torstai 4. joulukuuta 2014

Skandaalihuulet

Jokunen postaus sitten puhuin niistä Makeup Revolutionin scandalous shade -huulipunista ja lupailin niistä esittelyä, joten nyt olisikin sen vuoro. Kuten jo silloin aiemmin sanoin niin nämä ei tosiaan ole mitään arkihuulipunia, yhtä tai kahta lukuunottamatta, mutta sopii mainiosti erilaisiin 'teemameikkeihin' tms.

Mulla ei ole näissä kuvissa mitään muuta meikkiä, enkä ole pohjustanut tai rajannut huulia mitenkään, eli huulipunat ovat tässä juuri sellaisia kun oikeastikin ovat ilman mitään erityistehosteita.

Sarjaan kuuluu siis viisi eri väriä, ja ne ovat;


 Crime

 Depraved

 Immoral

 Vice

 Felony

Scandalous shade

Näiden pigmenttisyys vaihtelee todella paljon keskenään. Tuossa Crime sävyssä on todella hyvä pigmentti, ja se on näistä varmaankin monikäyttöisin. Keltainen Felony taas tarvitsisi alleen jonkun pohjustuksen, ettei huulen oma väri paistaisi alta. Kuitenkin hintaansa nähden nämä on todella hyviä, maksoivat muistaakseni yhteensä alle 5€. Kaikki ovat todella kermaisia ja levittyvät hyvin. Mielestäni ajavat asiansa loistavasti, näitä kun niin harvoin tarvitsee. Toki esim limecrime valmistaa samankaltaisia tuotteita, jotka ovat varmasti laadukkaampia, mutta omaan käyttööni näiden hinta-laatusuhde on riittävä.

Mitä mieltä olette värikkäistä huulipunista?

Love, M

8 kommenttia:

 1. Mulla on toi sama kokoelma ja tykkään kyllä paljon, toki samaa ajattelen kuin sinäkin tuosta että osa vaatisi pohjustuksen. Ja täsmälleen samaa oon pohtinut limecrimen tuotteista, pitääkin joskus testata kun on enemmän budjettia ;) Oon muuten itsekin tekemässä Makeup Revolutionin tuotteista esittelypostausta piakkoin, kunhan viime viikolla tilatut tuotteet saapuvat postissa. Jos siis meikkipostaukset kiinnostavat :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että muilla on ollut samankaltaisia kokemuksia näistä :) Makeup Revolution on kyllä muutenkin todella laadukas hintaansa nähden, mielenkiinnolla lukisin sun esittelypostauksen, joten linkkaa ihmeessä blogisi :)

  VastaaPoista
 3. Tuo crime näyttää tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! Harmittelin kun tuo keltainen oli loppu, mutta enpä taidakaan odotella että niitä tulee lisää. :D Kun tuo Depraved ja Immoral vaikuttavat niin pigmenttisiltä niin hieman pettymys tuo keltainen. Sääli, kun muuten näyttäisi niin kivalta joissain hulluttelu meikeissä. :/ Tuo oranssi kyllä pitää saada! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Ja joo, keltainen oli kyllä ton kokoelman ainoa suuri pettymys. Mäkin ajattelin, että se olisi ollut tosi kiva jossain supervärikkäässä meikissä kun haluaa hullutella, mutta onneksi nuo muut sentään ajavat asiansa.

  VastaaPoista
 6. OI miten mahtavia huulipunia <3 itseäni yhtäaikaisesti sekä kiehtoo, että hämmentää nää kovin värikkään huulipunat. Kiinnostus kyllä heräsi näitä värejä kohtaan. Pitääpä googlailla lisää. Kiitos

  VastaaPoista
 7. Nää on kyllä upeita :) Ja jos kiinnostus heräsi kokeilemaan vähän värikkäämpää, mutta ei haluaisi kauheasti satsata niin nää on vielä kaiken lisäksi todella edullisia, eli ei mene talous nurin vaikka jäisikin käyttämättä :D

  VastaaPoista
 8. No niin, nyt jo muistin tämän blogin linkkauksen! Onneks pian on lomaa koulusta niin ehtii keskittymään blogiinkin ;) Mutta siis omaa jutustelua Makeup Revolutionista täällä: http://www.handmadedreamsofmine.com/2014/12/makeup-revolution-haul.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...