perjantai 13. maaliskuuta 2020

Anastasian paletit järjestykseen

*Postaus sisältää affiliate linkkejä

Anastasia Beverly Hills luomiväripaletit on yksiä mun suosikkeja ja niitä on tullut ikään kuin keräiltyä viime vuosien aikana. Mun kokoelmasta löytyy käsittääkseni näistä uudistetuista paleteista kaikki, paitsi Alyssa Edwards paletti, sitä en ehtinyt koskaan hankkimaan. 

Kyselin jokin aika sitten kiinnostaisiko teitä postaus, jossa järjestän kaikki mun ABH paletit paremmuusjärjestykseen (oman makuni mukaan tietenkin) ja tässä se nyt tulisi. Postaus on pitkä, kannattaa ehkä hakea vähän välipalaa tähän väliin :D.

Olen ostanut (lähes) kaikki palettini Kicksin verkkokaupasta* ja lähes kaikki postauksen linkit vievät sinne. Yritän linkata kaikki mitä löydän, osa paleteista on saattanut poistua jo valikoimista. 

Sanon vielä, että mä tykkään kaikista näistä paleteista ja sen vuoksi ne on osa mun kokoelmaani, eli viimeisille sijoille jääneet ei nekään ole missään nimessä huonoja :). Nämä on makuasioita, jonkun lemppari voi löytyä mun listan häntäpäästä ja toisinpäin. Mutta nyt laitetaan kymmenen palettia järjestykseen!


10. PRISM


Viimeiselle sijalle päätyi Prism paletti, joka oli Anastasian kolmas julkaistu paletti (siis tätä uutta mallia). Prism päätyi viimeiseksi, koska mun ei tule oikeastaan koskaan tartuttua tähän. Paletista löytyy kyllä kauniita sävyjä, mutta jostain syystä tämä ei houkuttele meikkaamaan samalla tavalla kuin monet muut näistä paleteista. Mun lempi sävyjä tästä ovat Throne, Dimension ja Lure.

Osta tästä (ABH UK)

9. RIVIERAMyös viime kesänä julkaistu Riviera paletti löytyy aika häntäpäästä mun listaani. Tämä julkaistiin niihin aikoihin kun mun meikkaaminen ja innostus oli aika lailla nollassa ja uskon, että se vaikuttaa suuresti tämän sijoitteluun. Paletissa on ihanan kirkkaita sävyjä, mutta en koskaan muodostanut tähän yhteyttä ja käyttö jäi alusta lähtien vähälle. Lemppari sävyt on Seychelles, Monte Carlo ja Cabana.

Osta tästä (ABH UK)

8. MODERN RENAISSANCE


Modern Renaissance paletti on se alkuperäinen ensimmäinen, kulttipaletti, johon jokainen rakastui. Tässä on paljon kauniita arkikäyttöön sopivia sävyjä ja myös vähän väriä mukana. Oikein mainio paletti, mutta sijoittuu mulla kuitenkin häntäpäähän. Tällä on paljon tunnearvoa, mutta muutoin en juurikaan tähän tartu. Mun lempi sävyjä on Vermeer, Buon fresco ja Venetian red.


7. SULTRY


Sultry on paleteista sävyiltään viilein ja sen puolesta aika uniikki. Tässä on upeita metallinhohtoisia sävyjä erilaisiin neutraaleihin juhlameikkeihin. Itse käytänkin tätä eniten pikkujoulun ja uudenvuoden aikaan. Mun lempparit on Cinder, Cyborg ja Rose quartz.

Osta tästä (lookfantastic)

6. SUBCULTURE


Subculture oli toinen Anastasian lanseeraama paletti ja tämä joutui ison kohun keskelle, sillä monien mielestä laatu ei vastannut Modern Renaissance palettia. Tämä on tosiaan todella puuterinen ja pöllyävä, mutta mä tykkään tästä paletista ihan todella paljon! Nämä sävyt on niin ihania ja erilaisia, täydellinen syksypaletti. Mun suosikit on Destiny, New wave ja All star.

Osta tästä (ABH UK)

5. CARLI BYBEL


Carli Bybel paletti on yksi uusimmista, tämä julkaistiin viime syksynä. Tämän paletin sävymaailma vetoaa muhun kovasti, ihania hohtavan metallisia värikkäitä sävyjä, mutta kuitenkin tarpeeksi neutraaleja jokapäiväiseen käyttöön. Suosikki sävyni on Mandala, Cindy ja Aura.


