keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Beauty day 7

30 days of beauty

30 päivää kauneutta -haasteen seitsemäs osa vuorossa, ja päivän teemana lempi peiteaineet.

Tämän miettimiseen ei todellakaan mennyt kauaa, koska yksi on ehdottomasti ylitse muiden, jos minulta kysytään.



Nimittäin MACin pro longwear concealer. En ole vielä toistaiseksi parempaan peiteaineeseen törmännyt ja taisi tämä olla holy grailissanikin ehkäpä? No nyt pääsee sitten kunnolla esittelyyn. 
Ostin ensimmäisen pro longwearini viime kesänä, kyseessä siis tuo tummempi sävy nw25. Tuo on minulle aivan liian tumma, en käsitä miten myyjä sitä minulle suositteli ja miten en uskonut itseäni vaan myyjää ja ostin sen, mutta eipä se mitään. Myöhemmin ostin kaveriksi sävyn nw15, joka on aivan täydellinen! Näin talviaikaan käytän sitä yksinään, koska ihoni on muutenkin vaaleampi, mutta vähän ruskettuneelle iholle näistä kahdesta saa sekoitettua täydellisen peiteainesävyn. 

Pro longwear concealer on todellakin nimensä veroinen, eli pitkäkestoinen. Vaikka kaikki muu meikki olisi kulunut pois, tämä pysyy ja kestää. Itse käytän tätä lähinnä silmänalusten peittämiseen, johon se sopii täydellisesti. Levitän tuotteen joko sormilla tai beautyblenderillä, johon olen nyt ihastunut. Myös siveltimellä saa levitettyä loistavasti, tämä imeytyy ihoon hyvin eikä tee silmien alusista 'kakkumaisia', halkeilevia tai kuivan näköisiä. 

Näitä saa MACin pisteiltä ainakin Turun, Helsingin ja Tampereen Stockmannilta.


Toinen tämän hetken suosikki on benefitin stay don't stray, joka ei ole varsinaisesti peiteaine, vaan peiteaineen pohjustus. Käytän tätä itse sekä pohjustukseen, että kevyenä peiteaineena silmien alla, jos ei tarvitse superpeittävyyttä. Tämä on kivan kevyt koostumukseltaan, tuntuu kasvoilla lähes huomaamattomalta. Käy hyvin myös silmämeikin pohjustukseen, johon käytän myös aina silloin tällöin.


Okei, nämä eivät varsinaisesti ehkä kuuluisi tähän postaukseen, mutta halusin listata nyt myös eniten käyttämäni silmämeikin pohjustukset tällä hetkellä. Eniten käytän varmaankin Inglotin pohjustusvoidetta, joka on sävyltään hyvin lähellä omaa ihonväriäni. Tuote pitää silmämeikin paikoillaan koko päivän ja estää sen pakkaantumisen luomivakoon tehokkaasti, mikä minulla on joskus ollut ongelmana. 
Nixing eye shadow base käytän aina kun teen intensiivistä tai värikästä meikkiä, koska valkoinen pohjustus auttaa sävyjä tulemaan paremmin esille. Tämäkin ajaa asiansa mainiosti ja koostumus on vähän moussemaista ehkäpä, levittyy helposti.
Keskellä kuvassa on Loracin eye shadow primer, joka myöskin on aivan loistava. Tämä tuli Lorac pro paletin mukana ja olen kyllä tykännyt todella paljon. 

Mitä peiteaineita te käytätte?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...