tiistai 2. heinäkuuta 2019

Toukokuun Ipsy glam bag plus

Ipsy glam bag plus on Ipsyn isosisko, joka tuli markkinoille pikkuhiljaa noin puoli vuotta sitten. Tämä vastaa aika pitkälti samaa ideaa kuin Boxycharmin BoxyLuxe, eli boksin mukana tulee vain täysikokoisia tuotteita ja ns. arvokkaampia kuin normaalista ipsysta. Tätä plus bagia ei saanut heti tilattua ihan jokainen, vaan Ipsy lähetteli kutsuja asiakkailleen pikkuhiljaa. Keväällä minäkin sain omani ja päätin tilata kokeeksi toukokuun plus bagin.  


Tällä oli hintaa muistaakseni noin 25 dollaria, eli puolet vähemmän kuin BoxyLuxella, mutta tuotteitakin oli puolet vähemmän. Boksi oli mun mielestä kiva ajatus ja tuotteet oli kiinnostavia, mutta oman tilaukseni katkaisin silti tämän toukokuun jälkeen. En vaan kokenut tarvitsevani tätä enää kaikkien muiden kauneusboksien ohella. 


Ensimmäisenä boksista paljastui Wander Beauty:n Wanderess Seascape -luomiväripaletti. Tämä on arvoltaan 25 dollaria, eli boksin hinta oli jo tällä kuitattu. Paletissa on kuusi upeaa metallinhohtoista sävyä. Yksinään tätä ei oikein pysty käyttämään, sillä mattasävyt puuttuvat, mutta toimii hyvin muiden palettien kaverina.


Seuraavaksi boksista löytyi mulle vieras merkki, Yensa. Sain kokeiluun Tone up primerin, joka tekee meikkipohjasta kauniin kuulaan ja heleän. Uusia primereita on aina hauska testailla, joten mielenkiinnolla otan tämän kokeiluun. Tämä on arvoltaan 35 dollaria.


Ihonhoidon puolelta boksiin oli pakattu myöskin mulle vieras merkki, Go-To Face Hero. Tämä kasvoöljy lupaa kosteuttaa kuivaa ihoa, kirkastaa kasvoja ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Tälle tulee varmasti tarvetta viimeistään talvella kun iho joutuu taas kovan rasituksen alle. Kasvoöljy on arvoltaan 34 dollaria.


Boksin mukana tuli myös tuplasetti Illamasquan huultenrajauskyniä. Nämä vaikuttavat todella hyviltä, sopivan pigmenttisiä ja pehmeitä. Illamasqua on kiinnostava brändi ja mielelläni testailen enemmänkin heidän tuotteitaan. Toisen näistä pidin itselläni ja toisen laitoin odottelemaan tulevaa arvontaa, jotta joku teistäkin pääsee näitä kokeilemaan. Rajauskynien arvo on 21 dollaria /kpl.


Boksin viimeinen tuote oli Il Makiage merkin ripsiväri, joka lupaa ripsille volyymia ja kaarevuutta. Uusia ripsareita on myös aina kiva kokeilla, varsinkin kun mun on aika vaikea löytää mun ripsille hyvää ripsaria. Tämä jää odottelemaan testausta vähäksi aikaa, kunnes saan pari vanhaa käytettyä pois alta. Ripsivärin arvo on 25 dollaria.

Miltä Ipsy plus vaikutti sun mielestä?

Love, Mari

15 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Nyt on ainakin boxin arvo kohdillaan. Hyvät tuotteet tuntui olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä, nämä amerikkalaiset boksit on siitä aina tosi kivoja :)

   Poista
 3. Tosi hyvä boksi! Ja sai kyllä rahalla vastinetta :) Mielenkiintoisia brändejä mukana!

  VastaaPoista
 4. Ripsiväri alkoi kiinnostamaan! Jäänkin odottamaan siitä sun tarkempaa raporttia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi jännän oloinen! Korkkaan sen seuraavaksi käyttöön, eiköhän jotain arviointia tule jossain kohtaa :)

   Poista
 5. Kiva versio tämä glam bag, tuli mullekin ihan uusia merkkejä ja tuotteita ilmi! Illamasqua on aina hyvä ja Suomessa ihan liian varjoon jäänyt tuote, Il Makiage taas alkoi kiinnostaa entistä enemmän!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illamasqua on muuten tosiaan aika yllättävän tuntematon Suomessa, siitä saisi kuulla paljon enemmänkin :)

   Poista
 6. Mulla oli melkein samanlainen sisältö ja muhun se kyllä uppos! Olen muutenkin vaikuttunut tuosta plus versiosta ja puolen vuoden tilausjaksollani en ole pettynyt kertaakaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla! Mua vähän kaihertaa, että laitoin tilauksen poikki, mutta ehkä sitten taas ensi vuonna tilaan uudestaan :D.

   Poista
 7. Pakko ihan uteliaisuuttaan kysyä, kuinka montaa erilaista boksia sulle tulee??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta :). Tällä hetkellä tilaan itse neljää boksia ja yksi tulee peeärränä. Yhden olen laittamassa katkolle lähiaikoina.

   Poista
 8. Miten mulla jäi nyt tää tulliin ja kyselee kauheasti lisäselvityksiä? En ymmärrä.Onko tämä sellainen,että pitää maksaa ALVeja mukamas.?Lopetan tilaamisen,jos tosiaan on näin.Ajattelin vaan kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pitäisi jäädä tulliin, jos olet laittanut summaksi sen alle 21 (vai 22 euroa?). Perus ipsyt ei koskaan jää, mulla ei tämä plussakaan jäänyt. Jos olet merkannut summaksi yli tuon rajan niin silloin pitää maksaa ne alvit :(

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...