tiistai 4. elokuuta 2015

17th & 18th Day of Beauty

Pitkästä aikaa taas 30 päivän kauneushaasteen parissa. Olen halunnut jatkaa tätä jo monesti, mutta päivät 17 ja 18 ei vaan inspiroineet sitten yhtään. Päivä 17 on siis otsikolla bold lips ja koska en millään saanut siitä aikaiseksi kokonaista postausta (vaikka yritys oli kova, huulia on supervaikea kuvata!) niin kuittaan sen vaan tällaisella pikaisella kännykkäkuvalla tämän hetken suosikki punahuulicombostani. Huulilla on ColourPopin lip pencil ja lippie stix sävyssä fighter ja Gerard Cosmeticsin huulikiilto sävyssä Candy apple.


Tuo ColourPopin mattapuna on todella intensiivisen punainen ja ihan super kaunis sellaisenaankin, tykkäsin tähän nyt laittaa tuon kiillon päälle, vaikka mattahuulet on myös tosi kivat! Punaisia huulia tulee käytettyä liian harvoin. L:n mielestä ne sopii puumanaisille ja vanhuksille, itse olen hieman eri mieltä :D. Tykkään!

Päivä 18 on sitten otsikolla Fave Parfum ja tässä se olisi;


Marc Jacobsin Daisy sorbet on vaan ihan paras tuoksu ikinä. Rakas ystävä toi tän mulle laivalta keväällä (tilasin häitä varten) ja oon vaan niin rakastunut. Yleensä tuoksut ei oo mikään mun heikkous, en omista viittäkymmentä eri tuoksua, en kylve niissä päivittäin yms. Tämä kuitenkin saa aina hymyn huulille ja itsevarman olon. 


Mikä sun lempi tuoksu on?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Mä rakastan punaisia huulia niin arkena kuin juhlanakin! Ja mun suosikkituoksu on myös Marc Jacobsilta. Oma lempparini on se ihan alkuperäinen Daisy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punahuulet tuo kyllä sellaista glamouria ilmeeseen :). Ja se alkuperäinen Daisy on myös aivan ihana tuoksu! Tykkään kyllä lähes kaikista Jacobsin tuoksuista jos totta puhutaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...