perjantai 4. joulukuuta 2015

Pikkujoulumeikki vol 4

Näin perjantain ja alkavan viikonlopun kunniaksi heitän kehiin jälleen yhden pikkujoulumeikki-tekeleen. Kuvat oli tällä kertaa pahasti pielessä, näiden muutaman löytäminen 90 joukosta oli työlästä enkä näihinkään ole tyytyväinen, mutta halusin meikin silti julkaista, sillä se on tehty sillä ihanalla UD Vice4 paletilla, millä olette meikkejä toivoneetkin :). Olisin halunnut hopeisen glitterrajauksen, mutta hopea oli tietysti kuivahtanut, joten piti käyttää sini-violettia glitteriä, käytä sinä hopeaa jos sellainen löytyy! ;)



Yleensä jos teen värikkäät tai tummat silmät haluan pitää huulet melko neutraaleina. En tälläkertaa. Huulille päätyi super metallinen ja tumma OCCn nestemäinen huulipuna ja RAKASTAN sitä. Ehkei tämän silmämeikin kanssa paras yhdistelmä, mutta mun oli pakko saada tää huulille, no matter what. 


Silmämeikkiin käytin Vice4 paletin violetteja sävyjä ja tartelette paletista paria vaaleaa violettia mattaa luomivakoon ja häivytykseen. Ulkonurkkaa voi halutessaan tummentaa vielä mustalla, jolloin siitä tulee vielä intensiivisempi ja smoky. Tosiaan se hopeinen glitter rajaus olisi kruunannut lookin. tuo sininen jotenkin vaan hukkuu tuonne ainakin kuvissa. Myös irtoripset toisi lisää volyymia silmiin. Mulle pääpaino oli tälläkertaa huulissa ja koska en kotoa minnekään lähtenyt en niitä ripsiäkään alkanut väkertää. 

Huomenna mulla onkin omat työpaikan pikkujoulut ja vielä ei ole käsitystä millaisen meikin teen, mutta eiköhän siihen sitten ainakin ne ripsetkin kuulu! Millaisia pikkujoulumeikkejä te ootte tehneet?




Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

theBalm Time balm primer
Lumene CC color correcting cream, medium
NARS radiant creamy concealer, custard
ABH contour kit
NARS powder, beach
Too Faced Love flush blush, Your love is king
NARS highlighting blush powder, Albatross

Urban Decay eyeshadow primer potion
Urban Decay Vice4 paletti, 1985, framed, pandemonium, harlot, underhand
tarte tartelette paletti, multi-tasker, best friend
Urban Decay Heavy metal glitter eyeliner, spandex
Lord&Berry eyeliner, #221 black
Rimmel scandaleyes retro glam mascara

ABH brow wiz, soft brown
Lumene eyebrow shaping was, blond3

ColourPop lippie pencil, flawless
OCC lip tar, blackmetal dahlia

2 kommenttia:

  1. Onpa nätti violetin sävy! Kauniisti käy vihreisiin silmiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään itsekin tuosta sävystä kovasti :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...