4. SOFT GLAM


Soft Glam taistelee kärkisijoista, tämä on aivan mielettömän ihana neutraali paletti! Sävyt sopii niin arkeen kuin juhlaankin ja tämä on aika monipuolinen ollakseen näin neutraali. Ihana paletti kaikin puolin! Lemppareita on Dusty rose, Sultry, Sienna ja Mulberry.

3. JACKIE AINA


Jackie Aina paletti on myös viime syksyn uutuuksia ja nousi mun listalla yllättävän korkealle. Tässä mua kiehtoo nuo upeat violetit ja pinkit, tummat syvät sävyt. Tämäkin erottuu muiden joukosta selvästi ja onkin enemmän iltameikkeihin sopiva. Mun suosikkeja tässä on Pinker, Shookington ja Sponsored.


2. AMREZY


Anastasian uusin tulokas Amrezy taisteli kärkipaikasta, mutta jäi nipin napin kakkoseksi. Tämä on UPEA, ihan mielettömän kaunis ja monipuolinen paletti, jolla saa tehtyä niin arki- kuin juhlameikkejäkin ja mukana myös kivoja väripilkkuja. Lempparit tästä on Barb, Cupckae ja Leo.

1. NORVINA


Ensimmäiselle sijalle päätyi iki-ihana Norvina paletti, tämä on vaan vienyt mun sydämen ihan täysin ja ansaitusti pitää kiinni ykköspaikastaan. Sävymaailma on täydellinen ja kiehtova, mutta kuitenkin helppo käyttää ihan vaikka joka päivä. Löytyy värejä ja neutraalia. Mun suosikit tästä on Rose gold, Celestial ja Eccentric.


Mikä on sun suosikki Anastasian paleteista?

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Mulla ei ole kuin kolme ABH:n palettia, mutta MR on mun ikuinen kestosuosikki<3 Oon aika hyvin saanut sitä pannutettuakin jo eikä se ole mulla usein käytössä enää, mutta se on siis ehdottomasti yksi parhaimpia luomiväripaletteja, mitä mulla on ikinä ollut. Norvina tulee hyvänä kakkosena! Tästä sun kokoelmasta monikin paletti houkuttelisi, mutta ei yksikään niin paljon kuin vaikka just Norvina, jonka tiesin hankkivani heti, kun siitä tuli julki ensimmäisiä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MR on varmasti monien suosikki, se alkuperäinen klassikko :). Aika mahtavaa kyllä jos oot onnistunut pannuttamaan sitä!

   Poista
 2. En tiedä mikä siinä on, mutta en pidä ABH luomiväreistä. Oon pari kertaa ostanut ja aina päätynyt myymään ne pois.
  Mutta kauniita katseltavia jos ei muuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki ei voi kaikista tykätä, nämä tuntuu jakavan mielipiteitä muutenkin :). Olisi kiva kuulla mitkä paletit on sun suosikkeja?

   Poista
 3. Norvina on mun suosikki varmaan aina ja ikuisesti! :D

  VastaaPoista
 4. Multa ei löydy edelleenkään ainuttakaan, mutta näistä varmaan tarttuisin jompaan kumpaan noista sun kahdesta suosikista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oon kyllä ihmeissäni miten oot näiltä välttynyt :D.

   Poista
 5. Mulla taitaa olla sama suosikki, eli Norvina. Myin useita Anastasian palettejani, mutta jätin Norvinan, Sultryn ja Modern Renaissancen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin, että sulla oli palettien karsinta käynnissä :). Hyvät valinnat teit säilytettävien suhteen!

   Poista
 6. Mulla suosikit on neutraaleja! Ei räväkkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anastasialta löytyy paljon neutraaleja, ensimmäisenä mieleen tulee tuo soft glam :).

   Poista
 7. Mielenkiintoinen postaus ja sinulla on todellakin upea kokoelma näitä paletteja!
  Tykkään neutraaleista väreistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on tullut keräiltyä, tykkään abh paleteista hurjan paljon ;).

   Poista
 8. Mahtava kokoelma! Itse olen todella tylsä. Käytän vain neutraaleja värejä ja niitäkin kovin harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei neutraaleissa mun mielestä ole mitään tylsää, kukin tavallaan :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...