keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Meikki-keskiviikko; Peachy mattes

Heippa kaikille! Tänään ollaan taas meikki-keskiviikon äärellä viime viikon tauon jälkeen. Kesän aikana mun meikkailu on ollut todella vähäistä, joten näitä lookkeja ei ole joka viikolle riittänyt. Tänään nähdään meikki juhannus sunnuntailta, kun pitkästä aikaa oli aikaa ja intoa istua alas meikkaamaan. 


Käytin meikkipohjaan ColourPopin No filter stix -meikkivoidetta, joka levittyikin yllättävän kivasti mun kohtalaisen kuiville kasvoille. Mulla on ollut viimeaikoina vaikeuksia löytää sopivaa meikkivoidetta mun ihon nykyisille tarpeille, mutta tämä oli ihan ok. Varsinkin kun pohjalla oli kosteuttava primeri ja käytin kasvomeikissä pääasiassa voidemaisia tuotteita.


Mä en ole aikoihin tehnyt täysin mattaista silmämeikkiä, mutta tällä kertaa tartuin mun Just Peachy mattes -palettiin ja innostuin mattalookista. Mattameikit on mun mielestä aina todella kauniita, jostain syystä niitä vaan tulee tehtyä todella harvoin. Tämä Too Facedin ihana persikkapaletti on täydellinen mattameikkien tekoon, vaihtoehtoja on niin monia. 


Silmämeikistä tuli lopulta aika tumma, joten halusin pitää kasvot ja huulet kesäisen kuulaina ja luonnollisina. Valitsin huulille mulle poikkeuksellisesti huulikiillon, enkä laittanut alle edes rajauskynää. Tänä kesänä olen muutenkin innostunut enemmän huulikiilloista ja niitä on nähty mun huulilla jo usempaan otteeseen.


Suositko silmämeikeissä mattaa vai shimmeriä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primerizer
ColourPop No Filter Stix
NARS soft matte complete concealer
RCMA no-color powder
Clarins Glow 2 go blush stick*
YSL Les Sahariennes cream bronzer
ColourPop super shock cheek; Paradise cove, Lunch money
MAC Next to nothing powder
XO beauty radiant glow highlight powder, Aurora
ColourPop pressed highlighter, Here kitty kitty

L.A. Girl eyeshadow primer
Too Faced Just Peachy mattes palette
Stila kajal eye liner, Topaz
Lancome Monsieur Big mascara

ColourPop brow boss, light brown
miss beauty london brow gel*

ColourPop Ultra glossy lip, Moon child

*Saatu pr näytteenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...