lauantai 22. elokuuta 2015

Iltameikki // Lorac Pro 2

Lauantai-iltaa ystäväiset! Tänään istahdin jälleen meikkipöydän ääreen, valmiina luomaan kasvoilleni jotain uutta ja ihmeellistä. Vaan kuinkas kävikään, taas vaihteeksi ruskeaa. Kysyin Laurilta millaisen meikin tänään tekisin, ja ainoa vastaus jonka sain oli "ruskea". No, mitäpä sitä sitten miettimään, mitä mies haluaa, hän myös saa, eikö? :D Huulipunaksi sentään valikoitui jotain muuta kuin nudea tälläkertaa ja näistä onkin tulossa ihan oma postauksensa myöhemmin, sen verran innoissani olen tästä uutuus huulilakasta ja sen kavereista!


Tosiaan, jottei meikistä tullut ihan täysin edellisen kopiota, käytin tässä Lorac Pro2 paletin ruskeita sävyjä, ensimmäistä kertaa. Paletti on aivan uskomattoman hyvä, pigmentti luomiväreissä on varmaankin paras koskaan kokeilemani (paleteista siis), ihanan kermaisia ja pehmeitä. Levittyvät myös todella helposti!


Alunperin ajattelin tekeväni jonkun perus arkimeikin, mutta olen tekemässä sellaista siinä UD:n naked -sarjassa seuraavaksi, joten päädyin iltameikkiin. Sopii mielestäni hyvin esimerkiksi ravintolaan, teatteriin, juhliin yms. Yökerhoon itse laittaisin jotain vielä tummempaa ja säihkyvämpää, mutta kukin tyylillään! 


Käytin meikkivoiteena NARSin all day luminous weightless -meikkivoidetta ja jostain syystä se ei tälläkertaa istunut kauniisti. Meikkivoide jäi etenkin nenän alueella rumasti kiinni ihohuokosiin ja paakkuuntui heti, mitä se ei ole ennen tehnyt. Kuvistakin huomaa tuon nenän alueen epätasaisuuden, vaikka käytin primerina theBalmin ihohuokosia peittävää primeria. 


Poskipuna ja highlighter ovat molemmat ColourPopilta ja kellekään ei liene yllätys, että tykkään noista tuhottomasti? Poskipunan levittämiseen käytin stippling brushia ja highlighterin levitin sormilla poskipäille taputellen. Käytin samaa highlighteria myös amorinkaarelle ja kulmaluulle, sekä hitusen nenänpäähän. 


Rajaukseksi tein nestemäisellä eyelinerilla ohuen siipirajauksen, koska jotenkin juhlameikkiin mielestäni sopii kunnon rajaukset hyvin, vaikka minulle ne eivät sovikaan erityisen hyvin. Luomeni näkyvä alue on muutenkin niin pieni, että kun teen vähänkin paksumman rajauksen ei luomiväriä näy lainkaan. Senpä vuoksi usein blogissakin näkyy vain hyvin ohuita luomiväreillä tai kynillä tehtyjä rajauksia. Kuitenkin välillä tykkään vähän vaihdella sitäkin.



Tällaisen meikin sain Loracilla aikaiseksi, ensi kerraksi lupaan jotain muuta kuin ruskeaa! :D

Love, Mari

Meikissä käyteyt tuotteet:

Pohja:

TheBalm time balm face primer
NARS All day luminous weightless foundation
NARS Radiant creamy concealer
Too Faced Cocoa contour
MAC prep + prime transparent finshing powder
ColourPop super shock cheek, Holiday
ColourPop super shock cheek, Lunch money

Silmät:

Urban Decay Eyeshadow primer potion
Lorac Pro2 paletti, lt. brown, mocha, cocoa, snow
BH cosmetics liquid eyeliner
Pause eye pencil, euphora
Too Faced Better than sex mascara

Kulmat:

ABH dipbrow pomade, soft brown & chocolate

Huulet:

ColourPop lippie stix primer
ColourPop ultra matte lip, Creeper

7 kommenttia:

  1. Kaunis meikki! Lorac pro 2 kuuluu myös omiin suosikkeihin enkä malta odottaa uutta Mega pro 2, tällä kertaa en jää ilman :D
    Huulipuna näyttää aika täydelliseltä. Olen lämmennyt vain muutamalle punaiselle punalle ja hakusessa olisi juurikin punainen liquid lipstick, niin ei tarvisi stressata punan leviämistä. Odotan minkä merkkiseksi huulipuna paljastuu, veikkaan ColorPopia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja mitä mitä, miksen ole kuullut mega pro 2:sta? Koskas se julkaistaan? :D Mulle punaiset huulipunat on aina vähän haastavia, ne kun näyttää muilla tosi hyviltä mutta jostain syystä en vaan osaa käyttää. Tästä kyllä tykkään, tällä kertaa meni ilman rajausta ja silti levittyi kivasti! Ja arvauksesi osui aika nappiin, kyseessä on ColourPopin ultra matte lip sävyssä Clique, eli siis niitä uusia nestemäisiä huulilakkoja :).

      Poista
    2. Niin siis sävy oli Creeper, mitä lie oon ajatellut tossa aiemmin :D.

      Poista
    3. Trendmoodin instagramista bongasin, ja pitäisi olla holiday15 tuote, eli joulukuussa kai ilmestyy. Luki vain että on Ulta exlusive, toivottavasti sieltä saisi tilattua edes Shipitoon :D
      Kivuvatko nuo ColorPop huulilakat nopeasti ja pysyvätkö kuinka hyvin? Omat kokemukseni edullisista huulilakoista (MUA ja Makeup revolution) ei ole kovin kummoisia, kun pysyvät tahmeina suht pitkään ja kuluvat pois nopeasti. Colorpopin sävyvalikoima vaikuttaa vaan niin täydelliseltä eikä hintakaan huimaa :)

      Poista
    4. Oi vitsi, täytyykin olla sit loppuvuodesta tarkkana! Eiköhän shipiton kautta onnistu tilaaminen ainakin suoraan Loracilta :).
      Mun mielestä nuo colourpopit pysyi tosi hyvin huulilla. Ainoastaan sisäpinnalta kului hieman syödessä ja juodessa, muuten sen sai oikein hangata voimalla, että lähti puhtaaksi. Laitoin tosin alle huultenpohjustajan, en tiedä sitten miten toimii ilman kun en ole ehtinyt niin paljoa vielä testaamaan. Tahmeutta oli hieman, mutta kun oli täysin kuivunut oli aika miellyttävän tuntuinen huulilla. Suosittelen testaamaan, hinta ei tosiaan päätä huimaa vaikka ei olisikaan sitten mieluisa.

      Poista
  2. Kiitos että jaoit tämän, tosi ihana meikki! Hirmuisen kauniilta näytät :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...