sunnuntai 2. elokuuta 2015

Sikinsokin sunnuntai // Tokyo treat

Hauskaa sunnuntaita ja elokuun alkua kaikille! Tänään sikinsokin sunnuntaissa maistellaan Japanilaisia herkkuja. Tilasin jokin aika sitten kokeiluun yhden kuukauden boxin Tokyo treatilta. Olen nähnyt näitä Japani herkkuja monissa ulkomaalaisissa blogeissa ja youtubessa niin paljon, että halusin itsekin päästä maistelemaan. Tokyo treat toimittaa boksejaan myös Suomeen ja valittavana on kolme eri kokoista laatikkoa, itse otin tietenkin sen suurimman!


Tältä se laatikko sitten näytti, täynnä värikkäitä pusseja ja pieniä laatikoita, eikä mitään käsitystä mikä mikäkin on, koska kaikki teksti on tietenkin japaniksi. Onneksi mukana tuli myös englanninkielinen lappunen, joka sisälti tiedot kaikista herkuista. Tässä isossa laatikossa on yleensä 15 tuotetta, joista kaksi on DIY pakkauksia, niitä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Tälläkertaa mukana oli myös kaksi bonustuotetta, joten yhteensä 17 pikkuherkkua.


Perunaslastujen suurena ystävänä silmiini osui tietysti ensimmäisenä nämä kaksi. Heart Chip-a-roos sydämenmuotoiset valkosipulilla ja jollain chilillä maustetut sipsit näyttivät kivoilta, mutta maku oli valitettavasti todella teollinen. 
Persikan makuiset perunalastut olivat todella mielenkiintoinen kokemus, ne todella maistuivat persikalta. Eipä näitä paljoa enempää olisi syönyt, otan sipsini mieluummin suolaisina kuin makeina, mutta kiva ja erikoinen idea ja kävi hyvin pieneen naposteluun.


Kuvassa takana on toinen niistä DIY pakkauksista. En ole vielä ihan varma mistä on kyse, mutta täytyy kokeilla tuota joku päivä ja tulla sitten raportoimaan miten kävi! Ohjeen mukaan siitä pitäisi tulla jelly snack. 
Torotto banana oli yllättävän hyvä. Ulkokuori on vähän kuin leivottua suklaata, se ei sula sormiin, rakenne on murea ja sisällä pehmeä banaaninen yllätys. Jos tykkäät suklaasta ja banaanista tykkäät myös näistä.
Texas Corn Takoyaki oli rouskuva suolainen pikku snack. Maku oli ihan hyvä, en tosin tunnistanut mitä mausteita tässä piti olla, mutta hyvin ne alas silti meni. Sopiva pikkueväs laukkuun jos nälkä yllättää. 


Fruit-Fillet Jelly Oranges oli pakkauksen erikoisin tuote. Purkissa oli siis pieniä mandariinin siivuja hyytelön seassa. Ohjeen mukaan tuotteen voi syödä sellaisenaan tai pakastaa, jolloin siitä tulee sorbettimainen. Me laitoimme sen pakkaseen ja parin tunnin päästä tuote oli tosiaan jäätynyt sorbetiksi. Maku oli appelsiininen, vähän kuin laimentunut Jaffa. Ei mikään makuelämys siis, mutta ihan hauska idea.

Takana oleva iso Lotte -laatikko oli toinen bonustuote, joten siitä ei löydy tietoa lappusesta. Tämä oli kuitenkin yksi suosikkini koko laatikosta. Nämä olivat kuin pieniä leivonnaisia, rapean taikinakuoren sisällä oli mustikkainen sisälmys. 

Pienessä muovipallurassa on toinen bonustuote, joka oli tälläkertaa sushin muotoinen pyyhekumi. Kyllä vaan. En ole mikään sushi asiantuntija, joten en osaa sanoa onko tuo oikeasti sushin muotoinen, mutta ihan kiva lisäys tähän snack boksiin. Itsehän en tuollaisella mitään tee, joku lapsi olisi voinut tykätä. Annoin sen siis ystävälleni joka on aloittamassa uudet opinnot nyt syksyllä. :)

Disney's Pop can drink mix -tikkari oli Mikin pään muotoinen, maistui ehkä vähän kookokselta, en kunnolla tunnistanut makua, mutta ihan perushyvä tikkari. Näiden pitäisi siis olla eri juomien makuisia Disney hahmo tikkareita.


Frozen Country Ma'am's white bear -keksit ovat pakastettavia ja jäisinä syötäviä keksejä. En ole näitä vielä maistanut, ne odottelevat pakkasessa vuoroaan, mutta idea vaikuttaa tosi erikoiselta. Ja pakkaus on kivan näköinen, hedelmäinen. Voi myös syödä sellaisenaan ilman pakastamista.

Frozen double cast chocolate 'Elise', eli Frozen Elsa pakkauksessa olevia suklaa ja vanilia täytteisiä keksitankoja. Tällaisia on mielestäni ollut joskus Suomessakin, ainakin muistelin lapsena syöneeni jotain saman tapaisia. Todella hyviä nämä olivat ja hei Frozen ja Elsa nyt vaan on <3 .="" nbsp="" p="">


One Piece illustration gums purkkapallot. Nämä neljä pientä palluraa tulivat tuossa isossa laatikossa ja mukana oli juliste jostain anime tytöstä. Luulen, että tässä herkussa tuo juliste on pääasiassa, sillä ilmeisesti one piece on joku anime sarja. Purkat olivat kovin pieniä ja en itse edes tajunnut, että ne oli purkkaa ennen kuin mies asian mulle ilmoitti.



Sammakon kolme olomuotoa hedelmäkarkkeina. Kyllä. Karkkeja syödessäsi voit siis opetella kuinka sammakko muuttuu munasta nuijapääksi ja siitä taas sammakoksi. Maku ei miellyttänyt sitten ollenkaan, todella teollisen makuisia. 




Look-a-la-Mode suklaarasiassa on neljää eri makua, banaani, manteli, mansikka ja karamelli. Hyvää perus suklaata ja palat ovat irtonaisina rasiassa, eli syöminenkin on tehty mahdollisimman helpoksi.


Oletko sinä päässyt maistelemaan ulkomaalaisia herkkuja? Onko tilattavat snack boxit tuttuja?

Love, Mari

7 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hauskalta boksilta vaikka voikin olla vähän erikoisia makuyhdistelmiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näitä oli kiva maistella kun ei tosiaan ollut mitään ihan peruskauraa :). Yllättävät makuyhdistelmät toimi paremmin ku kuvittelin!

      Poista
  2. Tosi hauska idea, melkein tekis itekin mieli tilata joku tommonen snack box. Ja ne joista ei tykkää, voi syöttää vaikka lainalapsille! :D

    One Piece... eiks se ole merirosvomangaa? Ainakin muistelisin niin, ja tuo laatikon tyyppi näyttää yhden mangasarjan tyypiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä oli tosi jännä maistella, osa meni nappiin ja osa ei niinkään, mutta eipä harmita jos ei tykännyt kun pakkaukset oli niin pieniä :).
      Mä en noista manga jutuista tiedä oikeen mitään, mutta joku tyttö tuossa julisteessa oli :D.

      Poista
  3. Hei Mari.
    Heitin sua haasteella :)
    Salmiakkisade.blogspot.fi
    <3

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Tällä isolla boksilla on hintaa 34,99 dollaria, keskikokoisella 24,99 dollaria ja pienellä 14,99 dollaria :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...