maanantai 15. joulukuuta 2014

Sweet romance

Tämän päivän postaus tulee lähinnä kuvien muodossa.

Vielä yksi meikkipostaus putkeen, seuraavaksi tulossa sitten vuorostaan jatkoa 30 days of beauty haasteelle ja muuta kivaa, sekä yllätys loppuvuoteen, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Sunnuntaina olin hempeily tuulella niin vaatteiden kun meikinkin kanssa. Halusin jotain romanttista, herkkää ja luonnollista. Meikki on hyvin simppeli ja neutraali, välillä siis näitäkin viimeaikojen värileikkien jälkeen. 
Mietin jokin aika sitten, että pitäisikö tehdä joku ns. arkimeikki -postaus, mutta kun en varsinaisesti meikkaa arkena töihin tms niin ei minulla ole sellaista jokapäiväistä luottomeikkiäkään. Ehkä voisin silti tehdä postauksen sellaisesta perus meikistä, jonka teen esim. kaupungille tai kaverin luo lähtiessä.
Tälläkertaa en sen enempää luettele meikissä käytettyjä tuotteita ja sävyjä, silmät tehty pääasiassa lorac pro ja naked 3 paleteilla.


 Pakko vielä kehua vähän lisää beautyblenderiä! Se saa myös sen aiemmin "haukkumani" l'oreal true match meikkivoiteen toimimaan jotenkuten ihollani, kuten näistä kuvista voi päätellä. Ei se siltikään täydellinen minulle ole, mutta voi sentään käyttää. Aivan mahtava tuote tuo meikkisieni, ihanaa, että niitä vihdoin saa myös suomesta! pretty.fi verkkokauppa ainakin on alkanut toimittaa niitä ja sieltä omanikin on.Mitä pidätte tällaisesta luonnollisemmasta meikistä?

Love, M

3 kommenttia:

 1. Onpas kaunis meikki! Voisin hyvin itsekin kuvitella käyttäväni juuri tuollaisia neutraaleja sävyjä :) Olet taitava meikkaamaan!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia, on aina kiva saada palautetta ja vielä kivempaa on saada positiivista sellaista ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis meikki, sopiva just semmosiin vähän rennompiin päiviin jos haluaa kuitenkin vähän laittautua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...