sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulukalenteri: luukut 1-6

Hyvää itsenäisyyspäivää ja toista adventtia itse kullekin! Ajattelin ottaa tavaksi esitellä teille näin sunnuntaisin viikon aikana joulukalentereista saadut tuotteet. Kuten joku varmasti muistaakin, hankin itselleni lookfantasticin kosmetiikkakalenterin. Sen lisäksi teimme tänä vuonna muutaman bloggaajan kanssa joulukalenterivaihtoringin, jossa jokainen teki yhden kalenterin ja lähetti sen toiselle bloggaajalle. Esittelen myös tuosta bloggaajakalenterista saadut tuotteet! Oman kalenterini on muuten tehnyt Blinger Shimmer -blogin Mira :)


Ensimmäisestä luukusta löytyi Moroccanoilin hiusöljy, josta olin hyvin innoissani. Olen halunnut kokeilla Moroccanoilin tuotteita jo pitkään, mutta en kovan hinnan vuoksi ole raaskinut ostaa vielä. Tämä lähtee siis testiin heti kun vanha hiusöljyni loppuu! Tämä on myös kätevä matkakoko. 

Bloggaajakalenterista tuli Korealaista kosmetiikkaa näytteiden muodossa. En ole koskaan vielä testannut Korealaista kosmetiikkaa, vaikka usein niitä netin kautta olenkin ihaillut ja melkein ostanutkin. Mielenkiinnolla siis testailen myös näitä ja etenkin nuo suloiset Tonymoly pandajutut kiinnitti heti huomioni.



Kakkosluukusta paljastui Lord and Berryn huulikiilto. Kaunis persikkainen sävy sopii hyvin keväälle ja koostumus tässä tuntuu kivalta. Huulikiiltoja en juurikaan käytä, mutta silloin tällöin kuitenkin. 

Bloggaajakalenterista paljastui pieni pussukallinen jouluherkkuja. Suklaanamit eivät meillä kauaa vanhene (ainakaan jos Lauri pääsee niihin käsiksi). Pussissa oli myös paljon erimakuisia teepusseja, joista lähti ihana tuoksu. Teetä (tai muitakaan kuumia juomia) ei meillä oikeastaan juoda lainkaan, mutta joskus oikein kylmänä talvipäivänä on kiva lämmitellä kuuman teekupin äärellä. Nämä ovat myös hyviä vierasvaroja!


Kolmannesta luukusta paljastui Glamglown mutanaamio. Tämä mulla onkin jo täysikokoisena ja on yksi lemppareistani. Kiva saada varakappale vaikka matkalle mukaan otettavaksi!

Bloggaajakalenterin kolmannesta luukusta paljastui yksittäispakattu saippua sekä suloinen pingviini kylpygeeli. Kylpyammetta meillä ei ole, mutta ehkä tämä toimisi jalkakylvyissä tai suihkugeelinä? Joka tapauksessa, söpö se on.


Neljännestä luukusta löytyi Redkenin diamond oil hiusnaamio. Tämän otan testiin mielelläni, vaikka olenkin yleensä aika huono käyttämään hiusnaamioita. Mitä ihmettä voi tehdä sen odotusajan?? Tämä on myös melko isokokoinen, tuotetta riittää moneksi kerraksi.

Bloggaajakalenterista löytyi Sally Hansenin kaunis nude kynsilakka, hauskoja kynsitarroja ja kirkkaan värisiä kynsiglittereitä. Näistä tykkäsin kaikista ja lakka onkin jo kynsillä!


Viides luukku paljasti sisältään REN -merkin kasvonaamion. Tämä oli vähän plääh. Varmasti hyvä tuote, mutta pakkaus tylsän oloinen, ei innosta kokeilemaan. Lähtee mahdollisesti eteenpäin. 

Toisesta kalenterista löytyikin sitten ihana Tonymolyn kiiltopuikko. Niin söpö, en kestä! Mukana oli myös Cliniquen pieni paletti, joka sisälsi kaksi luomiväriä ja poskipunan, täydellinen kulkemaan laukussa mukana. Paketista löytyi näiden lisäksi vielä Estée Lauderin tuoksunäyte Modern muse. Todella hyvä tuoksu, tykkään.


Kuudennen päivän luukusta löytyi INIKAn musta eyelinerkynä. Ihan kiva tuote, en vaan vielä tiedä pidänkö vai annanko eteenpäin. Mustia kajalkyniä löytyy jo aika monta, mutta toisaalta INIKA on brändinä mulle uusi tuttavuus.

Bloggaajakalenterista löytyi tänään myös musta kajaali, The body shopin sellainen. Kajaalin toisessa päässä on tuollainen häivytyssieni mikä on kiva lisä. Paketissa oli myös silmämeikkisivellin, joka nopealla kokeilulla tuntui oikein hyvältä ja pehmeältä. Näiden lisäksi paketissa oli myös erikoisia eyeliner tarroja. 

Mitäs teidän kalentereista on löytynyt?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Yritin kerätä sellaista kivaa mistä itsekin tykkäisin :) Ja nuo eyelinertarrat jotenkin vain huusivat sinua - sulla on niin mahtavia meikkikuvia et haluaisin nähdä tuollaisen konkarin käyttämänä miten nuo oikeasti toimivat :) (eli pieni postaustoivomus jatkoon :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkohan noita on kokeilla! Mietityttää miten mahtaa tarra pysyä luomella, mutta otetaan testiin jonkun meikin yhteydessä, ovat nuo sen verran herkullisen värisiä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...