keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Helmikuun Boxycharm

Heippa kaikille! Tänään päästään käsiksi helmikuun Boxycharm kauneusboksiin, joka on mulle aina yksi kuukauden kohokohdista. Boxycharm on heittämällä paras kauneusboksi ikinä ja sen vuoksi olenkin aikalailla lopettanut muiden boksien tilaamisen tässä viime kuukausien aikana.

Helmikuun teemana oli tietysti ystävänpäivä ja rakkaus. Boxycharm on myös uudistanut mukana tullutta infokorttia, nykyään se tulee sähköisenä sähköpostiin. Liitän postauksen loppuun kuvat kortista, sieltä löytyy tuotteiden hinnat ja vähän lisäinfoa.Ensimmäinen tuote oli mun valitsema, eli BECCA Ultimate coverage meikkivoide. Olen tätä ehtinyt kerran kokeilemaan ja olinkin todella vaikuttunut! Ensivaikutelma lupaa hyvää, innolla odotan uusia testauskertoja. Tämä oli todella peittävä, mutta ei kuitenkaan kuivattava eikä tarrautunut kiinni ihon kuiviin kohtiin. Lopputulos oli tasainen ja kaunis. 


First Aid Beauty Facial radiance pads on mulle tuttu tuote, näitä on tullut bokseista ja joulukalentereista useampaan otteeseen. Eipä siinä mitään, nämä tulee kyllä käytettyä, sillä olen tykännyt näistä kovasti. Helppo ja nopea kevyt kuorinta kasvoille.


Evio skin on mulle uusi merkki, sain testattavaksi hamppu kasvopyyhkeitä. Mä käytän wipeseja aina meikatessa, mutta nämä tuntuu jotenkin todella saippuaisilta eli ei oikein passaa mun käyttötarkoituksiin. Voisin kokeilla miten näillä saa puhdistettua meikit koko kasvoilta, siihen toimisi varmasti paremmin kuin pelkkien varisseiden luomivärien putsaukseen. Ei noussut suosikiksi.


Ciaté Everyday Vacay irtopuuteri vaikuttaa oikein lupaavalta ja puutereitahan kuluu aina. Tämä jää hetkeksi odottelemaan, että saan vanhempia puutereita käytettyä ensin, mutta korkkaan kyllä kokeiluun jossain vaiheessa. Tässä pitäisi olla hento kookoksen tuoksu, sitä odotan innolla suurena kookosfanina!


Viimeisenä boksista löytyi Alamar cosmetics sivellintrio. Ihan huippua saada boksin mukana näitä Alamar tuotteita, oon tykännyt brändistä kovasti. Brändin perustaja oli aikaisemmin töissä Boxycharmilla, joten yhteistyö on ollut odotettavissa. Näistä olen tykännyt todella paljon, ovat super pehmeitä käyttää.Mikä oli sun suosikki helmikuun boksissa?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Häh Oho, mä en ole mielestäni saanut sähköpostiin tuota tuotekorttia. Pitääpä käydä vielä kaikki mailit läpi. Missä vaiheessa ne sen lähettää? Jos boksia ei vielä ole saanut niin sitten menee koko yllätys ihan pilalle jos mailiin pamahtaa jo tuotekortti boksin sisällöstä😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tuli samoihin aikoihin kun se lähetystunnus, eli joo spoilaantuu kyllä jos menee viestin avaamaan :D.

   Poista
 2. Kivalta näyttää, mutta ei ehkä ihan niin hitti olisi ollut itselleni kuin jotkut aikaisemmat boxit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samoilla linjoilla. Ei mikään paras, mutta kuitenkin mieluisa.

   Poista
 3. Tällä hetkellä tuo kuorinta kiinnostaisi eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo onkin tosi näppäriä ihan arkena ja etenkin reissuilla :).

   Poista
 4. Onpa nätit siveltimet. Itse tarvitsisin niitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tosiaan näyttää ja tuntuu todella laadukkailta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...