maanantai 29. joulukuuta 2014

copper gold

On taas Joulusta selvitty ja aika aloittaa valmistautuminen vuoteen 2015! Aivan tajutonta, miten nopeasti vuosi on mennyt. Ensi vuodelle on luvassa paljon kivoja juttuja ja yllätyksiä, mutta nyt ensin lopetellaan tämä kuluva vuosi kunnialla. Tulossa vielä ainakin Uuden Vuoden meikkiä ja arvonnan voittajan julkaisu, muistakaahan siis käydä osallistumassa, vielä muutama päivä aikaa!
Koitan saada aikaiseksi jotkut kivat kynnetkin juhlia varten, katsotaan päätyvätkö ne tänne blogiin asti. 

Tänään vuorossa meikkiä sunnuntailta. Olin kaikki pyhät vain kotona ja perheen kanssa, meikittä ja hiukset tiukalla ponnarilla, että kaipasin jo kovasti rakasta meikkikokoelmaani ja ehostautumista. Sunnuntaina sitten vihdoin pääsimme L:n kanssa vähän kaupoillekin, joten sain hyvän syyn meikata pitkästä aikaa kunnolla. 


Mielestäni tästä tuli oikein kiva meikki. Rakastan kuparisia luomivärejä, vaikka niitä jostain syystä ei tule käytettyä kauhean usein. Kupari sopii loistavasti kaikille, todella monikäyttöinen sävy arkeen ja juhlaan. Itse käytin Stilan ja Inglotin luomivärejä tässä meikissä, mutta tämän voi tehdä ihan millä tahansa kuparisilla ja ruskeilla luomiväreillä.


Olin myös erityisen tyytyväinen tuohon huulicomboon. Sävystä tuli todella kaunis ja sopi mielestäni yhteen silmämeikin kanssa, mutta ei vienyt liikaa huomiota silmiltä.

Meikkivoiteena käytin Lumenen CC voidetta, sävy medium. Silmänalusille MACin pro longwear concealer ja puuteroin kasvot L'orealin true match puuterilla. Poskipunana käytin Makeup revolutionin blushing heart -poskipunaa, sitä pinkimpää. Varjostukset ja korostukset on tehty Anastasia Beverly Hillsin contour kitillä.

Johtuukohan tuo käden asento vatsan päällä joulukinkun ja suklaan ylensyönnistä?


Aloitin rajaamalla huulet ofran huultenrajauskynällä sävy orchid, jolla myös väritin huulet. Päälle laitoin marraskuun LipMonthlysta tullutta NYCin huulipunaa sävyssä 442 berry me. Koska huulipuna oli mielestäni hieman liian pinkihtävä, laitoin päälle vielä L'orealin rusehtavaa huulipunaa sävyssä 834 brazen bronze.


Silmämeikin aloitin häivyttämällä vaaleaa nudea luomiväriä koko luomelle ja kulmaluun alle. Sen päälle häivytin luomivakoon ja vähän sen yläpuolelle vaaleanruskeaa luomiväriä ja tummensin vielä luomivakoa hieman tummemmalla vaalean ruskealla.
Levitin koko liikkuvalle luomelle kuparin sävyistä luomiväriä ja häivytin sen luomivakoon samalla ruskealla, jota käytin luomivaossa. Silmän ulkonurkkaan painelin tummaa shimmeristä ruskeaa tuomaan syvyyttä ja varjoa. Sisänurkkaan ja kulmaluulle shimmeristä vaaleaa sävyä avaamaan ja kirkastamaan katsetta. Keskelle luomea painelin vielä hieman kultaista luomiväriä.

Alaluomelle samaa ruskeaa, mitä luomivaossa käytin ja vesirajalle pronssista kajaalia. Nestemäinen rajaus siivillä, ripsaria ja meikki oli valmis.

Ainiin, kulmat tein Anastasian brow wizillä sekä dip brow pomadella, ja olin kerrankin aika tyytyväinen kulmiini.


Love, M

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis on meikki, etenkin nuo huulet! Tiedän hyvin mistä puhut, kyllä teki hyvää maanantai-aamuna vetäistä meikit naamaan monen päivän hiukset ponnarilla & naama meikittä -fiiliksien jäljiltä!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia molemmille :)

  Huulimeikkiin olin itsekin tosiaan tyytyväinen, sopi mielestäni vuodenaikaan ja mattahuulet iskee tällä hetkellä mun makuuni.
  Tuo on kyllä ihan totta, tulee kyllä paljon naisellisempi olo kun saa vähän ehostautua, ja nyt kun vauhtiin päästiin niin uudeksi vuodeksi pitääkin keksiä joku överi-kimalle-juhlameikki :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...