutta käy ihmeessä kurkkaamassa verkkokaupasta koko laaja valikoima ihania joulupakkauksia ja settejä, sekä joulukalentereita!

Postauksen kuvat lainattu: Sephora.se

Huda Beauty lahjasetti sisältää Hudan Nude luomiväripaletin ja minikokoisen nestemäisen huulipunan. Upeat neutraalit sävyt sopii moneen makuun ja itse ainakin ilahtuisin, jos tämä setti löytyisi kuusen alta!


Fenty Beauty lahjasetti  sisältää pienen kuuden sävyn luomiväripaletin ja minikokoisen ripsivärin. Fenty on yksi niistä brändeistä, joita ei oikein Suomesta ole saanut, joten tämä setti varmasti ilahduttaa ketä tahansa meikkien ystävää.

Too Faced Gingerbread spice minipaletti sisältää kahdeksan luomiväriä, jotka sävyjen puolesta sopii ihan täydellisesti tähän juhlakauteen. Paletti on myös ihan super suloinen ja pienen kokonsa vuoksi näppärä kuljettaa mukana joulureissussa. 

Fresh lahjasetti ihonhoidon ystäville sisältää neljä suosittua tuotetta fresh:in valikoimista. Itse en ole näitä vielä päässyt kokeilemaan, mutta innolla testaisin, jos pukinkontista nämä löytyisi. Merkki on USA:ssa ainakin youtube piireissä suosittu ja kehuttu.


Joko olet käynyt kurkkaamassa Sephora.se sivuilla valikoimaa?

Love, Mari
8 kommenttia:

 1. Meinasin revetä liitoksistani kun kuulin uutisen�� Tätä on odotettu, itse en käy kivijalkakaupoissa joten henk.kohtaisesti mahdollisuus tilata sieltä riittää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kävi samoin, tätä on odotettu niin pitkään! :)

   Poista
 2. Koska olen niin onneton meikkihommissa, niin tämäkin on täysin tuntematon sarja minulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sephora on varmasti monille suomalaisille vieras, jos meikkaaminen ja kosmetiikka ei ole oma juttu. Meille kosmetiikka intoilijoille Sephora on toiveiden täyttymys. :)

   Poista
 3. En ole koskaan kokeillut Sephoran tuotteita, mutta alkoi kyllä kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytpä niitö on kohtalaisen helppo päästä kokeilemaan, käy ihmeessä kurkkaamassa sivut :).

   Poista
 4. Olen käynyt kurkkaamassa ja jos sivut olisivat englanninkieliset niin herkemmin olisin saattanut ostohousut vetää jalkaani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo ruotsi kuulu omiinkaan vahvuuksiin, mutta aika loogiset sivut onneksi ja google auttaa jos ei ymmärrä :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...