torstai 1. tammikuuta 2015

Happy New Year 2015!

Ihanaa Uutta Vuotta kaikille!

Juhla-arvonta päättyi eilen illalla ja tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkiä Pussikarhu. Onneksi olkoon, olen ottanut sinuun yhteyttä sähköpostitse!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja pysykäähän kuulolla, sillä vuodelle 2015 on luvassa vielä paljon kivoja arvontoja, kilpailuja ja yllätyksiä. :) 

————————————————

Sitten palataankin eiliseen, eli uuden vuoden aattoon. Menimme L:n kanssa viettämään iltaa ystäväni luokse, jonne oli kokoontunut ihan kivan kokoinen porukka jo ennen meitä. Pelasimme trivial pursuitia, söimme, juoruilimme ja nautimme ilotulitteista. Ilta ei meidän osalta jatkunut kovin pitkään, sillä piti palata kotiin koirien luokse, Peppi kun pelkää raketteja oikein kunnolla, reppana. 

Ilta oli kuitenkin oikein kiva, oli ihanaa nähdä rakasta ystävääni, joka juuri on palannut kotiin 3kk Thaimaa-matkan jälkeen.Meikki ei ollut aivan sitä mitä olisin toivonut ja olin suunnitellut, sillä en ehtinyt saada glitterliimaa ajoissa, nyyh. Halusin siitä huolimatta tehdä kultaisen kimaltelevan meikin, ja tällainen siitä tuli.En nyt ala sen enempää meikistä kirjoittelemaan, kuvat puhukoot tänään puolestaan. Kuvat on muuten otettu ilman salamaa, tuo ehkä värit esiin vähän paremmin kun salaman kanssa edellisissä postauksissa, mitäs mieltä te olette? Ovatko kuvat parempia salamalla vai ilman?Mekko - Even&Odd
Neulebolero - H&M
Clutch - Citymarket
Saappaat - Spirit
Kaulakoru - Snö
Rannekoru -Guess


Tällaisessa asussa minä juhlistin uutta vuotta! Tein myös hyvin simppelit kynnet uudeksi vuodeksi, oli vähän kiire lakkailla. Niistä on kuvaa jo facebookin ja instagramin puolella, linkit löydät sivupalkista!

Miten te juhlitte Uutta Vuotta?

Love, M

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...