torstai 29. tammikuuta 2015

Beauty day 8

Brushes

30 Days of Beauty -haasteelle jatkoa, vuorossa päivä 8 eli siveltimet. 

Tässä seuraavana esiteltynä tällähetkellä käytössäni olevat meikkisiveltimet ja sienet, lukuunottamatta niitä, jotka kuuluvat tiettyyn palettiin, esim. Urban Decayn Naked siveltimet.
Jonkun mielestä näitä on varmasti hyvin paljon, joku taas voi ihmetellä miten ihmeessä nämä riittävät. Itse olen melko tyytyväinen siveltimiini, kaipailen muutamia lisäyksiä, mutta niitä tulee sitten pikkuhiljaa. Näillä pärjää kuitenkin hyvin, eikä siveltimet lopu heti kesken, koska olen todella laiska pesemään niitä.

(kuvissakin siis mukana pesemättömiä siveltimiä, sorry)



Ensimmäisenä esittelyyn pääsee ehdottomasti rakkaimmat siveltimeni, eli Sigman travel kit mintun sävyssä. Travel kitiin kuului seitsemän perussivellintä, joilla saa tehtyä oikeastaan meikin kuin meikin. Tämä setti kulkee mukanani matkoilla ja muutenkin päivittäisessä käytössä.

Large powder - F30
Large angled contour - F40
Foundation - F60
Tapered blending - E40
Eye shading - E55
Pencil - E30
Small angel - E65

Näistä käytössä oikeastaan kaikki paitsi tuo meikkivoidesivellin. En vaan jotenkaan osaa käyttää tuollaista perinteistä meikkivoidesivellintä meikkivoiteen levittämiseen. Joskus olen kokeillut sitä esim. silmänalusten peittämiseen, mutta aika vähälle käytölle jäänyt. Nämä on kyllä laadultaan ihan ykkösluokkaa, en voisi kuvitella enää meikkaavani ilman Sigman siveltimiä.


Seuraavaksi vuorossa kaksi ehdotonta lemppareiden lempparia! Myöskin siis Sigman siveltimiä, mutta eivät kuulu tuohon travel kitiin. Nämä olen muistaakseni tilannut Saksalaiselta kosmetik4less sivustolta.
Highliter sivellintä käytän nimensä mukaan korostuksiin, aivan täydellinen siihen, mutta sopisi hyvin myös esimerkiksi peiteaineen levittämiseen silmänalusille, miksei myös varjostuksiin.
Isohko häivytyssivellin on loistava luomivakoon. Se on hieman kapeampi kuin E40, mutta silti tarpeeksi iso ja pöyheä häivyttämään kaikki rajat.

Tapered highlighter - F35
Tapered blending - E35


Olen ostanut myös muutaman siveltimen Dermosililtä. Nämä on oikeastaan ensimmäiset oikeat siveltimeni, jotka olen itse ostanut meikkiharrastuksen alettua. Näitä on käytetty todella paljon ja tykkäänkin näistä kyllä edelleen paljon, ihanan pehmeät ja muhkeat. Kabukin käyttö on jäänyt oikeastaan kokonaan, nykyään levitän puuterin mieluummin Sigman tms. siveltimellä. Isoa puuterisivellintä käytän edelleen aurinkopuuterin levittämiseen, se on siihen tarkoitukseen juuri sopivan kokoinen, ei jää mitään ikäviä rajoja ja kaikki häivyttyy kivasti. Poskipunasivellin käytössä melkein joka meikissä, niitä minulla ei ole kuin kolme, joten vaihtelen niitä sen mukaan mikä sattuu olemaan puhtaana.
Myös Dermosilin silmämeikkikynät on todella hyviä, minulla on kaksi isoa silmämeikkisivellintä, toista käytän luomivärin pakkaamiseen luomelle ja toista häivyttämiseen.


bareMineralsin siveltimet on tulleet meikkipakkausten mukana. Näitä olen säästellyt ja käyttänyt oikeastaan vain bareMineralsin meikkien kanssa, mutta ovat kyllä loistavia siveltimiä, etenkin nuo kaksi kasvosivellintä. Flawless face on täydellinen aurinkopuuterin ja varjostusvärin levittämiseen hieman littanan muotonsa vuoksi.


Joukko sekalaisia kasvosiveltimiä


Real Techniques -siveltimet ovat myös aivan loistavia, suosikkejani heti Sigmojen jälkeen ja nämä on myös tosi kivan näköisiä ihanien värien ansiosta.


stippling brush - meikkivoiteelle
multi task brush - puuteri tms.
buffing brush - meikkivoiteelle
setting brush - peiteaineen kiinnittämiseen
pointed foundation brush - peiteaineelle
mini face brush - matkalle
mini foundation brush - matkalle


deluxe crease brush
base shadow brush
essential crease brush
accent brush
fine liner brush x 2
brow brush
mini shading brush
retractable lip brush



Ja vielä sekalainen joukko muita silmämeikkisiveltimiä ja huulipunasiveltimiä. 


Käytän siveltimien pikapuhdistukseen Dermosilin makeup brush cleanseria, joka on aivan loistava tuote ja edullinen, suosittelen kokeilemaan jos etsit hyvää siveltimien puhdistajaa!

  
Meikkisienet - beautyblender, face sponge yms


Ja loppuun vielä setti, jolla pesen siveltimeni. Eli käytössä XZ Muumi shampoo, joka on siis lapsille tarkoitettu shampoo, hellävarainen. Sivellinten pesuun suositellaan Marseille saippuaa, mutta mulle on toiminut hyvin tämä shampoo, ei valittamista ja siveltimet pysyneet hyvässä kunnossa. Jos se kelpaa hiuksille, se kelpaa myös siveltimille, eikö?

Tuo valkoinen möykky on beautyblenderin solid cleanser, jolla pesen myös muita siveltimiä. Pinkki minikinnas on Sigmalta tilaajalahjaksi saatu pesukinnas, jonka eri pinnoilla pesen siveltimet, aivan loistava tuote tämäkin!

Tällainen postaus siis tänään, kiitos seurastasi ;)

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...