sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Frosted winter -meikki

Lauantaina innostuin taas leikkimään colour chaos paletilla. Lumisateen ja talvisen ilman kunniaksi halusin tehdä jonkun todella talvisen meikin ja mielestäni sininen ja säihkyvä hopea sopii talveen täydellisesti. Vaikka sanotaan, että vihreä silmäisille ei siniset silmämeikit sovi, tykkään silti aina välillä tehdä sinisiä meikkejä, mielestäni sininen on vaan niin kaunis väri meikissä (etenkin talvella).
Meikkipohjaan käytin MUAn pohjustusvoidetta ja Lumenen Natural code mattameikkivoidetta. Olen kokeillut tuota meikkivoidetta kerran aikaisemmin ja silloin se ei sopinut iholleni ollenkaan, mutta halusin antaa vielä mahdollisuuden. Tälläkertaa ihoni oli kosteutetumpi ja levitin meikkivoiteen beautyblenderillä ja lopputulos on mielestäni oikein kiva. Kannattaa siis antaa tuotteille useampi mahdollisuus, kokeilla vaikka eri välineillä levittämistä ja tietty ihon kunto vaikuttaa paljon siihen mikä meikkivoide iholle sopii. Hyvin kuivalle iholle en tuota meikkivoidetta suosittelisi.


Puuteroin kasvot MUAn translucent powderilla ja käytin varjostuksiin Anastasia beverly hillsin contour palettia, johon olen itse koonnut omalle iholleni sopivat sävyt. Poskipunana muistaakseni Makeup Revolutionin blush paletista joku vanhan roosan ja pinkin sekoitus.

Huulilla Dermosilin lipstick pencil 'diamond', joka oli nyt joulukokoelmassa. En ole aivan varma onko diamond tuo sävy vai joku muu nimi, mutta näitä oli vain yksi värivaihtoehto. Päälle laitoin marraskuun LipMonthlyssa tullutta Jesse's girl liquid glass lip glossia sävy rose. Luomivakoon ja siitä ylöspäin levitin ensin calm me down sävyä pohjaksi, jonka päälle on sitten helpompi häivytellä muita sävyjä. Kyseessä siis matta nude luomiväri. Sen jälkeen laitoin luomivakoon ja silmän sisä- ja ulkonurkkaan kirkasta sinistä sävyä Wkd, jota häivyttelin ja kerrostin luomivakoon haluamaani muotoon ja sopivan tummaksi. Liikkuvalle luomelle halusin hohtoa, vähän kuin jääpuikkojen ja lumihiutaleiden kimallusta, ja sitä toi kimaltava hope sävy Gleam.

Halusin lopuksi vielä tummentaa hieman ulkonurkkaa, joten laitoin päälle tummempaa sinistä  Over-bored sävyä, jota laitoin myös alaluomelle. Silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle laitoin Makeup Geekin shimma shimmaa tuomaan valoa ja avaruuutta.


Mitä piditte talvisemmasta meikistä?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...