sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Morphe x Jaclyn Hill vol 2

Tänään esittelyyn pääsee uusi Morphe x Jaclyn Hill luomiväripaletti, joka julkaistiin reilu kuukausi sitten (tai siinä paikkeilla). Jaclyn on tehnyt Morphen kanssa yhteistyötä jo vuosia ja ensimmäinen paletti julkaistiin kesällä 2017. Tuo paletti on ollut yksi mun suosikeista siitä lähtien, tykkään siitä ihan hurjasti! 

Tämä uutuus sai mut innostumaan vähintään yhtä paljon kuin alkuperäinen ja miksikäs ei! Tykkään kovasti Jaclynista ja Morphen luomivärit on mun mielestä oikein hyviä. Tilasin paletin Morphen EU sivuilta täältä ja nyt huomiseen 17.3 asti tämä ja kaikki muut Morphen collab paletit on -20% alennuksessa!

Morphe x Jaclyn Hill vol 2

Morphe x Jaclyn Hill vol 2

Vol 2 paletti muistuttaa hyvin paljon alkuperäistä ulkoasultaan, molemmissa valkoinen pahvinen pakkaus. Uusi on pinnaltaan kiiltävämpi. Kummassakaan paletissa ei ole peiliä, kannen alta löytyykin Jaclynin tervehdys. Peilin puuttuminen ei sinänsä ole mulle iso juttu, sillä näin isoa palettia en matkoille ottaisi muutenkaan ja kotona meikkailen ihan muilla peileillä. Tämän uuden pakkaus on kuitenkin hieman edistyksellisempi kuin alkuperäisen, nimittäin sävyjen nimet on painettu palettiin. Viimeksi niitä ei kaikki (kuten minä) saaneet ollenkaan vaan ne piti itse tulostaa tai kirjoittaa ylös.

Morphe x Jaclyn Hill vol 2

Paletti on ensivilkaisulla todella värikäs, mutta tästä löytyy myös paljon neutraaleja jokapäivän sävyjä. Ehdottomasti lämminsävyinen paletti, mitä muutakaan Jaclynilta voisi odottaa. Mä rakastan näitä sävyjä ihan todella paljon, pinkit ja violetit on niin mun juttu! Tässä on jonkin verran samankaltaisia sävyjä, mutta luonnossa kaikki kuitenkin eroavat toisistaan riittävästi. 

Morphe x Jaclyn Hill vol 2

Koostumukseltaan nämä vastaavat alkuperäisen paletin koostumusta, sävyt ovat kermaisia, pigmenttisiä ja hyvin häivyttyviä (ainakin kaikki mitä olen ehtinyt kokeilemaan). Osaa saa työstää hieman enemmän kuin toisia, mutta niinhän se menee lähes kaikissa paleteissa. Osa sävyistä saattaa myös hieman värjätä luomia, se kannattaa pitää mielessä. 

Tämäkään lanseeraus ei valitettavasti kohuilta välttynyt. Morphe väittää olevansa 100% vegaaninen, mutta tästä paletista löytyy kuitenkin karmiinia eli jos olet vegaani, se kannattaa pitää mielessä. En ole tuota kohua sen enempää seurannut, mutta kiinnostuneet varmasti löytävät tietoa helposti ja Morphe on asiaan ottanut kantaa sometileillään.

Innostaako paletin sävyt sinua?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Onpa upeita värejä, sopivat sun väripalettiin hyvin.

  VastaaPoista
 2. Ihana. Mut tunnen itseni, niin ei olis ensimmäinen, mihin tarttuisin. Kyl se ABH:n Prism on liian tuttu ja turvallinen paletti:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella meillä on ne tutu lempparit, mihin tulee tartuttua uudestaan ja uudestaan :).

   Poista
 3. Morphe on kyllä niin viilannut asiakkaita linssiin etten enää tue kyseistä brändiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keissi hoidettiin tosiaan huonosti ja ymmärrän hyvin miksi monet ovat tästä harmistuneet.

   Poista
 4. Huh mikä määrä värejä - minulla suurimmassakin paletissa taitaa olla vain 5 tai 6 väriä (Urban Decayn Naked 2).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan todella kattava paletti, löytyy lähes kaikki mitä voi toivoa :).

   Poista
 5. Onpa ihania sävyjä, tulee ihan keväiset fiilikset 💖

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...