lauantai 10. tammikuuta 2015

Häämeikki vol1

Kuten osa teistä jo ehkä tietääkin, olemme L:n kanssa järjestämässä häitä tulevalle syksylle. Nyt ollaan järjestelyissä päästy siihen pisteeseen, että olisi aika alkaa miettiä meikkiä ja kampausta. Todennäköisesti annan jonkun ammattilaisen tehdä häämeikkini, vaikka välillä mietinkin pitäisikö tehdä se itse. Haluan kuitenkin olla sen päivän hemmoteltavana ja nauttia, enkä stressata ylimääräisiä. Ajattelin kuitenkin kokeilla itse muutamia erilaisia häämeikkejä, ellei muuta niin inspiraatiota antamaan kun kerron meikkaajalle mitä haluan. 

Tänään vuorossa ensimmäinen yritys, eli hyvin luonnollinen ja neutraali, mutta kuulas meikki. Käyttämäni meikkivoide ei todellakaan sopinut talvi-iholleni, eikä muutenkaan ole kovin kuulas, mutta oikeastaan ainoa omistamani, jossa ei ole spf kerrointa. Jos tekisin häämeikin itse hankkisin varmaankin Giorgio Armanin Luminous silk foundationin. Nyt mentiin kuitenkin tällä.Haluaisin pohjameikistä mahdollisimman luonnollisen ja kuulaan, hehkuvan. Ei liikaa shimmeriä, mutta kuitenkin poskipäät korostettuna. Häämeikkiin jättäisin varmaankin nenän korostamatta, koska haluaisin huomion olevan koko kasvoissa. Varjostukset tekisin, koska ne näyttää kivoilta valokuvissa ja muutenkin saa kasvon muodot paremmin esiin. Poskipunaksi valitsisin jonkun hempeän ja romanttisen pinkin, vanhan roosan tms. Ei mitään liian tummaa ja dramaattista.


Tähän ensimmäiseen kokeiluun halusin neutraalin silmämeikin. Ruskeaa eri sävyissä ja hieman shamppanjan sävyä luomen keskiosaan ja sisänurkkaan. Hyvin pehmeä ja häivytetty rajaus ilman siipeä.


Myöskään alaluomelle en halunnut kovin tummaa meikkiä, jatkoin kevyesti saman ruskean sävyn häivyttämistä myös alaluomelle kohti sisänurkkaa. Vesirajalle nudea kajaalia, ripsari ja silmämeikki oli valmis. Hääpäivänä mahdollisesti laitan myös tekoripset, vaikka näissä koeversioissa ei niitä nähdäkään.


Kulmaluulle ja sisänurkkaan kevyen shimmerinen korostus, ei mitään liian näyttävää ja silmiinpistävää. Huulimeikiksi valikoitui hempeä vaaleanpunainen, vähän pinkihtävä ehkä. Mielestäni tuo sävy sopi tähän meikkiin ja ylipäätään häämeikkiin loistavasti. En halua mitään liian näyttävää ja tummaa huulimeikkiä, vaan ennemminkin romanttisen ja luonnollisen.

Mitä mieltä olette tästä meikistä? Millainen häämeikki sinusta pitäisi olla? :)

Love, M
1 kommentti:

  1. Kaunis meikki. Musta häihin sopii parhaiten sellainen kohtalaisen neutraali "luonnonkaunis" look :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...