keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Meikkikokoelma; kasvopaletit

Tänään jatketaan mun meikkikokoelman läpi käymistä ja vuorossa olisi kasvopaletit. Eli siis kaikki poskipuna- contour- ja sekoituspaletit, highlighterpaletit nähtiinkin jo edellisessä osassa. Näitäkin on kertynyt aika runsaasti, yritin tässä samalla tehdä pientä karsintaa, mutta en onnistunut karsimaan kuin muutaman. Täytyy yrittää uudelleen vähän myöhemmin ja päättää, että mitkä on oikeasti ne rakkaimmat ja mistä voin luopua.Too Facedin Bronzer wardrobe on ollut mun suosikki jo pitkän aikaa ja tämä on myös sellainen, minkä otan aina mukaan kun menen tekemään meikkiä toisille. Tästä löytyy kaikki tarvittavat sävyt ja laadultaan nämä ovat loistavia. Myös Morphen poskipunapaletti on mulla mukana aina meikkausreissuilla, siitä kun löytyy sopiva sävy jokaiselle.

OFRAn paletista löytyy tällä hetkellä Pixin kasvopuutereita, jotka irrotin paletista, jota en enää halunnut säilyttää. Taitaapa siellä olla myös Ofran banaanipuuteri, joka on ollut kyllä todella vähäisellä käytöllä. Oikeassa alareunassa on mun tän hetken ainoa varsinainen contourpaletti ja tuo korvasikin ABH:n mun kokoelmassani. 


Urban Decayn pikkupaletille ei ole vielä tullut juurikaan käyttöä, mutta kaivoin sen äskettäin esiin ja katson tuleeko siihen tartuttua vai laitanko kiertoon. Smashboxin kasvopaletti on taas mun eniten käyttämä, se on ihan täyttä rakkautta ja mukana aina matkoillakin.

NARSin paletista löytyy highlightereita ja pari bronzeria, oikein kiva paletti, kun vaan muistaisi joskus käyttää sitä. CoverFX paletin sain Boxycharmin mukana, mutta valitettavasti väärässä sävyssä. Yritän vielä jos saisin tuon toimimaan omalla iholla, muuten se täytyy laittaa kiertoon.


Tarten park ave princess paletti on upea, ihan yksinkertaisesti. Siinä on laatu kohdillaan ja todella hyvät sävyt, joita voin käyttää kaikkia. 

Myös Models Own paletti on oikeasti todella hyvä! Se onkin usein mun matkaseurana, sillä siitä löytyy kaikki mitä kasvomeikkiin tarvitsen (pohjustusten lisäksi) ja sävyt on super kauniita. Tätä suosittelen kyllä ihan jokaiselle ja hintakin on todella edullinen.


Mun kokoelmasta löytyy myös muutama ylellinen paletti, joilla suurimmalla osalla on jonkinlainen tunnearvo mulle. Jaclyn Hill x BECCA paletti on mun ehdoton ykkönen ja tuun säilyttämään sen aina ja ikuisesti. Sen vieressä on mun uusin tulokas, myöskin Beccalta.

Alhaalta löytyy mun ensimmäinen Hourglass paletti, jonka sain viime jouluna lahjaksi ja se on vaan ihan mielettömän kaunis! Too Facedin persikkapaletilla on myös paljon tunnearvoa, vaikka käyttökertoja sille kertyy aika vähän nykyään.


ColourPopin duot ilmestyivät aikana ennen yksittäisiä kasvopuutereita. Mulla on ollut näitä useampiakin, mutta nämä kolme on mun suosikkeja ja ne olen pitänyt. ColourPop on yksi mun suosikki brändini ja nämä kaikki on aivan ihania, harmi vaan etteivät ole enää saatavilla.


Mun kokoelmasta löytyy myös jokunen pienempi kasvopaletti tai duo, mm. MAC, Ofra ja ColourPop. Nää on kaikki oikeastaan aika usein käytössä, MAC varmaankin vähiten.


Lisäksi multa löytyy vielä muutamia irtonappeja, joita olen irrottanut eri paleteista ja koonnut magneettipaletteihin. Näihin mun ei kuitenkaan tule juurikaan tartuttua. IsaDoran poskipunapaletti on sen sijaan todella laadukas ja siitä olen tykännyt, vaikka nyt päätinkin karsia sen kokoelmastani.


Lopuksi multa löytyy vielä jokunen poskipunapaletti; JOUER, Nars, theBalm ja Alamar cosmetics. Näistä mun tulee käytettyä kaikkia paitsi tuota Narsin palettia, siihen en jostain syystä tartu oikeastaan koskaan.

Siinäpä ne sitten oli, 29 palettia. En ymmärrä miten näitäkin on kertynyt näin paljon, mutta suurin osa on tosi ihania ja rakkaita.

Oliko joukossa tuttuja paletteja?
Mikä on sun suosikki kasvopaletti?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Oho valtava määrä ihania tuotteita! Mulla menis jo pasmat sekaisin jos olisi noin paljon valinnan varaa 😂

  VastaaPoista
 2. Hei, voin ostaa sinulta Narsin paletin, mikäli haluat päästä siitä eroon!

  VastaaPoista
 3. No siitä, johon et tartu koskaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistä mulle vaikka sähköpostia jos vielä olet siitä kiinnostunut :)

   Poista
 4. Toiset kerää meikkejä, toiset kenkiä ja vaatteita :) Aikamoinen määrä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, jokaisella omat intohimot ja keräilyn kohteet :)

   Poista
 5. Itse haluaisin löytää paletin, jossa olisi aurinkosuojaa sisältävää nature-väristä puuterimeikkiä, pinkkiä poskipunaa ja parhaimmillaan pari naturesävyistä luomiväriä. Riittäisi yksi paletti matkalle mukaan siinä missä nyt niitä on kolme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä etsintään! Muutenhan vastaavia varmasti löytyisikin, mutta tuo spf vähän karsii valikoimaa. Oletko tutustunut baremineralsin paletteihin?

   Poista
 6. Todella mielenkiintoinen postaus! Koska itse kun silloin tällöin vain meikkaa, ei oikeastaan koskaan (hyvin hyvin harvoin siis) tule laitettua mitään varjostuksia tai poskipunia tms :D Taidan omistaa yhden varjostuspaletin itse. Ehkä sitä voisi joskus vähän enemmän harjoitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet skippaavat meikeissä varjostukset tai poskipunan, mutta mun mielestä ne viimeisetelevät lookin ja meikki näyttää "luonnollisemmalta" :D. Onhan iholla oikeastikin eri värisävyjä.

   Poista
 7. Hupsista mikä kokoelma! Mielenkiintoinen postaus. Viitaten VillaNanna kommenttiin toiset keräävät vaatteita ja kenkiä, toiset meikkejä. Itse lukeudun tuohon ensimmäiseen kategoriaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuuluin aikoinaan siihen samaan ryhmään, mutta viitisen vuotta sitten mielenkiinto siirtyi kosmetiikkaan ja sillä tiellä ollaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...