lauantai 31. tammikuuta 2015

Purple & Gold with sparkles

 Sain viikolla jostain idean, että haluan tehdä liilan ja kultaisen silmämeikin. Odotin kiltisti viikonloppuun, sillä tiesin jo tätä miettiessäni, ettei tulossa todellakaan olisi mikään arkimeikki. Tänään meikkiä tehdessä päätin yhdistää tähän vielä kultaista glitteriä, jotta överi-meikki olisi taattu :).


Koittakaa päästä yli näistä ei-niin-kuvauksellisista ilmeistä, joista en tuntunut pääsevän tänään eroon ollenkaan. Aina ei vaan kuvat onnistu, vaikka tekisi mitä. Onneksi sentään meikki näissä näkyy kivasti.


Meikki on muuten tehty lähes kokonaan joko markettituotteilla tai muuten edullisilla meikeillä (esim. Viva la Diva Eye Candy -paletti). Käytin silmämeikkiin tuota jo mainittua Eye Candy -palettia sekä MUAn Pretty Edgy -palettia, jossa on ihania lilan ja vaaleanpunaisen sävyjä. Hintaa taisi paletilla olla noin 6€, joten todella hyvä hinta-laatusuhde. Glitteri on Lime Crimen 'Leo', ainoa vähän kalliimpi tuote meikissä.


Kokeilin myös ensimmäistä kertaa uutta Maybellinen geelirajausta, tykkäsin todella paljon. Edellinen geelirajaukseni on jo kuivahtanut ja olen jo pitkään etsinyt hyvää korvaavaa.
Vesirajalle Makeup Revolutionin mustaa kajal kynää (joka on muuten arvontalaatikossa odottamassa seuraavaa arvontaa, vink vink ;) ) ja ripsarina benefitin They're real -mascara.


 Huulilla tälläkertaa Lumene Natural code huulikiiltokynä, se nuden sävyinen. Tykkään noista kynistä kovasti, koska ne levittyy todella helposti ja antaa hyvän pigmentin ja kiillon. Todella nopeasti saa tehtyä kivan huulimeikin kiireisinä arkiaamuinakin.


Koska meikki oli muutenkin tumma ja näyttävä, halusin myös kulmista melko tummat ja tarkat. Käytin tänään Anastasian kulmatuotteita. Ensin rajasin kulmat haluamaani muotoon brow wizillä, jonka jälkeen täytin ne dip brow pomadella, joka itselläni on sävyssä chocolate. Lopuksi vielä kirkas kulmageeli pitämään kulmat muodossaan.
Kokeilinpa vielä vähän erilaista tummempaa huulimeikkiä tähän lookiin, kumpi mielestäsi toimii paremmin?

Loppuun vielä kysymys, onko mielestäsi parempi, että luettelen käytetyt tuotteet tuolla tekstin joukossa vai onko ne selkeämpi listata postauksen alle kaikki yhteen listaan? Kiitos mielipiteestäsi!

Love, M

2 kommenttia:

  1. Hei, voisiks tehä jonku postauksen, millä tuotteilla kannattaa alottaa, jos haluu "siirtyä" laadukkaampiin tuotteisiin :D hah tai siis esim luomivärejä joiden värit ei katoo yhellä pyyhkäsyllä yms. jotain meikkivoiteista ? tms :D ja ihana blogi, harvoin seuraan mut nyt kyl ihan must have <3 ihanaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos ideasta, varmasti voin jossain kohtaa tässä lähiaikoina koittaa toteuttaakin jotain tuon suuntaista! :) Hyvää kesää myös sinulle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...