perjantai 19. heinäkuuta 2019

Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker

Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker kokoelma julkaistiin juhannuksena ja mä olin heti myyty. Jeffreen luomivärit on aina olleet mulle mieluisia ja nämä ihanat uutukaiset vangitsi kyllä katseen heti ensi vilkaisulla. Tällä kertaa kokoelmasta lähti siis mun mukaani molemmat luomiväripaletit, huulituotteet jätin väliin. 

Tilasin omat palettini heti julkaisupäivänä Oletkaunis.fi verkkokaupasta, näistä kun oli tehty mukava kimppadiili. Odotin paletteja sormet syyhyten ja ai vitsit sitä iloa kun nämä viimein saapuivat.


Jawbreaker paletti on toistaiseksi suurin Jeffree Star luomiväripaletti ja ehkä jopa mun kaikkien aikojen lemppari. Niin inspiroiva ja kerrassaan täydellinen. Päätin jokin aika sitten luopua vihdoin mun Kat Von D Mi vida loca -luomiväripaletista, joten mun kokoelmassa olikin sopiva aukko tälläiselle super värikkäälle paletille. 

Mini-breaker sen sijaan sopii hyvin kulkemaan mukana laukussa ja reissuilla ja siinäkin oli todella ihanat sävyt, joten halusin myös sen osaksi kokoelmaani.Jawbreaker paletista löytyy 24 luomivärisävyä, osa mattaisia, osa shimmerisiä ja metallisia. Sävymaailma on erittäin värikäs ja pastellinen, todella herkullinen. Mä inspiroidun tästä joka kerta uudelleen ja uudelleen ja mielessä on iso kasa meikkejä, joita haluan tällä toteuttaa.

Mulla ei ole toistaiseksi ollut mitään moitteita laadusta, sävyt on pigmenttisiä ja hyvin blendaantuvia, kuten aikaisemmissakin JS paleteissa. Mini-breaker paletista löytyy yhdeksän luomiväriä ja tämä pikkusisko on sävymaailmaltaan selkeästi violetti. Toki mukana on myös vähän oranssiin taipuvia sävyjä, mutta violetit pistää tästä ensimmäisenä silmään. Samaa taattua JS laatua kuin tuo isosiskokin, mutta pelkistetympi. Jos tuo iso paletti aiheuttaa päänvaivaa, niin tästä pikkuisesta näkee helposti millaiseen silmämeikkiin paletti taipuu. Vaihtoehdot on vähän rajallisemmat, mikä varmasti sopii monille.

Oletko sinä hankkinut jotain kokoelmasta?
Miltä paletit sun mielestä vaikuttaa?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Kyseinen sarja on Minnalle tuttu vain nimenä. Tosi kauniita sävyjä paleteissa. Itsellä vaan jäisi kauppaan. En osaa käyttää noin värikkäitä värejä. Siis nimenomaan meikkitaito olematon. 😂 -Katta / Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarja on tässä parin vuoden aikana vallannut Suomen :D. Tää on kyllä kaunis, mutta ei varmastikaan jokaisen makuun kun värejä on niin paljon.

   Poista
 2. Vau millaisia värejä. Ovatko voimakkaita myös kasvoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä, pohjustajan kanssa nämä ovat luomella aikalailla yhtä kirkkaita kuin pannussakin :)

   Poista
 3. Upeat värit <3 Mulla on viime aikoina kosmetiikkahankinnat jääneet aika minimiin kun niin paljon kaikkeen muuhun kulunut rahaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut vähän sama juttu, mutta nää paletit oli vaan pakko hankkia :D.

   Poista
 4. No siis ääh. Mä niin haluaisin tuon ison paletin, mutta ei vaan meinaa nyt budjetti venyä. Hitsit, on meinaan törkeän nätti tapaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottele seuraaviin alennuksiin asti, jos saisi vähän edullisemmin :). Tää on kyllä super ihana, vaikka hinta tosiaan vähän kirpasee!

   Poista
 5. Kauniita värejä ❤️ osaisinko itse käyttää näitä fiksusti yhdessä jäi mietityttää minua? Ehkä sitä oppisi kun harjoittelun kautta. Kauniita värejä joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä saattaa alkuun vaikuttaa vähän sekalaiselta, mutta äkkiä sitä kuitenkin löysi paljon eri vaihtoehtoja meikkeihin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...