perjantai 11. joulukuuta 2015

Joululahjavinkki Kiehl'siltä!

Joulu lähestyy hyvää vauhtia ja nyt alkaakin olla jo korkea aika hankkia puuttuvat joululahjat pukinkonttiin! Jos tiedossasi on joku kosmetiikkaa rakastava nainen (tai miksei mieskin), nyt silmä tarkkana sillä luvassa on upea lahjavinkki!


Joku saattaa muistaa kun tuossa marraskuussa kerroin shoppailleeni Kiehl'sillä. No, palasin takaisin ihan vaan katselemaan viime viikolla ja ai mitä ihanuuksia tiskille oli ilmaantunutkaan! Kiehl's on tehnyt yhteistyötä Peter Maxin kanssa, joka on suunnitellut heille aivan uskomattoman upeat lahjaboksit ja pussit ja kassit. Nämä on niin ylisöpöjä. Laatikoita ja pussukoita löytyy monissa eri värisävyissä ja eri värisillä nauhoilla, joten jokaiselle löytyy varmasti suosikki. Nämä laatikot on varustettu magneetilla, joten kansi pysyy jämäkästi kiinni ja tavarat ojennuksessa sisällä.

No eipä se kaunis laatikko ole vielä mitään, nimittäin Kiehl'sin asiakaspalvelu on jälleen ylittänyt itsensä. Pisteeltä saat yksilöllistä palvelua ja apua sopivan lahjan etsimiseen lahjansaajalle. Työntekijät auttavat sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja kokoavat niistä kauniin lahjapakkauksen, lisäten mukaan runsaasti näytteitä!


Itse päätin lahjoa tietenkin itseäni. Halusin tuon laatikon ja myyjä oli ihana ja teki minullekin oman lahjapaketin, vaikka ostokseni olikin toivottoman pieni, yksi ainoa yöseerumi, sekin matkakoossa. Tämä on sitä asiakaspalvelua, jota Kiehl'sillä arvostan! Jokainen asiakas on tärkeä, teki hän ostoja tai ei. Näytteitä jaetaan runsaasti ja asiantuntevaa apua on saatavilla ilman ostovelvoitetta.


T'ämä kyseinen ostamani tuote on muuten hyvä lahjaidea myös ;). Ostin siis Midnight recovery concentrate -putelin ja olen rakastunut. Ostin silloin aikaisemmin tämän saman sarjan silmänympärysvoiteen ja pidin siitä niin paljon, että halusin kokeilla myös tätä. Tämä matkakokoinen pullo on ilmeisesti joulun erikoisuus, eli jos haluat kokeilla tuotetta ennen kuin investoit siihen täyden summan suosittelen menemään kipinkapin ostoksille ennen kuin tämä myydään loppuun! Levitän tätä noin neljä tippaa kasvoille aina ennen nukkumaanmenoa ja se riittää. Tämä ei tarvitse kaverikseen mitään muita yövoiteita tai naamioita. 


Pakkauksen mukana tuli myös kasa näytteitä, osa vielä hyvän kokoisia! Sain kasvoputsarin, BB-voiteen, vartaloputsarin ja vartalovoiteen sekä tuon yhden, josta en ole vielä ihan varma mikä se on :D. Tuo kasvoputsari oli ainoa, jota toivoin, muut annoin myyjän valita minulle sopiviksi. 

peter maxin suunnittelema limited edition pakkaus

Ihastuitko?

Love, Mari

4 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hyvältä palvelulta, ja sait tosi kivan näköisen pakkauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ollut enemmän kuin tyytyväinen palveluun tuolla pisteellä, ainakin Turussa homma pelaa just niinku pitää :) Kuten Stockmannilla muutenkin tosin.

      Poista
  2. Uuuuuuu<3 Kaikki näyttää NIIN KAUNIILTA! Käyttäisin varmaan tuon boksin sisustamiseen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin ajattelin :D En ole raaskinut ottaa edes noita näytteitä pois laatikosta vielä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...