sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Jenni Vartiainen @ Logomo

Eilen vietettiin L:n kanssa vuosipäivää käymällä lounaalla Picnicissä. Olikin muuten erinomaisen hyvää uuniperunaa savulohi ja feta täytteellä, nam. Jälkkäriksi haettiin donitsit Arnoldsilta ja hetken aikaa kierreltiin kaupungilla joulufiiliksestä nauttien.

Illalla suuntasimme L:n äidin kanssa Logomoon katsomaan Jenni Vartiaista. L:n äiti toivoi joskus syksyllä jo, että menisimme katsomaan keikkaa yhdessä, ja sehän sopi nyt ajankohtaan hyvin, sillä saimme yhdistettyä vuosipäivämme juhlinnan samaan iltaan.

Kuvissa esillä asua ja meikkiä illalta, sekä muutama keikalla kännykällä otettu kuva, joten laatu on mitä on, mutta ehkä niistä välittyy vähän fiilistä edes! Jenni veti aivan upean konsertin, setti oli todella hyvä ja mukaansatempaava vaikkei olisikaan ollut suuri Jenni-fani. Kannatti ehdottomasti lähteä!
Oliko joku muu keikalla eilen? 
Musta mekko - siskolta saatu
Neuletakki - siskolta saatu
Laukku - Tommy Hilfiger
Saappaat - Spirit
Kaulakoru - Vuosipäivälahja L:lta
Kello - Michael Kors


 Meikissä halusin nyt panostaa näyttäviin huuliin, joten muu meikki on melko neutraali sävyiltään. Huulilla makeup revolutionin velvet lip lacquer - keep trying for you. Rajausta en tehnyt tälläkertaa ollenkaan, tämä toimii hyvin ilmankin. Olen aivan rakastunut näihin huulilakkoihin, niin täydellinen pigmentti ja pysyvyys, kannattaa ehdottomasti kokeilla jos siihen on mahdollisuus. Hintakaan ei päätä huimaa, olisiko nämä vähän reilu 3€/kpl.Silmämeikki on tehty pääasiassa Lorac pro -paletilla, en itseasiassa edes muista mitä sävyjä käytin, mutta lopputulos oli tällainen, luonnossa hieman tummempi kuin kuvissa.


Konsertin ensimmäinen puolisko oli "akustisempi" ja herkempi, uusia sovituksia, rauhallista ja kaunista.Toisella puoliskolla sitten räjäytettiin pakka ja yleisö mukaansatempaavilla tutuilla biiseillä, mahtavalla energialla ja voimalla, olin todella yllättynyt iloisesti siitä, kuinka hyvä konsertti oli ja bändi oli mahtava! Myös kaikki valotehosteet toimivat loistavasti ja show oli todella näyttävä. Jennin välispiikit hauskoja ja yleisö oli täysillä mukana kokoajan.


Näihin tunnelmiin on hyvä päättää viikonloppu ja aloittaa joululoma ja valmistelut oikein kunnolla!

P.s. muistakaa osallistua edellisen postauksen arvontaan!

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...