perjantai 12. heinäkuuta 2019

Kesäkuun BoxyLuxe

Oikein ihanaa perjantaita kaikille! Tänään kurkataan kesäkuun BoxyLuxe kauneusboksiin, jonka sain käsiini pari päivää sitten. BoxyLuxe on siis Boxycharmin "isosisko", joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa tavallisen boksin sijaan niille, jotka ovat tilauksensa korottaneet. Tällä kertaa luxen teemana oli Getaway eli voisin kuvitella boksista löytyvän reissailuun sopivia tuotteita. 



Farmacy Honeymoon glow AHA resurfacing night serum / 58usd

Ensimmäisenä boksista löytyi Farmacyn AHA happoa sisältävä yöseerumi. Tää vaikuttaa erittäin kiinnostavalta ja seerumit on yleensäkin aina mun mieleen. Seerumi lupaa kosteuttaa ja kirkastaa ihoa yön aikana, silottaa ihon pintaa ja vähentää ryppyjä ja ihohuokosia.


trèStique good vibes mascara / 25usd

Boksista löytyi myös erittäin jännän näköinen ripsari trèStiquelta. Samassa pakkauksessa on toisessa päässä ripsien taivuttaja ja toisessa päässä itse ripsiväri. Ripsari lupaa antaa ripsille kaarevuutta, volyymia ja pituutta, eli kuulostaa ainakin aika hyvältä! 


Dominique Cosmetics lemonade lipgloss / 17usd

Seuraavaksi boksista löytyi Domique Cosmeticsin suloinen huulikiilto sävyssä Strawberry lemonade. Kyseinen brändi on kiinnostanut mua jo jonkin aikaa, varsinkin brändin luomiväripaletit näyttää upeilta. Kiva päästä kokeilemaan uutta merkkiä, vaikka huulikiilto ei mun ykkösvalinta olisi ollutkaan. Sävy on tosi kaunis ja kesäinen ja pigmenttiä irtoaa mun makuun juuri sopivasti.


dr. brandt clean biotic ph-balanced yogurt cleanser with chlorophyll / 35usd

Dr. brandt tuotteet on tulleet tutuksi Boxycharmin kautta aikaisemminkin ja olin jälleen super iloinen kun pääsen kokeilemaan uutta tuotetta merkiltä. Kyseessä on erittäin laadukas ihonhoitosarja ja kaikki tuotteet on tähän asti olleet mulle mieluisia. Tällä kertaa pääsen kokeilemaan puhdistusjogurttia, joka lupaa poistaa iholta lian, meikit ja öljyt. 


touch in sol no poreblem prime essence / 23usd

Boksiin oli pakattu jälleen touch in sol primeri, tällä kertaa essence muodossa. Olen tykännyt kovasti siitä aikaisemmasta primerista tältä merkiltä, joten innoissani kokeilen myös tätä essenceä. Sarjan primerit on kaikki tarkoitettu häivyttämään suuria ihohuokosia ja tekemään ihosta silkkisen sileän. 


Skin & Co truffle therapy radiant dew mist / 35usd

Tämä kosteuttava kasvosuihke on tarkoitettu rauhoittamaan, suojaamaan ja kirkastamaan kasvojen ihoa. Kasvosuihkeet on mun mielestä aina ihania, etenkin kesäaikaan käytän niitä paljonkin ihan vaan virkistämään ihoa päivän mittaan. Tälle tulee varmasti käyttöä, mutta ensin haluan saada pari vanhaa kulutettua loppuun.


PYT mini turbo on-the-go dryer / 85usd

Boksin arvokkain tuote oli tälläkertaa PYT mini hiustenkuivain. Tämä ei valitettavasti tälläisenään sovi Suomessa käytettäväksi, mutta adapterin kanssa onnistuu sekin. Hiustenkuivain on pienikokoinen, joten se mahtuu hyvin mukaan matkoille. Kuivain tuli omassa pussukassaan, jossa se pysyy hyvin suojassa lialta ja röhnältä.


tarte tarteist pro glow cheek palette vol 3 / 45usd

Mulle boksin kiinnostavin tuote oli tämä tarten ihana kasvopaletti, josta löytyy kaksi bronzeria, kaksi highlighteria ja kaksi poskipunaa. Tarten tuotteet ovat erittäin laadukkaita enkä ole koskaan joutunut pettymään niihin. Tätä kyseistä palettia mulla ei ollut ennestään, mutta olen tätä katsellut sillä silmällä, joten tämä aiheutti suuren ilon.

Boksiin olisi kuulunut vielä Living Proof:in full dry volume blast muotoilusuihke, mutta se poistettiin jo Shipitolla mun boksista, sillä ponnekaasupulloja ei saanut lähettää.

Mitä mieltä olit kesäkuun BoxyLuxesta?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Tykkäsin eniten tuosta ensimmäisestä yöseerumista. Suurin pettymys olisi ollut tuo hiustenkuivain. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan kanssa innolla tuon seerumin testaamista :)

      Poista
  2. Tosi kiva sisältö! Tuo ripsientaivutin-ripsiväri-yhdistelmä kuulostaa kätevältä matkalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei toi on muuten totta, säästyisi vähän tilaa siinä :)

      Poista
  3. Siis miten söpö hiustenkuivain ja miten kätevä kun on noin pieni! Myös tuo yöseerumi kiinnosti happojensa vuoksi. Kiva kokonaisuus kyllä!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa tykkäsin tuosta kuivaajasta kun on niin söpö :D. Harmi ettei sellaisenaan toimi meidän sähköverkossa.

      Poista
  4. Tosi kivoja tuotteita, ja kuinka ihanan värinen hiustenkuivain <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...