maanantai 24. elokuuta 2015

Shopaholic testaa // Avon nutraeffects

Heippa vaan! Tämä viikko pyöräytetäänkin käyntiin pienellä tuotetestauksella. Sain jokin aika sitten testiin Avonin nutraeffects -sarjan Hydration geeli- ja päivävoiteet. Olen näitä nyt ehtinyt parisen viikkoa testailemaan, joten nyt oli hyvä hetki tulla teillekin kertomaan mistä oikein on kyse ja mitä näistä sitten tykkäsin?

Ennen kuin mennään asiaan niin infoan vielä, että blogi saattaa pari seuraavaa viikkoa päivittyä hieman totuttua harvemmin, sillä häät alkavat lähestyä kovaa vauhtia ja tässä viimeisinä päivinä on vielä paljon tehtävää. Koitan kuitenkin ehtiä tänne blogin puolellekin aina välillä, joten mahdollisesti ette edes huomaa mitään viivästystä :D. Häiden jälkeen onkin sitten tiedossa kaikenlaista kivaa, joista kerron sitten myöhemmin! *vinkvink*


Sain testattavaksi siis kaksi tuotetta; nutraeffects active seed complex hydration gel creamin ja daily creamin. Geelivoide sopii päivä- tai yövoiteeksi ja daily cream on päivävoide. Geelivoidetta olen itse käyttänyt yövoiteena, jotta sain molemmat testiin samanaikaisesti. 


Kosteuttavan geelivoiteen luvataan olevan nopeasti imeytyvä, ihoa kosteuttava ja pehmentävä sekä virkistävä voide. Molemmat tuotteet pohjautuvat chia siementen aktiiviseen koostumukseen, joka kosteuttaa ihoa jopa 24 tunnin ajan. Tuotteet sopivat myös herkälle iholle, ovat allergiatestattuja ja parabeenittomia. 


Päivävoide sisältää aurinkosuojan SPF15 ja sen luvataan kosteuttavan ihoa tehden siitä pehmeämmän ja terveen näköisen. Voide sopii kaikille ihotyypeille, itse suosittelisin erityisesti kuivalle iholle.


Ja mitäkö olen tykännyt? Tuotteet yllättivät mut positiivisesti. Nämä ovat nimensä mukaan todella kosteuttavia. Oma ihoni on yleensä melko kuiva, nyt kesäaikaan hieman öljyisempi kuin normaalisti, mutta pintakuivuutta on silti. Molemmat voiteet kosteuttavat todella hyvin ja pitkäkestoisesti. Geelivoidetta olen levittänyt iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja aamulla kasvot tuntuvat todella pehmeiltä ja kimmoisilta. Päivävoide kosteuttaa myös hyvin, ihoni ei ole kertaakaan kiristänyt päivän aikana, vaan se tuntuu terveeltä ja kosteutetulta. 
Geelivoide levittyy kasvoille todella helposti koostumuksensa ansiosta ja se myös imeytyy nopeasti. Päivävoide on koostumukseltaan paksumpaa ja sitä saa työstää ihoon enemmän, jättää muuten kasvot valkoisiksi. Se ei myöskään imeydy ihan yhtä hyvin kuin geelivoide, kasvot tuntuvat tahmeilta melko pitkään levityksen jälkeen. Toisaalta tämä toimii loistavasti meikin alla, sillä se antaa meikille hyvän tarttumispohjan.
Molemmissa voiteissa on hyvin parfyyminen tuoksu. Itse en ole näin voimakkaan tuoksuisten voiteiden ystävä yleensä, mutta näissä tuo ei haittaa, sillä tuotteet toimivat muuten oikein hyvin. 
Ihoni ei ole mitenkään reagoinut näihin, ei ole aiheuttanut näppyjä tai muuta vastaavaa. Päin vastoin, kasvoni tuntuvat ja näyttävät hyvinvoivilta. 

Yhteenvetona voisin sanoa, että tykkäsin molemmista todella paljon ja voisin kuvitella käyttäväni näitä myös jatkossa kunhan nämä ensin loppuvat. Ainoat miinukset mielestäni ovat voimakas tuoksu ja pakkauksen muoto. Vaikka ne näyttävät tyylikkäiltä lasipurkeissaan, suosin itse mieluummin tuubeissa olevia rasvoja, jolloin ei tarvitse sormilla kaivella purkista tuotetta, eikä sitä eksy ikävästi kynsien alle. (Tokihan voisi käyttää spaattelia, mutta kuka jaksaa? :D).


Oletko sinä ehtinyt jo tutustumaan nutraeffects -sarjaan?

Love, Mari

Tuotteet saatu blogin kautta

——————————————————

Tilaaminen:

Jos kiinnostuit tuotteista tai Avonista ja haluat tilata tuotteita onnistuu se näin:

- Lähetä tuotteiden tuotenumero (5 numeroa), kuvaston sivunumero ja kappalemäärä sekä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen beauty.nemesis@hotmail.fi

- Kuvaston löydät Avonin nettisivuilta nettiversiona tai voit tilata paperiversion kotiisi sähköpostilla osoitteesta beauty.nemesis@hotmail.fi tai puhelimitse/tekstiviestillä numerosta 040 7753 943.

2 kommenttia:

  1. Mie tykästyin siihen päivä- ja yövoide geelirasvaan (olikohan se rasvoittuvalle iholle), mutta sitä on todella harvoin kuvastossa, täytyy aina kuvaston ulkopuolelta tilata. Yhden purkin jo käytin, tykkäsin :) Ainoa voide yöksi, joka imeytyy heti, eikä tarvitse odotella 2-3 tuntia, eikä rasva ole siltikään imeytynyt ja lähmää tyynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan tuosta tainnut kuulla :). Tämä kyllä imeytyi omalle iholle myös aika nopeasti, nimenomaan tuo geelivoide siis.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...