lauantai 24. tammikuuta 2015

Smokey eye

 Heipä hei kaikki ruudun toisella puolen! Tänään taas vuorossa meikkipostausta ja nyt tällainen tumma/vihreä/ruskea smokey eye eiliseltä perjantailta. Sain inspiraation meikkiin Shaaanxo:n videolta ja halusin itse päästä kokeilemaan meikkiä myös, vähän omiin piirteisiini muokaten ja pakko sanoa, että tykkäsin tästä meikistä kovasti! Etenkin livenä näytti tosi kivalta ja vähän vaihtelua viimeaikojen vaaleampiin ja heleämpiin meikkeihin.


Tämä sopisi hyvin mielestäni esimerkiksi yöelämään, viihteelle, juhliin, baariin tms. Minne vaan, mihin haluaa vähän näyttävämmän tumman meikin. Sävyinä käytin ruskean eri sävyjä ja tummaa shimmeristä vihreää, eli kuitenkin vähän "turvallisempi" kuin musta/harmaa smokey eye.Aloitin varjostamalla luomivakoa theBalmin Meet Matte Nude -paletin ruskeilla sävyillä, vaaleasta tummimpaan. Liikkuvalle luomelle painelin makeup geekin luomiväriä envy, joka on siis aivan täydellinen tumma vihreä, kuvissa ei tule oikeuksiinsa.
Sisänurkkaan ja kulmaluulle hieman vaaleaa shimmeristä luomiväriä korostamaan ja alaluomelle myöskin mattaruskeaa ja super helppo silmämeikki on valmis!

Itse tein rajaukset nestemäisellä eyelinerilla ja tein myös pienet siivet ulkonurkkaan, mutta niin ei todellakaan ole pakko tehdä. Tähän voi aivan hyvin tehdä hyvin kevyen rajauksen esim. mattamustalla tai ruskealla luomivärillä, kevyt häivytys ja lookki on entistä 'smokeympi'.


Tällainen meikki siis tälläkertaa, toivottavasti tykkäsitte! :) 


Love, M

2 kommenttia:

  1. Kiva meikki! Smokey eye on mun turvameikki aina kun yöelämään oon menossa, ja hyvin tehtynä se näyttää kyllä hyvältä vielä loppuillastakin. Vihreää en tosin ole koskaan tainnut lisätä ruskeasävyiseen smokey eyeen, mutta pitänee testata kun sulla ainakin näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)
    Smokey eye on kyllä aina turvallinen vaihtoehto ja vaihtelua saa helposti sävyjä vaihtamalla. Itse tykkään kokeilla aina näitä luottomeikkejä vähän eri sävyillä ja tuotteilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...