maanantai 8. joulukuuta 2014

Anastasia Beverly Hills

Ennen kun päästään noiden upeiden luomivärien pariin, on luvassa pieni info ja äänestys!

Kuten jo aiemmassa postauksessa vihjailin, on seuraava arvonta jo suunnitteilla! Minkäs sille voi, tykkään hemmotella teitä, etenkin näin juhlakauden aikaan.

Seuraavan arvonnan ajankohdan päätätte kuitenkin te. Valittavana on joko uuden vuoden arvonta tai ystävänpäivä arvonta. Kommentoi tämän postauksen kommenttikenttään kumman vaihtoehdon haluaisit ja laita kommenttiisi myös haluatko, että arvonta käydään;

a) vain blogissa b) vain facebookissa vai c) molemmissa

Palkintona tulee olemaan tuttuun tapaan juhlakauteen sopivaa kosmetiikkaa ja hemmottelua!


—————————————————————

Sitten tämän päivän asiaan, eli  Anastasia beverly Hillsin luomiväreihin. Kyseessä siis nyt syksyllä lanseerattu luomivärikokoelma, joita saa osaa irtonaisissa pannuissa (jotka voi laittaa vaikka z palettiin tms) tai voit halutessasi luoda oman palettisi, johon mahtuu 8 sävyä. 

Itselläni on tällainen 8 sävyn paletti, johon kokosin omat suosikkini kokoelmasta. Tehtävä oli vaikea, sillä olisin halunnut ne kaikki, niin upeita ne ovat. Ostaessasi 8kpl luomivärejä saat ne tarjoushintaan ja tyhjän paletin kaupan päälle. Tällaiselta se näyttää päällepäin; tyylikäs musta kompakti pakkaus Anastasian logolla ja nimellä varustettuna.


valitsemani sävyt ja paletti sisältä

Ainoa puute tässä paletissa on se, että siinä ei ole peiliä. En kuitenkaan koe, että se haittaisi, varsinkaan kun tämän sai tavallaan ilmaiseksi. Paletti on samanlainen kuin contour kitin paletti, ainoastaan pienemmillä pannukoloilla. Pannut on helppo irroittaa noiden pienten kolojen ansiosta ja ne myös luiskahtavat takaisin paikalleen sulavasti magneetin ansiosta.


cream ja touch of lilac


blushing ja burnt orange matte


utopia ja pose


pink champagne ja vibrant pinkOmat suosikkini tästä paletista on ehdottomasti touch of lilac, pink champagne ja utopia. Niin kauniita, kermaisia ja hyvin häivyttyviä sävyjä, en voi tarpeeksi kehua näitä! Aivan loistava pigmentti kaikissa, ainoastaan blushing on sellainen, jota joutuu vähän enemmän kerrostamaan.

Mitkä on teidän lempparit kokoelmasta? :)

Love, M

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...