sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Heinäkuun lookfantastic beauty box

Heinäkuun lookfantastic kauneusboksi ilmestyi vähän aikaa sitten ilahduttamaan mun viimeisiä lomapäiviä. Heinäkuun boksin teemana oli ihon kosteutus, the hydration edition. Tykkään näissä lookfantastic bokseissa ihan erityisesti siitä, miten hyvin kokonaisuuden on aina mietitty teemaan sopivaksi, ihan jo tuosta laatikosta lähtien. Tällä kertaa laatikko sattui tulemaan mun lempivärissä ja jo se pelkästään herätti pientä hykertelyä täällä päässä.

Boksi saatu pr näytteenä.



Naobay illuminating micellar water / 11 puntaa

Ensimmäisenä mun käsiini tarttui tämä täysikokoinen misellivesi. Naobay on mulle entuudestaan täysin vieras merkki, mutta heleyttävä misellivesi kuulostaa todella lupaavalta. Tuotteesta löytyy mm. vihreää teetä ja aloe veraa ja se sopii kaikille ihotyypeille.


Aromatherapy associates revive body gel / 12 puntaa

Vartalolle tarkoitettu kosteuttava geeli sisältää paljon erilaisia ihoa hoitavia öljyjä. Tuote sopii erityisen hyvin kosteuttamaan kesän kuivattamaa ihoa, se imeytyy nopeasti, tuntuu hieman viilentävältä ja jättää ihon pehmeäksi. Kuulostaa todella hyvältä!


Elemis hydra-balance day cream / 19,10 puntaa

Elemis on tuttu merkki ja todella mieluisa sellainen. Laadukkaista ihonhoitotuotteista tunnettu brändi on aina vastannut mun odotuksia. Päivävoide on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle ja se antaa iholle jatkuvaa kosteutusta päivän mittaan.


Eyeko fat liquid eye liner / 22,45 €

Mun laatikkooni oli sujahtanut myös Eyekon nestemäinen rajauskynä, mutta mukana tulleessa vihkosessa ei tästä ollut esittelyä. Sen sijaan kortista löytyy saman sarjan luomivärikynän tiedot. En sitten tiedä onko käynyt vahinko vai mikä, mutta eipä sen niin väliä. Mä käytän aika harvoin nestemäisiä rajauksia, joten tämä saattaa olla sellainen tuote, joka jää odottelemaan tulevaa arvontaa.


Vitamasques gold eye pads / 5,99 puntaa

Mukaan oli pakattu myös yksi pari kirkastavia ja kiinteyttäviä silmänalusnaamioita. Nämä ovat viime vuosina olleet todella suosittuja ja nykyään näitä onkin saatavilla lähes jokaiselta naamiomerkiltä. Tykkään itse käyttää näitä aina silloin tällöin kun silmänaluset kaipaavat extra huomiota. 


Glov makeup remover / 11,90 puntaa

Viimeisenä tuotteena laatikosta löytyi vielä Glovin meikinpoistoliina. Tämä on siis vastaava kuin esimerkiksi monien tuntema Makeup Eraser. Mulla on jo muutamakin vastaavanlainen, joten tämä pääsee odottelemaan uutta kotia. Tykkään näistä liinoista kuitenkin aika paljonkin, ne on erityisen käteviä aina matkoilla.

Mikä oli sun suosikki heinäkuun boksissa?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Tuli aika talvinen fiilis tästä paketista. Johtuukohan värivalinnoista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla, ei ihan kesäisin väriteema tässä boksissa :)

      Poista
  2. Noita kirkastavia ja kiinteyttäviä silmänalusnaamioita haluaisin kokeilla.
    Myös meikinpoistoliinat kuten itsekin totesit ovat todella käteviä matkoilla.
    Varsinkin lentomatkoilla suosin aina mekinpoistoliinoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosin kanssa just lentomatkoilla noita liinoja, ovat niin näppäriä! :)

      Poista
  3. Silmänalusnaamiot vaikuttavat mielenkiintoisilta, en ole koskaan kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa joskus kokeilla, virkistävät ja kiinteyttävät mukavasti silmänalusia :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...