sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Silver, gray and glitter makeup look

Viikko vierähtänyt ihan huomaamatta, pahoittelen pientä postaustaukoa. Kulunut viikko on mennyt jotenkin todella nopeasti kaikenlaisen puuhastelun parissa ja bloggaaminen jäänyt siinä sivussa ihan kokonaan. Nyt kuitenkin taas palaillaan meikkiasiaan ja eilisen päivän meikkiin. 

Halusin viimekertaisen häämeikin jälkeen tehdä vähän näyttävämmän meikin, esimerkiksi talven juhliin, iltameikiksi bileisiin tms. Sain vihdoin pitkän odotuksen jälkeen eilen postista Too Facedin glitterliiman ja glitterin, joten tietysti niitä piti myös heti kokeilla.


Olin kuvitellut glitterin olevan jotenkin sinertävä, mutta ainakin näissä kuvissa (ja livenäkin) se hohti enemmänkin kirjavana ja punertavana. Ei valittamista, tuo tuntuu olevan aika monikäyttöinen, sopii melkeinpä minkä sävyn  tahansa kanssa.


Silmämeikkiin käytin hopean ja harmaan eri sävyjä, hieman kylmää mattaruskeaa varjostamaan luomivakoa. Kun silmämeikki oli valmis levitin vain päälle glitterliimaa ja taputtelin kostealla siveltimellä glitterit paikoilleen.

Tässä vaiheessa on pakko kehua, että glitteriä ei tippunut YHTÄÄN poskille tai minnekään muuallekaan kasvoille. Olin tehnyt meikkipohjan ensin, enkä joutunut korjaamaan tippaakaan. Too Facedin glitterliima on aivan loistava tuote, glitter tarttui kiinni heti eikä hievahtanutkaan paikaltaan koko iltana! Rakkautta.


En laittanut glitteriä mitenkään överisti, kuten näistä kuvista näkyy. Halusin vain hieman kimallusta liikkuvalle luomelle ja olinkin oikein tyytyväinen lopputulokseen.


Alaluomelle halusin jotain värikästä, koska muuten meikki oli niin harmaa ja neutraalin sävyinen. Päädyin laittamaan Anastasian Tamanna -paletista sävyä venezia, tuollaista kaunista kirkasta turkoosia. Vesirajalle Lumene natural coden silmämeikkikynää mintun sävyssä.

Mitäs te pidätte tästä meikistä?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...