maanantai 10. elokuuta 2015

Meikkikokoelma // Poskipunat

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! Tämä viikko aloitetaankin sitten meikkikokoelma postauksella, joka jäi viime viikolla välistä. Kuten jo joku postaus sitten selittelin, alkoi mulla viime viikolla taas työt pitkän kesän jälkeen ja se otti kyllä veronsa. Ei ollut aikaa eikä jaksamista kauheasti millekään ylimääräiselle, mutta nyt on tosiaan kroppa jo päässyt arkirytmiin ja näinollen postausrytmikin jatkuu taas tasaisena ja nämä viikottaiset sarjat tulee jatkumaan ainakin toistaiseksi!
Tänään ajattelin esitellä teille poskipunani, ja jälleen kerran vain ne irtonaiset, eli paleteissa olevat tulee sitten myöhemmin erikseen. 


Tällä hetkellä säilytän poskipuniani tuollaisessa pienessä korissa meikkipöydän laatikossa, mutta kori on jäänyt jo auttamatta liian pieneksi, joten joku uusi ratkaisu täytyisi näille keksiä. Haluaisin meikkipöydän alle toisen vetolaatikoston, mutta ehkä sitten kesän jälkeen on sen projektin aika. Kiinnostaako teitä muuten meikkauspisteeni/meikkipöytäni esittely?


Benefitiltä multa löytyy kaksi poskipunaa, jotka molemmat tulleet noissa miniseteissä. Coralistan ostin viime kesänä muistaakseni Feeluniquelta ja dandelion lähti mukaan helmikuussa Prahan Sephorasta. Näissä on mukana kivat pikku siveltimet (jotka on muuten tosi hyviä myös varjostamiseen!). Coralistaa tykkään käyttää kesällä enemmän, dandelion taas on todella hentoinen vaaleanpunainen, käytän arkimeikissä lähinnä.


ColourPopilta multa löytyy toistaiseksi nämä kaksi poskipunaa, eli Holiday ja Prenup. Holiday on todella kirkas oranssihtava punainen sävy ja Prenup taas mauve pinkki. Molemmat todella kauniita ja pigmenttisiä, holiday ehkä enemmän kesäsävy kun taas prenupia voin käyttää ympäri vuoden.


Dioxin Pink Reverie -poskipunan ostin kesän alussa bloggaajakolleegalta ja olen pitänyt tätä vähän kuin aarteena :D. Tämä on vaan niin tajuttoman kaunis, pakkaus ja tuo itse poskipunan sävy ja kuviointi. Pigmentti tässä on kuitenkin melko heikko, tätä saa todella työstää iholle, jos haluaa sen näkyvän vähääkään. Jos tykkää hyvin luonnollisista poskipunista on tämä aivan bueno!


MACin subtle breeze -poskipunan ostin myös käytettynä toiselta bloggaajalta ja tää on yksi suosikki punani! Todella kaunis sävy ja pigmentti aivan loistava, häivyttyy myös kauniisti. MACin poskipunia täytyy kyllä hankkia lisää, loistava laatu! NARSin orgasm -kulttiposkipunan ostin myös Prahan Sephorasta ja se on kanssa yksi suosikkini. Tämän sävyisiä poskipunia mulla taitaakin olla eniten, ne vaan on niin kauniita. Tämän kanssa ei välttämättä tarvitse edes highlighteria, sen verran hohtava se on. Suosikki kesäposkipunani!


Paesen arganöljyä sisältävä poskipuna tuli livboxin mukana aikoinaan ja tykkään tästä kyllä, sävy on todella helppo yhdistää melkein mihin tahansa, matta ja pigmenttiä juuri sopivasti, sävy on muuten 39.
BareMineralsin exquisite radiance -poskipuna on jostain syystä jäänyt melko vähälle käytölle, vaikka tämäkin on todella kaunis ja etenkin kesällä tuo sitä upeaa hehkua ja kuultoa kasvoille. Tämä on myöskin ainoa mineraalipuuterini!


Benefitin tintit, eli nestemäiset poski- ja huulivärit ovat tulleet kaikki niiden pienten pakkausten mukana ja jääneet melko vähälle käytölle. En oikein osaa käyttää näitä kunnolla, ja meikkivoiteen päälle levitettynä nämä saa meikkivoiteen pakenemaan iholta. Välillä käytän meikkivoiteen alla tai aivan kevyesti sormella taputellen poskipäille meikkivoiteen päälle, toimii myös huulilla hyvin!


Dermacol duo blusher on myös Prahan ostoksia. Poskipuna on kaksiosainen, toinen puoli on kaunis mauve mattasävy ja toinen vähän shimmerisempi ja oranssihtavampi. Tämä oli ilmeisesti joku Tsekkiläinen merkki ja kaikki tuotteet olivat todella edullisia, siihen nähden myös pigmenttiä lähtee loistavasti.
Laura Geller blush & brighten 'pink grapefruit' on todella intensiivinen ja shimmerinen poskipuna. Mitään glitteripalasia siinä ei iholla näy, mutta lopputulos on hyvin hohtava. Sävy on todella kaunis etenkin ruskettuneella iholla.


Makeup revolutionin blushing hearts -poskipuna on "kopio" Too Facedin vastaavanlaisista. Olen himoinnut niitä Too Facedin versioita jo pitkään ja tämä hieman lievitti odottamisen tuskaa. Todella kaunis ja pigmenttinen poskipuna, ehdottomasti hintansa väärti! Näitä on myös monia sävyvaihtoehtoja.


Ja lopuksi vielä kesän alussa Essenceltä ostettu blush up! -poskipuna sävyssä 20 pinky flow sekä BHcosmeticsin Daisy blush duo. Essencen poskipuna on ihan yksi lempparini, liukuvärjätty viileä pinkki sävy on todella pigmenttinen ja kaunis iholla, tämä on yksi suosikki essence tuotteeni! Bhcosmeticsin Daisy on jäänyt vähän unholaan, en ole tuota käyttänyt kuin ihan muutamia kertoja, syytä en osaa sanoa. Duossa on toisella puolella poskipuna ja toisella puolella highlighter, molemmat kauniita ja pigmenttisiä, mutta en vaan kaiva näitä käsiini yleensä.

Mikä on sun suosikki poskipuna?

Love, Mari

6 kommenttia:

  1. Mulla on aivan liikaa poskipunia, koska ne olivat pitkään mun heikkous. Veikkasin laatikoista löytyvän noin 30 poskipunaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan poskipunia, mutta jostain syystä en ostele niitä kovinkaan usein :D. Täytyy kyllä aktivoitua, koska on niin paljon kauniita punia mitä oon kuolannut!

      Poista
  2. Meikkipöydän esittely kiinnostaa, tarvin itselleni vähän säilytysinspiraatiota. :D

    VastaaPoista
  3. Oi Benefitin poskipunat! Ollut ostoslistalla valehtelematta jo varmaan 4 vuotta. Merkin holiday poskipunapaletit kiinnostavat enemmän, mutta ovat aina menneet ohi suun. Ehkäpä tänä vuonna :)
    Colorpopit näyttävät myös ihanilta. Ovatko ne ihan "tavallisia" koostumukseltaan, vai samanlaisia kuin merkin luomivärit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benefitillä on kyllä ihan loistavia poskipunia, mä himoitsen niitä yksittäisiä lisää :). Niin söpöt pakkauksetkin! Harmillisen vaikea saada Suomeen vaan :/. ColourPopit on melko samanlaisia kuin ne luomiväritkin, todella kermaisia ja vähän moussemaisia. Levittyy helpoiten sormilla tai duo-fiber siveltimellä/stippling brushilla.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...