sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Mercury retrogade meikki

Moi kaikille! Huda Beauty:n Mercury retrogade oli mun toivelistalla heti julkaisustaan lähtien, mutta syystä tai toisesta en sitä heti ehtinyt hankkimaan. Arvatkaapa vaan kuinka innoissani olin, kun huomasin Rouva Kameleontti -blogin Päivin kauppaavan sitä erittäin vähän käytettynä. Tartuin heti tilaisuuteen ja vitsit miten oon tuosta paletista tykännyt! Tänään nähdään yksi ensimmäisistä lookeista, mitä tuolla paletilla tein.


Meikkipohjaan käytin BECCAn primeria ja meikkivoidetta. Tuo primeri on ihan yksi mun lemppareista, mutta meikkivoide vähän niin ja näin. Useimmiten tykkään siitä, mutta joinain päivinä se ei sovi mun iholle lainkaan, en oikein tiedä mistä se johtuu. Tässäkin se näytti vähän turhan kuivalta, vaikka ihoni alkaa olla taas normaali tilassa.


Halusin testata Mercury retrogade paletin turkoosia sävyä ja siihen yhdistyi jotenkin automaattisesti tuo vaalea metallinen sävy. Tykkäsin meikistä itse, vaikka siniset ei kauheasti mun vihreitä silmiä imartelekaan. Aina välillä haluan unohtaa "säännöt" ja meikata miten huvittaa, oli värit sitten mulle sopivia tai ei :D. 

Huulille valitsin pitkästä aikaa mun parin vuoden takaiset holy grail tuotteet eli ColourPopin Aquarius lippie stixin ja rajauskynän. Aquarius on mun mielestä yksi täydellisimmistä nudeista, mitä oon kokeillut. Jostain syystä oon unohtanut tän ihan kokonaan, mutta nyt taas muistin miten ihana huulipuna tuo onkaan.


Meikkaatko sinä joskus "sääntöjen" vastaisesti?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

BECCA First light priming filter
BECCA Skin love weightless blur foundation
JOUER Essential high coverage liquid concealer
Laura Mercier Secret brightening powder
BECCA Soft light blurring powder
benefit Hoola bronzer
Ofra 3D pyramid egyptian clay bronzer
MAC Extra dimension blush, Sweets for my sweet
ColourPop In nude endo highlighting palette

L.A. Girl eyeshadow primer
Too Faced Glitter glue
Huda Beauty Mercury retrogade palette
Kat Von D tattoo liner
benefit Bad gal bang mascara
ColourPop creme gel liner, Zulu

ColourPop lippie pencil, Aquarius
ColourPop lippie stix, Aquarius

ColourPop brow colour, Dope taupe
ColourPop brow boss gel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...