lauantai 6. heinäkuuta 2019

BECCA BFF's

BECCA BFF's -kokoelma julkaistiin jo hyvän aikaa sitten yhteistyössä Khloé Kardashianin ja Malika Haqq:n kanssa. Mä ihastuin tähän palettiin heti ensi vilkaisulla, mutta jätin kuitenkin ostamatta, koska ajattelin, etten oikeasti tarvitse tätä yhtään mihinkään. Jokin aika sitten Cultbeauty:lla oli kuitenkin kaikki BECCA tuotteet -20% alennuksessa, enkä voinut enää vastustaa kiusausta.


Tilasin siis vihdoin itselleni tämän upean kasvopaletin, eikä ole kaduttanut hetkeäkään. Tää on vaan kaikin puolin niin kaunis! Mä rakastan BECCAn kasvotuotteita ihan ylipäätään, joten tiesin, että laatu ei tule olemaan pettymys. 

Paletti on kullanvärinen, kiiltäväpintainen, joka heijastaa peilin lailla. Kannesta löytyy hyvin simppeli paletin nimi, eikä juurikaan muuta. Yksinkertaisen kaunis ja ylellisen näköinen pakkaus miellytti mun silmääni.


Parasta tässä paletissa on tottakai tämä sisältö. Ensinnäkin paletista löytyy hyvän kokoinen peili, joka tekee tästä loistavan matkustuspaletin. Sisältä löytyy neljä puuterituotetta; yksi highlighter, kaksi poskipunaa ja bronzer. Kaikki sävyt ovat shimmerisitä, mutta eivät kuitenkaan glitterisiä. Ne jättävät iholle kauniin luonnollisen hehkun. Pigmenttiä lähtee juuri sopivasti, että sävyt näkyvät kasvoilla, mutta överi vaaraa ei ole ainakaan yhdellä kerroksella.


Oletko sinä kokeillut BECCAn meikkejä?

Love, Mari

5 kommenttia:

 1. Upeat värit! Ihan tuntematon merkki minulle mutta kuulostaa kokeilemisen arvoiselta 😊

  VastaaPoista
 2. Kaunis paletti tosiaan! Mulla on muutama Beccan tuote ja olen tykännyt kovasti <3

  VastaaPoista
 3. Ihana paletti! En ole Beccaa juurikaan käyttänyt, mutta pitää tutustua paremmin :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit värit jälleen paletissa. Becca on minulle uusi tuttavuus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...