torstai 11. joulukuuta 2014

Colour Chaos

Vuorossa päivän meikki, ja tälläkertaa vähän värikkäämpi kuin muuten viimeaikoina. Innostuin töiden jälkeen leikkimään Makeup Revolutionin Colour Chaos -paletilla, jossa on aivan upeita kirkkaita neonvärejä sekä mattana, että shimmerinä. Valitettavasti en tällä meikillä poistunut kotoa muuta kuin koiran kanssa lenkille, mutta tulipahan tehtyä. Silmämeikki on tosiaan tehty pääasiassa tuolla Colour chaos -paletilla. Ainoastaan luomivakoon laitoin MUAn winter forest -mattapaletista vaaleaa ruskeaa. Luomivakoon ja sen yläpuolelle levitin colour chaos -paletista sävyä calm me down, joka on siis vaalea nude. Liikkuvalle luomelle mattavihreää I said go! -sävyä, joka ei ollut ihan niin pigmenttinen kuin olisin toivonut, mutta sai kerrostettua hyvin.
Muutenkin tässä paletissa tuntuu shimmersävyt olevan huomattavasti pigmenttisempiä kuin mattasävyt.


Silmän sisänurkkaan tuli sävyä Toxic apple-tini, joka on siis shimmerinen limenvihreä. Ulkonurkkaan halusin jonkun täysin eri värin ja päädyin shimmeriseen oranssiin Tom tom -sävyyn.
Alaluomelle laitoin samat sävyt kuin yläluomellekin.


Huulilla on Sleekin upeaa oranssia huulipunaa, sävy Tangerine scream, joka on aivan tajuttoman pigmenttinen ja kermainen kirkas oranssi. Tätä saa käyttää aivan liian harvoin, koska se on niin intensiivinen, että halusin yhdistää sen tähän muutenkin värikkääseen meikkiin.


Rajaus on tehty Rimmelin nestemäisellä eyelinerilla, jota kokeilin nyt ensimmäistä kertaa. Väri kuivui todella nopeasti, mikä on iso plussa, muuten en vielä oikein tiedä mitä mieltä olen tuotteesta.
Kulmat tehty hyvin nopeasti Chi chin taupella kulmakynällä.


Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...