torstai 6. elokuuta 2015

Elokuun livbox

Elokuun livbox saapui odotusten mukaan eilen ja L kävi sen minulle hakemassa heti työpäivän jälkeen. Mä olen livboxin kanssa vähän kuin lapsi jouluaamuna, en millään malta odottaa ja jos itse käyn hakemassa, aukeaa laatikko usein jo autossa. Tällä kertaa boxi näytti ulkoa päin todella lupaavalta, laatikko oli normaalia paksumpi. Nyt on kyllä kuitenkin pakko sanoa, että sisältö olikin sitten suuri pettymys. Näin huonoa boxia en muista saaneeni pitkiin aikoihin jos koskaan, yleensä näissä kuitenkin suurin osa on kivoja juttuja. No, nyt on odotukset korkealla syyskuun bloggaajaboxia odotellessa! Jos haluat sen käydä itsellesi tilaamassa, voit tehdä sen täällä.



Kuukauden teemavärinä oli kaunis violetti ja teemana "vielä on kesää jäljellä". Pakkauksen luvattiin sisältävän kesän uutuustuotteita ja kauneusbloggaaja Nella Törnroosin suosikkituote.


Ensimmäisen pettymyksen koin kun nostin nämä Cutrinin shampoon ja hoitoaineen boxista. Ei taas shampoota ja hoitoainetta.. ja taas kerran nämäkin on tarkoitettu värjätyille hiuksille. Itse tuotteista en osaa sanoa mitään, en ole näitä testannut ja varmaan annan eteenpäin, omat hiukseni kun ovat värjäämättömät. Plussaa siitä, että ovat sentään isokokoisia näytteitä. Ovh näillä on 12,90-14,90€.


Toinen plaah tuote minulle. Dermosilin hiuskiinne matkakoossa. En juurikaan käytä hiuslakkoja, mitä nyt joskus erikoistilanteissa. Näitä minilakkoja on kuitenkin tullut jo aika paljon bokseista ja ne vaan lojuu kaapin pohjalla. Tämä ei ole edes millään tavalla erikoinen lakka. Ovh 2,70€/50ml. Plussana boxin mukana tuli Dermosilille allennuskoodi, jolla saa ilmaiset postikulut.


Tämä Wellan EIMI perfect me lightweight BB lotion olikin sitten näistä hiusjutuista ainoa minua hiukan kiinnostava tuote. Siis BB voide hiuksille? Pakkohan tätä on testata, vaikka usein kaikki hiustökötit jaa mulla vaan käyttämättä. Tämä on hiuksiin jätettävä voide, joka tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät, sekä antaa UV suojan. Ovh 21,90€/100ml.


Taas naamarasvaa. Tällä kertaa Lumenen arctic aqua 3D tehokosteuttava voidegeeli. Tämä on tarkoitettu normaalille tai kuivalle iholle, siitä iso plussa! Yleensä livboxin rasvat on olleet sekaiholle tai rasvoittuvalle iholle. Tuoksu tässä on todella voimakas, melkein parfyyminen, mutta se ei minua haittaa. Mielelläni kokeilen miten tämä toimii, ihan kiva tuote siis. Vähän vaan alkaa tuntua, että boxit toistaa itseään. Ovh tällä on 11,90€/50ml.


Lisää toistoa ja ehkä tämän boxin naurettavin asia. Nivean invisible black & white deodorantti. Ikivanha tuote, ollut kaupoissa jo vuosia varmaankin ja tämä on jo kolmas deodorantti tässä kevään ja kesän aikana. Tokihan näitä kuluu ja kaikki käyttää, mutta en todella kaipaa livboxiini enää yhtäkään dödöä! Ovh 3,05€.


Viimeisenä boxista löytyi Kubiss nail polish, sävyssä 64, joka on kaunis turkoosi. Tämä oli ihan kiva saada, vaikka Kubiss merkkinä ei ole niin houkutteleva. Lakkasin tällä kynnet heti eilen ja kahdella kerroksella sain tarpeeksi peittävää jälkeä. Nyt sitten katsellaan kauanko kestää kynsillä. Ovh. 4,95€/2 kpl. 

Yhteenvetona voin sanoa, että boxi ei miellyttänyt. Todella paljon samanlaisia tuotteita ollut nyt monena kuukautena, dödöt ja shampoot alkaa riittää jo. Boxi oli mun makuuni myös liian hiuspainotteinen, mutta varmaan joku, ketä käyttää enemmän hiustuotteita tykkäsi enemmän. Omat suosikkini olivat Lumenen voidegeeli ja Kubiss kynsilakka. Inhokit dödö ja shampoo+hoitoaine. 

Mitä sinä pidit elokuun boxista? Suosikit/inhokit?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Mä mielelläni testaan noi Cutrinin shampoo&hoitoaineen, varsinkin kun kohta on hiusten värjäys edessä. Tosin, on mulla vielä ne edellisetkin kesken... Hiuslakka on jees, koska se on matkakoko ja siinä jopa on korkki. Siinä aikoinaan tulleessa, vielä kesken olevassa pahanhajuisessa, Elnetissä ei ole "korkkia". Wellan tuotteen testaan, mutta föönaan hiuksia niin harvoin, että mulla on noita tuuheuttajia ja muita föönituotteita vaikka muille jakaa. Kaikki taitaa olla livboxin mukana tulleita... :D Lumenen rasva tuli kerrankin omalle iholle, rasvainen-sekaiho, sopivana. Yleensä mulle tulee kuivan ihon tuotteita... Dödö on pläh, edellinenkin vielä kesken. Tosin, sisko onneks tykkää tosta, niin saatan sille luovuttaa. Kynsilakka on jees, mulle tuli pinkin sävysenä.

    Tulipa pitkä kommenttipätkä :D Innolla odotan syyskuun bloggaaja-boxia. Sen on paras olla hyvä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nuo Cutrinit varmasti laadukkaita, nyt on vaan tullut niin paljon noita shampoo&hoitoaine duoja viime kuukausina, että vaihtelu olis kivaa. Oliko tuo Wella joku föönattava? Se siitä sitten, en ikinä föönaa :D. Kiva jos rasvoja oli kahta eriä ja jokainen sai sen omalle ihotyypilleen sopivan, mulle kertynyt niitä rasvaisen ihon rasvoja ihan liikaa niin tämä kuivalle iholle tehty oli mieluisa yllätys :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...