tiistai 18. elokuuta 2015

Naked 1/5

Suurin osa on varmasti kuullutkin, että kulttimaineessa oleva kosmetiikka brändi Urban Decay on rantautumassa Suomeen hetkenä minä hyvänsä! Myyntipaikkoina UD:lle tulee olemaan Sokos tavaratalot ainakin Helsingissä ja Tampereella, sekä Sokoksen verkkokauppa. Tämän pitkään odotetun tapahtuman vuoksi ajattelin itsekin kaivaa esille oman ikisuosikki UD:ni, Naked paletin ja päätin toteuttaa sillä viisi erilaista meikkilookia, joista ensimmäinen nähdään tänään. Paletti on super suosittu ja itsekin pidän siitä todella paljon, mutta jostain syystä blogin puolella sitä ei ole nähty kovinkaan usein. Nyt haluan kuitenkin tuoda esille teille kuinka monipuolinen paletti oikeasti on ja mitä kaikkea minä saan sillä aikaan! 

Tähän kohtaan täytyy vielä pahoitella näitä ensimmäisen lookin kuvia, aurinko häiritsi pahasti kuvaamista, mutta kuvaaja ei siitä huomannut sanoa, mahtoiko edes huomata :D. Ja itse kävin kuvat läpi vasta tänään aamulla, joten uusia oli mahdoton ottaa, toivottavasti näistä kuitenkin vähän näkee mikä on ollut idea. 


Ensimmäiseksi Naked-meikiksi halusin tehdä tällaisen viikonloppumeikin. Eli siis melko neutraalit sävyt käytössä, mutta kuitenkin tummempi ja shimmerisempi kuin ihan perus arkimeikki. Tässä voisin mennä esimerkiksi illalliselle ystävien kanssa, leffaan tai melkein mihin vaan. Iltameikki tämä siis ei ole ainakaan minulle, toki jos on tottunut todella kevyeen meikkiin niin menee tämä sellaisestakin. 


Pohjameikkiin yritin käyttää tuotteita, joita en ole käyttänyt paljoa viime aikoina. Meikkivoiteeksi valitsin Mary Kayn timewise meikkivoiteen, jota käytin parisen vuotta sitten joka päivä. Tykkäsin siitä aikoinani todella paljon, mutta nyt se ei jokseenkaan kolahtanut. Se ei blendaantunut ihooni kunnolla, työstämiseen sai käyttää aikaa paljon  eikä lopputulos ollut niin kaunis kuin toivoisin. No tulipahan taas testattua sitäkin. 


Voihan aurinko. Ei saisi valittaa, ihanaa kun on vihdoin kesäkelit ja aurinko hellii. Jos tästä nyt jotain hyvää haluaa etsiä, niin näistä kuvista näkee aika hyvin ne kohdat joihin valo luonnollisesti osuu kasvoissa, eli kohdat jotka sitten kuuluu korostaa. Multa on lähiaikoina tulossa muuten myös strobing -meikkitutoriaali tai vastaava, se kun on nyt niin kovaa huutoa (vaikka itse olenkin varjostuksien ystävä!).


Tässä nyt näkyy hieman noita luomivärejä, tosin luonnossa olivat hieman tummemmat. Käytin tähän Naked paletista sävyjä virgin (sisänurkka ja kulmaluu), naked ja buck (luomivako), toasted (liikkuva luomi) ja hustle (ulkonurkka).


Tein mustalla geelilinerilla super ohuen rajauksen aivan ripsien tyveen ja alavesirajalle ruskeaa kajalia. 


Joko Urban Decay löytyy sun meikkipussista?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja:

Maybelline baby skin instant pore eraser
Mary Kay timewise liquid foundation, beige 3
Urban Decay naked skin weightless complete coverage concealer
MAC prep + prime transparent finishing powder
NARS Enrapture blush
NARS Albatross highlighting powder
ABH contour kit

Silmät

Urban Decay Naked -paletti
Ingot eye makeup base
Rimmel waterproof gel eyeliner
Stila smudge stick, damsel
Too Faced Better than sex mascara

Huulet:

Gerard Cosmetics hydra matte liquid lipstick, Serenity

Kulmat:

Urban Decay The brow box, Honey pot

3 kommenttia:

 1. Sulla kyllä ihanat silmät.

  Meikkikin on kyllä tosi kiva. Pitäis itekki pitkästä aikaa kokeila ruskeen eri sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ruskea on kyllä helppo jokapäivän ja paikan sävy, käy mihin vaan ja helppo yhdistellä muihin väreihin.

   Poista
 2. Sulla kyllä ihanat silmät.

  Meikkikin on kyllä tosi kiva. Pitäis itekki pitkästä aikaa kokeila ruskeen eri sävyjä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...