maanantai 8. heinäkuuta 2019

Sunshine blogger award

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! Sain vähän aikaa sitten Blinger Shimmer -blogilta haasteen osallistua Sunshine blogger award haasteeseen ja tottakai lähdin innolla mukaan tähän. Siitä onkin jo aikaa kun olen edellisen kerran osallistunut mihinkään haasteeseen, joten nyt tämä tuntui tulleen aika hyvään väliin.


1. MIKÄ ON BLOGISI TARINA JA KUINKA SE ALKOI?

Vuonna 2010 aloin seuraamaan enemmän blogeja, varsinkin Mungolife kuului silloin suosikkeihini. Jossain vaiheessa päätin sitten itsekin pistää oman blogin pystyyn ja nimeksi valikoitui mun sen aikaisen lempi elokuvan mukaan The Diary of a Shopaholic. Kirjoittelin aluksi ilman mitään sen suurempaa teemaa, blogista löytyi kuulumisia ja asukuvia, reseptejä jne. 

Vuonna 2014 kiinnostuin kosmetiikasta ja se alkoi näkyä myös blogissa enemmän ja enemmän, kunnes lopulta mun blogista muodostui pelkästään kosmetiikkablogi. Blogin alkuperäinen nimi häiritsi mua vuosikausia, kunnes viimein tämän vuoden alussa päätin vihdoin rohkaistua nimeämään blogin uudestaan omalle domainille muuton yhteydessä. 

2. MITÄ INTOHIMO TARKOITTAA SINULLE?

Voimakasta kiinnostusta ja halua tiettyä asiaa kohtaan, halua oppia ja kokea mahdollisimman paljon intohimon kohteesta.


3. MITÄ TEET RENTOUTUAKSESI?

Katson lempisarjoja Netflixistä, meikkaan, käyn luonnossa liikkumassa, luen kirjoja. 

4. VIIMEISIN MATKASI?

Touko-kesäkuun vaihteessa käytiin miehen kanssa lomalla Kreikan Zakynthoksella. Meillä on ollut tapana käydä ainakin kerran vuodessa matkoilla ja viime vuosina matkat on suuntautuneet jonnekin päin Kreikkaa.


5. MATKUSTATKO YLEENSÄ YKSIN VAI RYHMÄSSÄ?

Matkustan pääasiassa miehen kanssa, loppukesästä on tulossa myös pieni reissu kahden ystävän kanssa. Yksin en oikein osaisi matkustaa. Ainakaan ulkomaille, Helsingin reissuja tulee tehtyä paljon yksinkin.

6. UNELMAKOHDE, JONNE OLET AINA HALUNNUT MATKUSTAA?

New York on sellainen kohde, joka on aina ollut haaveissa. Vähän uudempi haaveilun kohde on Skotlanti, sinne haluan myös ehdottomasti päästä.

7. MIKÄ ON VIIMEISIN KIRJA, JONKA OLET LUKENUT?

Matkan aikana tuli luettua useampiakin kirjoja, mm. Kivi sydämeltä, Love, lies and lemon cake, Tähtiin kirjoitettu.. 


8. MIKÄ ON LEMPI KIRJALLISUUDEN LAJISI?

Mä tykkään eniten kaikista romanttisista hömppäkirjoista.

9. MITÄ TYKKÄÄT JAKAA SOSIAALISESSA MEDIASSA? 

Pääasiassa kosmetiikkaan liittyviä asioita tulee jaettua, ainakin blogin someissa. Omassa facebookissa sitten ehkä enemmän niitä kuulumisia ja tekemisiä.


10. MIKÄ ON SUHTEESI ASUINPAIKKAASI? 

Turussa syntynyt ja koko elämäni asunut, en voisi kuvitellakaan asuvani jossain muualla. Turku on rakas kotikaupunki, jossa asuu myös kaikki läheiset ja ystävät. 

11. MITÄ HALUAISIT EDISTÄÄ MAAILMASSA?

Varmasti moniakin asioita, mutta ensimmäisenä tulee mieleen luonnon suojeleminen seuraaville sukupolville ja tasa-arvoisuus ihmisten välillä.


Mä en tälläkertaa haasta erikseen ketään, vaan jätän ilmoille avoimen haasteen kaikille teille, jotka ette vielä tätä ole tehneet!


Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Hauska haaste, kiva oli lukea vastauksiasi. 😊 Blogin rajaaminen johonkin tiettyyn asiaan, saa ehkä enemmän lukijoita, kun se, että aiheita on monia. Itselläni ei ole mitään erityistä yhtä kiinnostuksen kohdetta, josta voisin ammentaa koko ajan jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :). Mä en oikein tiedä kumpi on "parempi", toki yhdellä aiheella löytää ne samasta aiheesta kiinnostuneet, mutta useilla meistä on monia kiinnostuksen kohteita :D.

   Poista
 2. Tähän haasteeseen myös minun on pitänyt tarttua, tämä on kyllä kiva. On mukavaa aina tutustua paremmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartu ihmeessä, näiden tekeminen on aina hauskaa :)

   Poista
 3. Onpa mukavan oloinen blogihaaste ja kivasti taas avaa henkilöä blogin takana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteet on kyllä kivoja, saa pienen välähdyksen bloggaajan persoonasta. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...